Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.
4 SHENJA TË THATËSIRËS
FRYMËRORE
I. MUNGESA E DREJTUESVE FRYMËRORË
1 Samuelit 2:12-14, 17
1 Samuelit 8:3
I. MUNGESA E DREJTUESVE
FRYMËRORË
a. Mungonin drejtues frymërorë.
b. Mungonin kryefamiljarë
frymërorë.
c. Mungonin nëna...
2. MUNGESA E FJALËS SË ZOTIT
1 Samuelit 3:1
Fjala e Zotit ishte e rrallë
“Ligji i gojës sate për mua është më i
çmuar s...
3. KUJTOHEMI PËR ZOTIN VETËM NË RAST
NEVOJE
Gjyqtarët 3:4 – 8
Gjyqtarët 3:11 - 40 vjet paqe
Gjyqtarët 3:12 -18 vjet mun...
4. AJO QË ISHTE E DREJTË NË SYTË E VET
Gjyqtarët 17:6
Gjyqtarët 21:25
“Secili bënte atë që i dukej e
drejtë në sytë e t...
UJËSJELLËSI I SEGOVIAS
Prochain SlideShare
Chargement dans…5
×

4 SHENJA TE THATESIRES FRYMERORE (L. Roko)

363 vues

Publié le

4 shenja të thatësirës frymërore

Publié dans : Spirituel
  • Identifiez-vous pour voir les commentaires

  • Soyez le premier à aimer ceci

4 SHENJA TE THATESIRES FRYMERORE (L. Roko)

  1. 1. 4 SHENJA TË THATËSIRËS FRYMËRORE
  2. 2. I. MUNGESA E DREJTUESVE FRYMËRORË 1 Samuelit 2:12-14, 17 1 Samuelit 8:3
  3. 3. I. MUNGESA E DREJTUESVE FRYMËRORË a. Mungonin drejtues frymërorë. b. Mungonin kryefamiljarë frymërorë. c. Mungonin nënat frymërore 80%
  4. 4. 2. MUNGESA E FJALËS SË ZOTIT 1 Samuelit 3:1 Fjala e Zotit ishte e rrallë “Ligji i gojës sate për mua është më i çmuar se mijëra monedha ari dhe argjendi”
  5. 5. 3. KUJTOHEMI PËR ZOTIN VETËM NË RAST NEVOJE Gjyqtarët 3:4 – 8 Gjyqtarët 3:11 - 40 vjet paqe Gjyqtarët 3:12 -18 vjet mundim Gjyqtarët 3:15 – 80 vjet paqe
  6. 6. 4. AJO QË ISHTE E DREJTË NË SYTË E VET Gjyqtarët 17:6 Gjyqtarët 21:25 “Secili bënte atë që i dukej e drejtë në sytë e tij”
  7. 7. UJËSJELLËSI I SEGOVIAS

×