ANIMALS EN PERILL D'EXTINCIÓ
Aula d'Acollida Escola Lacustària
Amadou, Israel, Sofia, Ibrahim i Buba
Curs 2014 - 2015
ORNITORINC
CLASSIFICACIÓ: Mamífer semiaquàtic.
HÀBITAT: Viu a Austràlia. Viu dins de
coves i li agrada nedar.
ALIMENTACIÓ:...
GUEPARD DE LES NEUS
CLASSIFICACIÓ: Vertebrat mamífer i
carnívor.
HÀBITAT: Viu a l'Àsia Central i del Sud, en
zones muntany...
DRAGÓ DE KOMODO
CLASSIFICACIÓ: ES una especie de llangardaix. És un
rèptil.
HÀBITAT: Viu a les illes de Komodo, Rinca, Flo...
RINOCERONT DE JAVA
CLASSIFICACIÓ: Mamífer de la família dels
rinoceròtids.
HÀBITAT: Viu a Java, una illa d'Indonèsia.
N'hi...
JAGUAR
CLASSIFICACIÓ: És un mamífer de la família dels
fèlids.
HÀBITAT: Viu a zones de Mèxic, Amèrica Central i
Sudamèrica...
TIGRE
CLASSIFICACIÓ: És un mamífer de la família dels
felins.
HÀBITAT: Viu a Bangladesh, Bhutan, Myanmar,
Nepal i l`Índia....
KOALA
CLASSIFICACIÓ: És un animal mamífer.
HÀBITAT: Viu a Austràlia, a zones on hi ha
eucaliptus.
ALIMENTACIÓ: S`alimenta ...
LINX IBÈRIC
CLASSIFICACIÓ: És de la classe dels mamífers, de
la família dels fèlids.
HÀBITAT: El linx viu a la Península I...
LINX IBÈRIC
CLASSIFICACIÓ: És de la classe dels mamífers, de
la família dels fèlids.
HÀBITAT: El linx viu a la Península I...
Prochain SlideShare
Chargement dans…5
×

ANIMALS EN PERILL D'EXTINCIÓ

3 255 vues

Publié le

Animals en perill d'extinció.

Publié dans : Formation
0 commentaire
0 j’aime
Statistiques
Remarques
  • Soyez le premier à commenter

  • Soyez le premier à aimer ceci

Aucun téléchargement
Vues
Nombre de vues
3 255
Sur SlideShare
0
Issues des intégrations
0
Intégrations
1 221
Actions
Partages
0
Téléchargements
2
Commentaires
0
J’aime
0
Intégrations 0
Aucune incorporation

