Ce diaporama a bien été signalé.
Le téléchargement de votre SlideShare est en cours. ×

Mart.pptx

Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Prochain SlideShare
Mart
Mart
Chargement dans…3
×

Consultez-les par la suite

1 sur 8 Publicité

Plus De Contenu Connexe

Plus récents (20)

Publicité

Mart.pptx

  1. 1. Mart
  2. 2. Índex 1-Quantes llunes té? 2-Quant de temps triga en fer la rotació i translació? 3-Posició en el Sistema Solar. 4-Color / Perquè té aquest color? 5-Temperatura del planeta 6-Quantes vegades ha estat visitat? 7-Distància del SOL.
  3. 3. Quantes llunes te Mart? Mart té dues llunes. Que es diuen Fobos i Deimos. Els dos satèl·lits son molts petits i de mides irregulars o sigui allargassats en forma de patata.
  4. 4. Quant de temps triga en fer la rotació i translació? Triga aproximadament vint-i-cinc (25) hores en fer la volta a el mateix. Una volta a Mart son sis-cents seixanta-set (667) dies terrestre.
  5. 5. Posició en el Sistema Solar Mart està en la quarta posició al Sistema Solar. Després de: la Terra, Venus i Mercuri.
  6. 6. Color i Perquè El seu color és un taronja una mica avermellat.La superfície de Mart té un color taronja vermellós perquè el seu terra conté òxid de ferro o partícules d'òxid.
  7. 7. temperatura Les temperaturas diurnes a Mart s’apropen a les temperaturas d’hivern a la Terra i poden arribar fins els 32ºF(0ºC). La delgada atmósfera de Mart no pot mantenir la calor del sol i per la nit les temperatures es troben al voltant dels -200ºF(-129ºC).
  8. 8. Distancia del sol A l’afeli de Mart es troba a 249,1 milions de Km del sol. Afeli:punt de l’órbita més allunyat del Sol. Periheli:punt de l’órbita més aproximat al Sol.

Notes de l'éditeur

  • holaaaa

×