Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

El Petroli i l'Energia Nuclear

154 vues

Publié le

Súnion 2015 - Dani París, Ferran Montaña, Andreu Huguet

Publié dans : Formation
 • Soyez le premier à commenter

 • Soyez le premier à aimer ceci

El Petroli i l'Energia Nuclear

 1. 1. EL PETROLI I L’ENERGIA NUCLEAR Dani París, Ferran Montaña, Andreu Huguet
 2. 2. Petroli PetroliPetroli
 3. 3. Composició CnH2n+2 Per cada mol·lècula de carboni, n’hi hauran el doble més dues mes d’hidrogen.
 4. 4. Països importadors anuals PIB per càpita - USD
 5. 5. Petroli
 6. 6. Futur del petroli
 7. 7. NUCLEAR
 8. 8. Composició L’energia nuclear es basa en l’urani 235 o el plutoni 239.
 9. 9. Principals països productors 1. E.U.A produïnt 101465 MW (e) 2. França produïnt 63130 MW (e) 3. Japó 44215 MW (e) MW (e): Megavatio electrico Dades del 2012 Mapa de les centrals nuclears als E.U.A, el país que més produeix. Tecnatom: Empresa que dóna suport a les centrals elèctriques des del 1957.
 10. 10. ENERGIA NUCLEAR
 11. 11. Importància per a mi i per als avis, i l’evolució d’aquesta energia Meva: Trobo, que tot i que és una energia molt contaminant, perillosa i que encara no coneixem del tot, és molt útil per a tot el que fem, ens dona moltes facilitats, tot i que al ser perillosa no em convenç, però si es pogués trobar la forma de que fos més segura jo estaría encara mes a favor del que ho estic ara. Avi: El meu avi… tot i que està a favor d’aquesta energia sap que és perillosa, sap que algun dia molta gent podría morir ( que ja ha passat ) però que fos encara més bèstia, em diu que és una energia que cal explotar però amb molt de compte i si fos possible a zones apartades de la ciutat per que hi hagués la major seguretat. Evolució: L’evolució d’aquesta energia ha sigut sorprenent, des de que fou descoberta per Enrico Fermi ( el primer constructor d’un reactor nuclear ) la manera de construir i fe evolucionar aquesta energia ha sigut brutal, ja que te molt potencial, pot ser perillosa, tanmateix és molt útil per a la vida humana. Estadística de com ha crescut l’energia nuclear, del 1954 fins al 2012

×