Publicité
Leter interesi
Prochain SlideShare
Leter interesiLeter interesi
Chargement dans ... 3
1 sur 1
Publicité

Contenu connexe

Publicité

Leter interesi

  1. LETER INTERESI Emri: ___________ Mbiemri: ___________ Datelindja: ___________ Gjendja civile: ___________ Vendlindja: ___________ Vendbanimi: ___________ E-mail: ___________ Quhem __________ dhe kam mbaruar studimet e larta bachelor ne degen __________ ne Fakultetin e ____________, ne ________________. Dua të regjistrohem në Universitetin _________________ sepse ne baze te hulumtimeve te shumta per vijimin e masterit shkencore me ka rezultuar qe puna juaj eshte e shkelqyer dhe qe posedoni prestigjigj te mirenjohur ne kete fushe. Personalisht me intereson kjo pasi vazhdimisht jam ne kerkim te opsioneve me te mira per karieren time profesionale, dhe prestigji eshte nje nder standartet me te larta qe kerkoj. Programin tuaj e gjej shume serioz dhe uroj qe te kem mundesine te filloj te zhvilloj njohurite e mija tek ju. I gezohem pergjigjes suaj. Pershendetje te sinqerta ________________________
Publicité