Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

Stjordi2013superior

174 vues

Publié le

 • Soyez le premier à commenter

 • Soyez le premier à aimer ceci

Stjordi2013superior

 1. 1. La rosaUna rosa compraréi a la meva mare li regalaré.Són de molts colorsi a vegades les mossega el meu gos.Per Sant Jordihauré de llegir,El poema que vaig escollirjust quan era mitja nit.Em van fer ena preguntai no vaig poder resoldre el dub te.Em van preguntar quina rosa compraría de grani jo em vaig quedar en blanc.La rosa que més magrada a miés la que tinc al jardí.És vermella,i brilla com una estrella.
 2. 2. .L´ordinadorL´ordinador és molt curióste circuits de tota menael meu germa totho remenal´ordinador ja fa pena.Vaig entrar al googlevaig posar youtubeel willyrex vaig posari el t-rex em va espantar.Un joc em vaig descarregari el willyrex em va agregarmentres la meva mare estava cuinantal facebook vaig entrarEl kike em vaig trobari per l-skipe vem quedaral minecraft vaig jugari l´ordinador es va espallar!
 3. 3. LOS VIAJESCuando llego a un aeropuertovoy con los ojos bien abiertosy nada más subir al avión ,empieza una emocionante excursiónPor Ámsterdam procura no andar mal,no vayas a tropezar con un canal¡ que bonito es Dublín !en cada esquina hay un jardín.Por Londres no te pierdas¡todos los coches circulan por la izquierda!Pero si hablamos de ciudades monas,siempre tendremos a Barcelona.Cuando acaba el viaje no hay que estar triste,porque puedes volver a ver lo que viste.Al volver no hay mejor equipajeque tener unas buenas fotos del viaje.
 4. 4. EL MUNDOEn el mundo hay muchos paísesdesiertos y selvas hay en él.Mongolia, Francia, España y Australia.muchas costumbres por conocer.Cada uno con sus lenguas:francés, ingles o japonés.diferentes comidas y sabores,diferentes animales por conocer .Monumentos hay en élcomo el Big Bang o la Torre Eiffel.cada uno de un color:negro blanco o marrón.En unos pobreza,en otros riqueza.nuestro viaje hemos acabadoy los países os he presentado.
 5. 5. Els astresPunts units al cel que expliquen històriesGuien navegants per aigües marejantsAmb mapes escrits a les seves memòries.Com sí fosin delicades bombollesAstres eterns i radiants.Il.luminen el firmament de joiesCamí de llet que acompany a pelegrins.Oses que van cap al nord.Inspiració dels antics endevins.Marquen els nostres destinsDel neixement a la mortEstels de plata, penjolls divins.
 6. 6. Sant JordiUn drac era molt bèstiai a tothom feia patiri una bonica princesas’estava a punt de cruspir.Qui em vindrà a salvar?Qui m’alliberarà d’aquest drac?No pateixis princesaSant Jordi és aquí!Sant Jordi treu l’espasai amb molta força li clava,per salvar a la princesaque espantada estava.De la sang del dracuna rosa sortirà.I ella molt agraïdaun petó d ’olor li tira.
 7. 7. LA SOMBRANunca se equivoca haciendo una imitación,al mismo ritmo que tú ella creceva ganando altura,lo que para nosotros es colorpara ella está a oscuras.Están en cualquier lugar,si quieres encontrarlas solo te has de fijar,si no te das cuenta las puedes pisar,si ves alguna tendrás que vigilar.Hacen el trabajo más agotador,hacer lo que ellas hacenes de buen imitador.No tienen ropa, pantalones ni camiseta.a ellas les da igual,porque son un efecto visual.Pero creo que es un tema entretenidoasí que espero que os hayáis divertido.
