Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

Advance B2B:n työnhakijalupaus (ja miten siihen päädyimme)

2 820 vues

Publié le

Rekrytointi ei ole meillä aina mennyt putkeen, emmekä halua, että kukaan joutuu enää jatkossa kärsimään meidän sotkuisesesta rekrytoinnistamme. Siksi kirjasimme tähän dokumenttiin rekryprosessimme ja julkisen työnhakijalupauksen.

Publié dans : Recrutement & RH
 • Soyez le premier à commenter

Advance B2B:n työnhakijalupaus (ja miten siihen päädyimme)

 1. 1. Advance B2B:n työnhakijalupaus (ja miksi siihen päädyimme)
 2. 2. Saimme palautetta rekryprosessistamme... 2
 3. 3. Otamme palautteen vastaan häpeillen ja nöyränä: kaikki ei tosiaan aina mene ihan putkeen. Kasvuyrityksessä arki on usein hektistä ja tilanteet muuttuvat nopeasti – joskus on vaikea ennakoida, millaista osaajaa juuri nyt (tai ensi viikolla) tarvitsemme. Ja sitten ovat ne ihan rehelliset mokat, joita ei voi selitellä sitten millään. 3
 4. 4. Tunnustamme siis mokanneemme ainakin seuraavissa asioissa: Ei selkeää deadlinea – rekrytoinnin aikataulu epäselvä Prosessi venyy ja vanuu – valmista ei tule ehkä koskaan Viestintä takkuaa – sekä hakijalle että meillä sisäisesti (liian monta kokkia sopassa) Hakemusten keräily eri ihmisille ilman yhteistä järjestelmää – kenelläkään ei ole selkeää käsitystä siitä, kuka on hakenut ja mihin tehtävään Ei yhtä selvää vastuuhenkilöä – “luulin, että joku muu hoitaa”
 5. 5. 🆘🆘 🆘 Tämä ei ole ok. Kaukana siitä.
 6. 6. Kaikki paranemisprosessit alkavat tosiasioiden tunnustamisella. Sitten on toiminnan aika. Koska emme halua, että kukaan joutuu enää jatkossa kärsimään meidän sotkuisesesta rekrytoinnistamme, olemme kirjanneet tähän dokumenttiin rekryprosessimme ja julkisen työnhakijalupauksen.
 7. 7. Rekryprosessimme pääperiaatteet Rekryprosessi on aina kahdensuuntainen keskustelu: molempien osapuolten on haluttava olla yhdessä. Siksi meille on tärkeää, että pääset tutustumaan mahdollisimman moneen advancelaiseen ja saat samalla mahdollisimman realistisen kuvan siitä, millaista meillä olisi olla töissä. Vaikka tapaamisten määrä saattaa ajoittain tuntua raskaalta, saat varmasti kuvan siitä, millaiseen jengiin olisit liittymässä.
 8. 8. Miten rekryprosessimme etenee? 1. Otamme vastaan kaikki hakemukset rekryjärjestelmämme kautta. Samalla pyydämme sinua vastaamaan muutamaan tehtävän kannalta tärkeään kysymykseen. 2. Ensimmäisessä haastattelussa / keskustelussa tapaat yleensä kaksi advancelaista: mahdollisen tulevan esimiehesi sekä yksikön vetäjän. 3. Haastattelun jälkeen annamme sinulle tehtävän. Tehtävän pääset esittelemään noin neljälle tulevalle kollegalle. 4. Tehtävän jälkeen saatat haettavasta tehtävästä riippuen tavata perustajamme (joko yhden tai molemmat). 5. Viimeisenä vaiheena pääset keskustelemaan tulevan tiimisi kanssa. 6. Nimet paperiin!
 9. 9. Advance B2B:n työnhakijalupaus: tätä voit vaatia ja odottaa, kun haet meille töihin 1. Hakemuksen lähettäminen: kuittaamme hakemuksen vastaanotetuksi yhden arkipäivän sisällä. 2. Kerromme seuraavasta askeleesta prosessissa yhden viikon sisällä. 3. Prosessin aikana viestimme rekrytoinnin seuraavasta vaiheesta ja sen aikataulusta kahden arkipäivän kuluessa. 4. Et saa meiltä geneerisiä automaattiviestejä: kerromme aina henkilökohtaisesti tekemistämme päätöksistä. 5. Otamme aina mieluusti vastaan palautetta prosessistamme!
 10. 10. Mitäs sitten, jos mokaamme taas? Koska mikään maailmassa ei ole täydellistä, on myös mahdollista että mekin vielä mokaamme. Jos näin käy, lähetämme asianosaiselle työnhakijalle 50 euron lahjakortin Amazonin verkkokauppaan. (Me rakastamme lukemista, toivottavasti myös työnhakijamme!)
 11. 11. Jos vielä uskallat hakea, avoimet työpaikkamme löydät täältä: https://www.advanceb2b.com/fi/avoimet-tyopaikat

×