Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.
Projekt:Kohet dhe
instrumente te ndryshem
Lenda:Edukate Muzikore
HYRJE
Muzika është pjesë e formimit kulturor dhe nevojë e...
Vlerat e notave
Në këngët që i këndojmë dhe i
luajmë, melodia është e
shkruar me nota të ndryshme,
sipas lartësisë dhe
koh...
Kohet dhe instrumente te ndryshem
Kohet dhe instrumente te ndryshem
Kohet dhe instrumente te ndryshem
Prochain SlideShare
Chargement dans…5
×

Kohet dhe instrumente te ndryshem

1 821 vues

Publié le

Muzika është pjesë e formimit kulturor dhe nevojë e përhershme e njeriut.
Ajo komunikon në mënyrë të drejtpërdrejtë dhe kreative me tërë qenien e tij duke ia formuar mjedisin tingëllor.

Publié dans : Formation
  • Identifiez-vous pour voir les commentaires

  • Soyez le premier à aimer ceci

Kohet dhe instrumente te ndryshem

  1. 1. Projekt:Kohet dhe instrumente te ndryshem Lenda:Edukate Muzikore HYRJE Muzika është pjesë e formimit kulturor dhe nevojë e përhershme e njeriut. Ajo komunikon në mënyrë të drejtpërdrejtë dhe kreative me tërë qenien e tij duke ia formuar mjedisin tingëllor. Nisur nga roli i muzikes në jetën e njeriut dhe ndikimit që ka në të, del dhe rëndësia e formimit edukativ-muzikor. Punoi:Aldrin Pashku
  2. 2. Vlerat e notave Në këngët që i këndojmë dhe i luajmë, melodia është e shkruar me nota të ndryshme, sipas lartësisë dhe kohëzgjatjes. Vlera e notës e përcakton kohëzgjatjen e tingullit.

×