Ce diaporama a bien été signalé.
Le téléchargement de votre SlideShare est en cours. ×

Mètode suzuki

Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Prochain SlideShare
El mètode suzuki
El mètode suzuki
Chargement dans…3
×

Consultez-les par la suite

1 sur 12 Publicité
Publicité

Plus De Contenu Connexe

Publicité
Publicité

Plus récents (20)

Mètode suzuki

 1. 1. Cobacho Navarro, Àngel Pons Pons, Elvira Villalonga Olives, Silvia
 2. 2.  Educació del talent - Talent musical: innat, universal i que es podia desenvolupar a través de l’educació. - Educació per a tots els nins. - Relació entre llengua materna – aprenentatge musical
 3. 3.  L’aprenentatge primerenc - Ha d’esser als primers anys de vida, com l’aprenentatge de la llengua materna. - A partir d’un ambient motivant després de la naixença poden començar a tocar un instrument als 2 – 3 anys. - Sense força els nins. - Resultats: major competència musical.
 4. 4.  El desenvolupament de la retenció. - Els nins s’acostumen a memoritzar ritmes i melodies. - Ja que primer memoritzen una peça petita, per reproduir-la. Després progressivament n’aprenen peces més llargues. Però sempre repeteixen i recorden les primeres més senzilles.
 5. 5.  El paper dels pares Promoure la import{ncia de la musica des d’edat primerenca. Ha de treballar de manera coordinada amb el professor.
 6. 6.  Grup i individualitat Els alumnes tenen una classe individual per setmana i una amb grup de manera quinzenal. Els hi permet: - Observar millor la seva evolució - Independència - Fomenta més responsabilitat quan estan en grup - Fomentar el treball en equip
 7. 7.  La importància de l’escolta i la repetició Es centra amb l’escolta de gravacions per part dels alumnes i la seva repetició, per tal de que ells assimilin la melodia, ritme i afrontin els seus possibles problemes amb la musica.
 8. 8.  El professor El professor ha de: - Ser un guia important per l’aprenentatge del nin - Formar-se constantment. - El seu major objectiu no només es que el nin aprengui a utilitzar un instrument si no que per ell és més important crear ciutadans amb bons valors “La enseñanza de música no es mi propósito principal. Deseo formar a buenos ciudadanos, seres humanos nobles. Si un niño oye buena música desde el día de su nacimiento, y aprende a tocarla él mismo, desarrolla su sensibilidad, y disciplina y paciencia. Adquiere un corazón hermoso".
 9. 9. Enllaços per l’aprenentatge del mètode.  PDF  http://www.metodosuzuki.com/  http://www.bebesymas.com/infancia/el-metodo- suzuki-talento-musical  http://www.solohijos.com/html/articulo.php?ida rt=312
 10. 10. ACTIVITAT: Aprenem a tocar un instrument, la flauta dolça Tinc un Arbre Amic Escoltem Imitem Repetim
 11. 11. GRÀCIES PER LA VOSTRA ATENCIÓ

×