Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

Gree klíma

A közkedvelt Gree klíma bemutatása: funkciói, szűrők, Gree klíma típusok, műszaki újdonságok. Energiatakarékos és csendes működés, extra funkciók, kitűnő ár-érték arány jellemzi klímáikat.

 • Soyez le premier à commenter

 • Soyez le premier à aimer ceci

Gree klíma

 1. 1. http://www.klima-budapest.eu/gree.html Gree klímaberendezések Miért is jó választás a világ legnagyobb klímagyártó cégének termékét választania Önnek is? Mi mindent tud már egy alap Gree klíma is? Valóban olyan csendesen és gazdaságosan működik, ahogy hirdetik? Természetesen elsősorban azért jó Gree klímát szereltetni otthonunkba, irodánkba, mivel a gyár kifejezetten a klímák gyártására specializálódott, ezen a területen igyekszik minél tökéletesebb termékeket előállítani. A cég 1991-ben alakult, és az évek során olyan lendületesen fejlődött, hogy már 2009-re el is nyerte a világ legnagyobb klímagyártója címet. Éves gyártókapacitása 27 milliónál is több készülék. A Gree gyár megközelítőleg 3000 műszaki szabadalmat dolgozott ki az évek során, melyekkel számos díjat is nyert. A a 2014-es Szocsiban rendezett téli olimpia hivatalos beszállítója volt. Napjainkban ezt a klímamárkát ajánlhatjuk nyugodt szívvel vásárlóinknak, mivel kiváló ár/érték arányt képviselnek berendezései: minden készülékben kijelző van, beépített csúcstechnika, G10 inverteres kompresszor, energiatakarékosan és csendesen működik, különféle extrákkal van ellátva már az alapkészülékük is. A G10 inverter technológia a Gree gyár egyedi fejlesztése, amely akár 1 Hz frekvenciáig képes a kompresszor fordulatszámát csökkenteni, így rendkívüli energiahatékonyságot tudnak elérni a készülék működése közben.
 2. 2. http://www.klima-budapest.eu/gree.html A Gree márka széles típus választéka, kiváló minősége, környezetbarát működése elégedetté teszi használóit. A GREE gyár a Daikin céggel működik együtt, így is emelve a márka megbízhatóságát és fejlődését. Összes klímaberendezésük 3 + 2 év garanciával kerül forgalomba (3 év teljes körű garancia a készülékre és további 2 év a hűtőkompresszorra, természetesen a szükséges karbantartások elvégzése esetén.) A készülékek megfelelnek az Ecodesign EU szabványnak is. A márka Office típusa pedig kifejezetten szerverhelyiségek ellátására lett kifejlesztve – hosszú távon is bírja az állandó igénybevételt. Ezek az energiatakarékos klímák bátran ajánlhatóak hűtésre és fűtésre egyaránt.
 3. 3. http://www.klima-budapest.eu/gree.html A Gree klímákba beépített funkciók bemutatása: Gyors hűtés-fűtés funkció: Hűtő/fűtő üzemmódban egyaránt használható, gyors és erőteljes működést tesz lehetővé. Üzemállapot kijelzô: Az előlapon elhelyezett dekoratív digitális kijelzőről Ön mindig le tudja olvasni a készülék minden jellemző működési paraméterét, könnyebbé téve az informálódást. 1 W-os stand-by: A Gree klímák fogyasztása készenléti üzemmódban mindössze 1 W. Alacsony feszültségű indítás: Ha a hálózati feszültség 185 V-ra csökken, a GREE klímák még ekkor is probléma nélkül tudnak indulni és üzemelni. Különösen nyári energiafogyasztási csúcs alkalmával lehetséges a hálózat feszült- ségének csökkenése, de Önnek nem kell számolni indítási problémával, klímája ekkor is ellátja feladatát. Csendes üzemmód: A levegő befújásának csendes módja egy szimulációs technológia segítségével került kifejlesztésre, így csökkentve a zajt, nemcsak a beltéri, hanem a kültéri egység esetén is, hogy ne zavarja a gép működése Önt és környezetét.
 4. 4. http://www.klima-budapest.eu/gree.html Időzítés funkció: Amikor a berendezés nem működik, az időzítővel beállíthatjuk a kívánt indítási időt, így a berendezés a kívánt időben elindul, akár jelen vagyunk, akár távol tőle. Ugyanígy az időzítővel beállíthatjuk a leállítást is. Légszűrő rendszer: A beépített többrétegű szűrőrendszer az Ön szobájának levegőjéből nagy hatásfokkal kiszűri az ártalmas és allergiát okozó szennyeződéseket, baktériumokat, vírusokat, fizikai szennyeződéseket. Aktív szén szűrő: Az aktív szén szűrő a keresztül haladó levegőből a mikroszkopikus szennyeződéseken kívül a kellemetlen szagokat és a gázok egy részét is leköti, közömbösíti (pl. cigarettafüst).
