Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.
Strategische partners<br />Kernactiviteiten<br />Klantrelaties<br />Waardepropositie<br />Klantsegmenten<br />Sommige acti...
Prochain SlideShare
Chargement dans…5
×

2

Partager

Télécharger pour lire hors ligne

Business model canvas, NL, Dutch

Télécharger pour lire hors ligne

Nederlandstalig Business Model Canvas Poster, gebaseerd op dat van van bedenker Alex Osterwalder: http://www.slideshare.net/Alex.Osterwalder/business-model-canvas-poster (www.alexosterwalder.com).

Een business model is niets anders dan een weergave van hoe een organisatie geld verdient. Dit kan goed worden beschreven aan de hand van de 9 bouwstenen die geïllustreerd worden met een "business model canvas".

Livres associés

Gratuit avec un essai de 30 jours de Scribd

Tout voir

Livres audio associés

Gratuit avec un essai de 30 jours de Scribd

Tout voir

Business model canvas, NL, Dutch

  1. 1. Strategische partners<br />Kernactiviteiten<br />Klantrelaties<br />Waardepropositie<br />Klantsegmenten<br />Sommige activiteiten worden extern belegd en sommige mensen of middelen worden buiten de onderneming ingekocht.<br />De klantsegmenten die de organisatie met haar aanbod bedient.<br />De voornaamste activiteiten die door de mensen of middelen worden uitgevoerd.<br />De relaties die nodig zijn om op te bouwen en te onderhouden, om daarmee de klant te interesseren en te binden aan de waardepropositie.<br />Het aanbod van de organisatie waarmee zij in een klantbehoefte voorziet.<br />Mensen en middelen<br />Kanalen<br />De mensen en middelen die nodig zijn om de waardepropositie te realiseren en aan te bieden.<br />De communicatie-, distributie- en verkoopkanalen die worden benut om de waardepropositie aan de klant te leveren.<br />Kostenstructuur<br />Inkomstenstromen<br />De kosten die gemoeid zijn met het realiseren van de waardepropositie en het aanbieden daarvan aan de klant.<br />Het resultaat van het met succes aan de klant aanbieden van de waardepropositie.<br />This work is licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported License.<br />To view a copy of this license, visit http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/<br />or send a letter to Creative Commons, 171 Second Street, Suite 300, San Francisco, California, 94105, USA.<br />Business Model Canvas developedby Alexander Osterwalder, www.businessmodelgeneration.comAdaptationby Onno Makor, www.creative-consultants.nl<br />
  • MarsAussendorf1

    Oct. 18, 2012
  • Gooitske

    Nov. 16, 2011

Nederlandstalig Business Model Canvas Poster, gebaseerd op dat van van bedenker Alex Osterwalder: http://www.slideshare.net/Alex.Osterwalder/business-model-canvas-poster (www.alexosterwalder.com). Een business model is niets anders dan een weergave van hoe een organisatie geld verdient. Dit kan goed worden beschreven aan de hand van de 9 bouwstenen die geïllustreerd worden met een "business model canvas".

Vues

Nombre de vues

24 950

Sur Slideshare

0

À partir des intégrations

0

Nombre d'intégrations

518

Actions

Téléchargements

902

Partages

0

Commentaires

0

Mentions J'aime

2

×