Aucune remarque pour cette diapositive

ANIMALS EN PERILL D'EXTINCIÓ

  1. 1. ANIMALS EN PERILL D'EXTINCIÓ Aula d'Acollida Escola Lacustària Amadou, Israel, Sofia, Ibrahim i Buba Curs 2014 - 2015
  2. 2. ORNITORINC CLASSIFICACIÓ: Mamífer semiaquàtic. HÀBITAT: Viu a Austràlia. Viu dins de coves i li agrada nedar. ALIMENTACIÓ: És carnívor i s´alimenta de cucs, larves d´insecte, gambes i crancs. REPRODUCCIÓ: Pon ous , entre un i tres cada vegada. Els ous tenen 10 dies d`incubació exterior. CARACTERÍSTIQUES: És un animal nocturn. Té bec d'ànec, cua de castori potes de llúdriga. El mascle té ungles verinoses.
  3. 3. GUEPARD DE LES NEUS CLASSIFICACIÓ: Vertebrat mamífer i carnívor. HÀBITAT: Viu a l'Àsia Central i del Sud, en zones muntanyenques. ALIMENTACIÓ: Caça sobretot animals silvestres: muflons, cabres, cérvols, mamífers petits i aus. REPRODUCCIÓ: A la primavera, les femelles solen tenir dues cries. La femella està embarassada de 93 a 100 dies. CARACTERÍSTIQUES: Fan entre 1 i 1,3 metres de llarg.El cos està cobert per pèl llarg i espès. És de color blanc amb taques negres.
  4. 4. DRAGÓ DE KOMODO CLASSIFICACIÓ: ES una especie de llangardaix. És un rèptil. HÀBITAT: Viu a les illes de Komodo, Rinca, Flores, Gili Motang i Gili Dasami, a la indonesia central . ALIMENTACIÓ: Tot i que els dragons de Komodo s'alimenten principalment de carronya, també embosquen i cacen preses, incloent-hi invertebrats, ocells i mamifers. REPRODUCCIÓ: L'aparellament comença entre maig i agost, i els ous són postos al setembre. Es dipositen aproximadament vint ous. CARACTERÍSTIQUES: És l'espècie més gran vivent de llangardaix, assolint una mida mitjana de dos a tres metres i pesant aproximadament setanta quilograms. El dragó de Komodo té una cua tan llarga com el seu cos, Té unes seixanta dents en forma de serra, que es canvien sovint i que poden mesurar fins a 2,5 centímetres de llarg. També té una llengua llarga i groga, marcadament bifurcada .
  5. 5. RINOCERONT DE JAVA CLASSIFICACIÓ: Mamífer de la família dels rinoceròtids. HÀBITAT: Viu a Java, una illa d'Indonèsia. N'hi ha uns 40 exemplars al Parc Natural d'Ujang Kulong. ALIMENTACIÓ: És herbívor. Menja diverses espècies de plantes. Menja uns 50 Kg al dia d'aliments. Necessita menjar sal. REPRODUCCIÓ: La femella està embarassada de 16 a 19 mesos. Els petits mamen durant dos anys. CARACTERÍSTIQUES: Pot pesar de 900 a 2300 grams. Només té una banya. La seva pell és molt dura i de color gris.
  6. 6. JAGUAR CLASSIFICACIÓ: És un mamífer de la família dels fèlids. HÀBITAT: Viu a zones de Mèxic, Amèrica Central i Sudamèrica. ALIMENTACIÓ: És carnívor. Caça en solitari. Té unes fortes mandíbules que li permeten caçar els animals agafant-los pel cap. Prefereix les preses grans i caça cérvols, capibares, tapirs, gossos, guineus i a vegades fins i tot anacondes i caimans. REPRODUCCIÓ: El període de gestació dura 93–105 dies; les femelles donen a llum fins a quatre cries, però el més habitual són dues. És vivípar. Les cries neixen cegues i comencen a veure-hi després de dues setmanes. Mamen fins als 3 mesos. CARACTERÍSTIQUES: El jaguar és un animal compacte i musculat. El pes sol ser d'entre 56 i 96 quilograms. El cap és robust i la mandíbula molt potent. El pelatge basal del jaguar sol ser d'un groc lleonat, però pot ser marró vermellós o negre. Té taques de color negre per poder-se camuflar.
  7. 7. TIGRE CLASSIFICACIÓ: És un mamífer de la família dels felins. HÀBITAT: Viu a Bangladesh, Bhutan, Myanmar, Nepal i l`Índia. Viu a boscos i prats. ALIMENTACIÓ: Són carnívors i cacen mamífers més petits. REPRODUCCIÓ: La gestació té una durada aproxi- mada de 103 dies. La femella té d'1 a 6 petits cada vegada. CARACTERÍSTIQUES: Pot pesar de 100 a 360 quilos. Té el pèl marró clar i una miqueta blanc i té ratlles negres. Té uns ullals molt punxeguts i grans.
  8. 8. KOALA CLASSIFICACIÓ: És un animal mamífer. HÀBITAT: Viu a Austràlia, a zones on hi ha eucaliptus. ALIMENTACIÓ: S`alimenta de fulles, escorça i fruits de eucaliptus. REPRODUCCIÓ: La gestació dura 35 dies . La cria és cega i neix sense pèl. La femella la porta dins de la bossa marsupial durant 6 o 7 mesos. Neix una cria a l'any, a l´estiu. CARACTERÍSTIQUES: Mesura entre 61 i 85 cm i pesa entre 4 i 14 kg. El nas és fosc i té unes orelles grans. El pèl és suau i de color gris platejat.
  9. 9. LINX IBÈRIC CLASSIFICACIÓ: És de la classe dels mamífers, de la família dels fèlids. HÀBITAT: El linx viu a la Península Ibèrica, a Andalusia, Castella-la Mancha, Extremadura, Castella i Lleó, Madrid i Portugal. ALIMENTACIÓ: Caça a primera hora del dia. El conill forma part del 93% de la seva dieta, el sent a 300 metres; sent un ratolí a 75 metres, i un corç a 500 m. REPRODUCCIÓ: La gestació dura uns 65 o 75 dies, els gatets quan tenen de 7 mesos a un any acompanyen la mare a les caceres. Quan tenen 1 any es queden el lloc on van néixer i després de 20 mesos marxen. CARACTERÍSTIQUES: Mesura de 80 cm a 130 cm de longitud, la cua li medeix de 10 cm a 25 cm, fa uns 75 cm d’alcada i pesa uns 12,8kg. Es caracteritza per la punta negra de les orelles i el seu pèl vermellós amb taques a l’estiu. A l’hivern el té gris.
  10. 10. LINX IBÈRIC CLASSIFICACIÓ: És de la classe dels mamífers, de la família dels fèlids. HÀBITAT: El linx viu a la Península Ibèrica, a Andalusia, Castella-la Mancha, Extremadura, Castella i Lleó, Madrid i Portugal. ALIMENTACIÓ: Caça a primera hora del dia. El conill forma part del 93% de la seva dieta, el sent a 300 metres; sent un ratolí a 75 metres, i un corç a 500 m. REPRODUCCIÓ: La gestació dura uns 65 o 75 dies, els gatets quan tenen de 7 mesos a un any acompanyen la mare a les caceres. Quan tenen 1 any es queden el lloc on van néixer i després de 20 mesos marxen. CARACTERÍSTIQUES: Mesura de 80 cm a 130 cm de longitud, la cua li medeix de 10 cm a 25 cm, fa uns 75 cm d’alcada i pesa uns 12,8kg. Es caracteritza per la punta negra de les orelles i el seu pèl vermellós amb taques a l’estiu. A l’hivern el té gris.

×