 5. 5. http://www.klima-budapest.eu/gree.html Cold Plasma szűrő: A Cold Plasma szűrő a ma ismert egyik leghatékonyabb vírus- és baktériumölő technológia, mely kiválóan alkalmas allergiától és légúti betegségektől szenvedő betegek, gyermekes családok otthonába is, de természetesen bárkinek ajánlható, aki szeretné megvédeni magát és otthonát a kellemetlen betegségeket okozó betolakodóktól. I Feel szenzor (Gree Viola és Gree U-Crown típusokban): Az I Feel technológia a szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet. 8 C-os temperáló fűtés, fagymentesítő funkció (Gree Viola és Gree U-Crown típusokban): Kitűnő lehetőség nyaralók, hosszabb ideig üresen álló helyiségek téli
 6. 6. http://www.klima-budapest.eu/gree.html fagyvédelmére ennek a funkciónak a használata: egyenletes, 8 C-os hőmérsékletet tart akkor is, amikor nem vagyunk ott. Páramentesítés üzemmód: Magas páratartalom esetén, ha igény van rá, a hőfoktól függetlenül a berendezésnél be lehet kapcsolni a nagy hatékonyságú párátlanítási funkciót. Ez nagy segítséget jelenthet például tartósan esős időjárás esetén. Intelligens leolvasztás funkció: Ez a funkció rendkívül hasznos, amikor készülékünket fűtésre használjuk. A leolvasztó funkció működése egyszerű: ha a hőmérséklet -5°C alá csökken, nagy valószínűséggel fűtési üzemmódban a kondenzátor lefagy. Az automatikus leolvasztás 40 percenként magától működésbe lép, ami nagyban növeli a fűtés hatásfokát és a készülék tovább tud üzemelni a hidegben is. Az új intelligens leolvasztás mód tökéletes leolvasztást fog eredményezni a klíma számára, amennyiben a környezeti hőmérséklet megegyezik a cső hőmérséklettel. Így ez az ismétlődő leolvasztó funkció, nemcsak megvédi az elektromos egységet, hanem jobb hatásfokú fűtést is lehetővé tesz. Memória funkció: Feszültség kimaradás esetén a berendezés automatikusan megtartja a beállított funkciókat. Így Önnek nem kell bajlódnia az újraprogramozással, és amikor a feszültség helyreáll, a berendezés automatikusan indul az eredetileg beállított értékekkel.
 7. 7. http://www.klima-budapest.eu/gree.html Fűtés funkció: - Gyors fűtésre ad lehetőséget, így néhány perc alatt felmelegítheti vele szobáját, hogy hosszan tartó várakozás nélkül élvezhesse az otthon melegét. - Mivel pár perc alatt meleg lesz otthonában, így elég akkor bekapcsolnia, amikor hazaért, így nincs szüksége más, lassan reagáló fűtési módszerre, ezért sokkal gazdaságosabb vele a fűtés. - Alacsony a beruházási és a szerviz költsége. Fűtsön Ön is Gree klímával, spórolva a fűtés számláján, így a hűtést hozzá nyáron ingyen kapja!
 8. 8. http://www.klima-budapest.eu/gree.html Gree inverteres klíma típusok Gree Trend klíma A+ energiaosztály, alacsony zajszint, Cold Plasma szűrő, G10 inverter Gree Comfort Plusz inverteres klíma A+ energiaosztály, alacsony zajszint, 1 W-os készenlét, Cold Plasma szűrő, G10 inverter, többszörös szűrőrendszer Gree Office inverteres klíma - szerverszobák hűtésére is alkalmas A+/A++ energiaosztály!, alacsony zajszint, lágy indítás, Cold Plasma szűrő, G10 inverter, - 15 C-ig hűtés/fűtés kellemes éjszakai mód, többszörös szűrőrendszer Gree Viola inverteres klíma - I Feel szenzorral a hőmérséklet pontos szabályozásához A++ energiaosztály!, stílusos megjelenés, alacsony zajszint, 8 C-os temperáló fűtés mód, Cold Plasma szűrő, G10 inverter, kellemes éjszakai mód, 1 W-os készenlét Gree U-Crown inverteres klíma – minden igény kielégítésére A U-Crown beltéri egységek formatervezése egyedülálló: anyaga a luxusautók felszínét idézi és vastagsága mindössze 170 mm. A++ energiaosztály!, alacsony zajszint (19 dB-től), 8 C-os temperáló fűtés mód, Cold Plasma szűrő, G10 inverter, I Feel szenzor kellemes éjszakai mód, 1 W-os készenlét, local WI-FI-vel felszereltek, Fűtés - 30 C-ig!, hűtés - 18 C-ig
 9. 9. http://www.klima-budapest.eu/gree.html A Gree gyár legújabb fejlesztése a kétfokozatú, változtatható fordulatszámú kompresszor, mely a Gree U-Crown sorozatba lett beépítve. A kétfokozatú kompresszor úgyszólván egy erősebb szívről gondoskodik a berendezések számára. Így a téli szezonban a fűtési kapacitás 40%-kal, a nyári szezonban a hűtési kapacitás pedig 35%-al javulhat. Miért jó választás Gree klímát szereltetni otthonunkba? * A Gree klímák gyártója kifejezetten klíma gyártásra specializálódott, folyamatosan fejleszti, megújítja termékeit. * Biztos műszaki háttér, állandó és megbízható alkatrész utánpótlás jellemzi. * Szigorú, 7 pontos minőségbiztosítási rendszeren mennek keresztül légkondícionálói, így megbízható a működésük. * Sok-sok beépített funkciót, szűrőt, alkalmazási lehetőséget kapunk megfizethető árak mellett. Kérjen tőlünk egyedi árajánlatot új Gree klímájára! Telefon: 06-20-2613639 http://www.klima-budapest.eu

×