Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

LinkedIn muuttui - Tee itsesi taas näkyväksi

8 555 vues

Publié le

LinkedIn on muuttanut algoritmejaan, eikä jaettu sisältö leviä samaan tapaan kuin ennen. Miten teet itsestäsi taas näkyvän LinkedInissä?

Publié dans : Marketing
 • Identifiez-vous pour voir les commentaires

LinkedIn muuttui - Tee itsesi taas näkyväksi

 1. 1. LINKEDIN MUUTTUI - TEE ITSESI TAAS NÄKYVÄKSI Esittelemme nyt parhaiksi havaitsemamme käytännöt, joilla sinut huomataan uutisvirrassa.
 2. 2. LINKEDIN MUUTTUI Moni on tehnyt saman havainnon: LinkedIn ei enää toimi kuten ennen. Vaikka sinulla olisi 1000+ kontaktia, vain hyvin pieni osa koskaan näkee jakamasi sisällön. Jaettu sisältö ei leviä. Ei tykkäyksiä, ei kommentteja, ei klikkauksia.
 3. 3. Samaan aikaan keskustelu LinkedInissä käy vauhdikkaampana kuin ehkä koskaan ennen.
 4. 4. Jotta tietäisimme mikä toimii ja mikä ei, päätimme tehdä muutaman testin. Kokeilimme eri tapoja jakaa sisältöä LinkedInissä. Seuraavassa tekemämme havainnot.
 5. 5. 1. LINKKIJAKO AS USUAL
 6. 6. Linkkien jakaminen ns. normaalisti näyttäisi toimivan heikosti. Kuinka sisältö voisikaan levitä, jos sen näkee vain kourallinen ihmisiä?
 7. 7. Vaikuttaa siltä, että ns. perinteisten linkkijakojen saama huomio on romahtanut. Sisältöjen jakamiseen kannattaa siis etsiä vaihtoehtoisia ratkaisuja, sillä suoraviivaiset linkkijaot eivät enää toimi.
 8. 8. 2. LINKKIJAKO ILMAN PREVIEW-KUVAA
 9. 9. Pelkän preview-kuvan poistaminen näyttäisi edistävän sisällön leviämistä merkittävästi.
 10. 10. Preview-kuvan poistaminen antaa sinulle mahdollisuuden onnistua, mutta mikään taikatemppu se ei ole. Julkaisun sisältöön pitää panostaa aiempaa enemmän, sillä vain TYKKÄYKSIEN ja KOMMENTTIEN kautta jakamasi sisältö herää toden teolla eloon.
 11. 11. Kokeilimme myös jättää linkin pois itse some- jaosta ja lisätä sen kommenttina. Sisältö leviää, mutta saattaa näyttää lukijan näkökulmasta hieman kummalliselta.
 12. 12. 3. KESKUSTELUNAVAUS ILMAN LINKKIÄ
 13. 13. Onhan sosiaalinen media muutakin kuin linkkijakoja. Toisinaan pelkkä OMAN AJATUKSEN jakaminen tai keskustelua herättävä kysymys riittää.
 14. 14. Ratkaisu? ÄLÄ JAA SISÄLTÖÄ Tee KESKUSTELUNAVAUKSIA, joihin kiinnität sisällön. Puhuttaessa markkinoinnista sosiaalisessa mediassa tai Social Sellingistä sana ’sosiaalisuus’ jää toisinaan unholaan. Entistä useammin tie uusien asiakkaiden luo kulkee keskustelujen kautta.

×