 8. 8. lNO ME GUSTA MADRUGARDurante la semanatengo que madrugar,porque hay que ir al colepara aprender y estudiar.Pero cuando llega el viernesme emociono al pensarque llega el fin de semanay lo voy a aprovechar.Sábado y domingono hay que madrugar.Puedo ver a mis amigosjugar y disfrutar.Domingo por la nocheempiezo a pensar…¡Vaya rollo! Mañana lunes.Otra vez a madrugar.
 9. 9. L’alegriaQue bella és la vidaquan la vius amb alegriaamb la teva famíliacada dia.També amb els teus amicsconeguts i companysaprenent la vida a pessicsi esquivant els paranys.Fer coses que t’agradensense oblidar les obligacionsdes de sal tar en parapenta veure altres mó ns.Facis el que facisviu la teva vidaamb amor i alegriai recorda sempre ser feliç .
 10. 10. SANT JORDISant Jordi abans era FerrerPerò molt bé no ho sabia ferAixi si que anem bé!Un dia una espasa vaig a fer, digué.Aleshores ho va saberVolia ser cavaller,Lluitar per fer el bé!Un heroi se ré!!!Un rei desesperat per un drac,Que la seva filleta havia raptat.El cavaller s’ha assebentatQue el drac la princesa ha capturatHa anat cap allà i l’ha desafiat,L’ha salvat i s’han enamorat.I de la sang,Una rosa ha florat.
 11. 11. ABRILDicen que en “Abril aguas mil”Lloverá el veintitrés de AbrilPienso... y no me gustaría a mí.¿Una rosa poca cosa?“no” una rosa es preciosa¿Un libro, aburrido? “no” un libro es divino.Una rosa blanca lealtad,Una rosa blanca amistad,Una rosa blanca ¡jamás es maldad!¿Una rosa dice a otra regalada serás?Y la otra le dice, tus ojos lo verány en ese momento unas nuevas m anos se la llevarán.Sentimientos que afloran ese día en parejas.Parejas, que se regalan palabras en las orejas.Unas plasmadas en hojas y otras en hojas blancas,azules o rojas.
 12. 12. EL DESAMORTus susurros acuden a míPero tú no estás aquíSiento un dolor muy grandePor ti, solo por ti.Pensar en tus grandes labios rojosY tus ojos azules como el marMe hace llorarSin poder parar.Mirar hacia atrásMe hace recordarY me pongo a gritarY no puedo parar.Te busco para hablarPero tú no me quieres escucharMe entristece pensarNo poder volver a empezar.
 13. 13. 30 de Febrer30 de de febrer,Mai t’he vist sortir al carrer,si algun dia surts de casaavisa’m que t’hi acompanyaré.30 de febrer,Per què no surts al calendari?potser perquè ets més importantI t’anuncien al diari.30 de febrer,al diari no t’hi he trobat,deus sortir a les notícies,als reportatges i debats.30 de febrer,sé que t’has amagat,algun dia et trobaré,i t’ensenyaré el món sencer!
 14. 14. AlexandraAquella pell pàl·lidai aquells ulls blaus, com el mar,fan que l’Alexandrasigui tan especial.I aquells cabells,rossos, com l’herba seca a l’estiu.I aquella veu, aspra,que fa posar els pèls de punta.El caràcter fred, però dolç,però, si fòra per ella, agraciat.Amb el vent sempre fuig,fuig sempre amb el vent.Al camp viu, a la masia de Can Roca,feta amb totxos i fusta.Alexandra. Alex. Alexandra!Perquè així és l’Alexandra.
 15. 15. MI ABUELAEn la tienda de mi abuelahay caramelos de hierbabuena.Sus pasteles de limóncon un toque de melocotón.Su música la canelacon ella cocina y sueña.Sus comidas son caramelosy con sus postres nos chupamos los dedosEn su jardín se puede encontrartulipanes, margaritas, rosas…y otras muchas cosasque con sus mimos las hace brotar.Su perfume es vidasus ojos son pazsus abrazos son ternuray su cariño infinito será.
 16. 16. MI QUERIDA NATURALEZAAzul es el cieloazul es el mary de fuego es el besoque te quiero dar.Pueden pasar los años yNos puede separar la distanciaPero siempre nos uniráel amor y la esperanza.Con solo mirarUna estrella, puedo ver,todo el amorque siento por ella.Letra por letray palabra por palabratodo lo escribí tan solopensando en ti.

×