Biologji

Kolegji Universitar BIZNESI - Gjakovë
Kolegji Universitar BIZNESI - GjakovëAss. Profesor à Kolegji Universitar BIZNESI - Gjakovë
UNIVERSITETI “KRISTAL” TIRANE Mr.Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
Mr Nevruz Zogu
[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
Mr Nevruz Zogu ADN
[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
Mr Nevruz Zogu
Mr Nevruz Zogu
Mr Nevruz Zogu Metoda Citogjenetike
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
MR. NEVRUZ  ZOGU
[object Object]
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
[object Object]
[object Object]
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
 
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
DISTROPHI MUSC. G6PD deficiency
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
 
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
[object Object]
[object Object]
[object Object]
[object Object]
[object Object],[object Object]
[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu USHQIMI DHE TE USHQYERIT
[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu Yndyra
[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
Mr Nevruz Zogu Mr.Nevruz Zogu
1 sur 90

Recommandé

Dieta E Balancuar Dhe Energjia E Nevojshme-Organizem I Shendetshem par
Dieta E Balancuar Dhe Energjia E Nevojshme-Organizem I ShendetshemDieta E Balancuar Dhe Energjia E Nevojshme-Organizem I Shendetshem
Dieta E Balancuar Dhe Energjia E Nevojshme-Organizem I ShendetshemArenoardReno
7.1K vues9 diapositives
Roli i elementeve kimikë në jetën e njeriut par
Roli i elementeve kimikë në jetën e njeriut Roli i elementeve kimikë në jetën e njeriut
Roli i elementeve kimikë në jetën e njeriut irena kotobelli
26.3K vues20 diapositives
Projekt Biologji - Aparati i Frymekembimit frymekembimit par
 Projekt Biologji - Aparati i Frymekembimit frymekembimit Projekt Biologji - Aparati i Frymekembimit frymekembimit
Projekt Biologji - Aparati i Frymekembimit frymekembimitMarinela Abedini
13.6K vues30 diapositives
Elementet kimik ne trupin tone projekt kimi par
Elementet kimik ne trupin tone  projekt kimiElementet kimik ne trupin tone  projekt kimi
Elementet kimik ne trupin tone projekt kimiFacebook
76.4K vues23 diapositives
Ngrohja globale par
Ngrohja globaleNgrohja globale
Ngrohja globaleKristjana Llolli
51.2K vues8 diapositives
roli i elementeve kimike ne organizmin e njeriut par
roli i elementeve kimike ne organizmin e njeriutroli i elementeve kimike ne organizmin e njeriut
roli i elementeve kimike ne organizmin e njeriutmikaela basha
38.4K vues30 diapositives

Contenu connexe

Tendances

PROJEKT/KIMI •HEKURI SI ELEMENT KIMIK par
 PROJEKT/KIMI •HEKURI SI ELEMENT KIMIK PROJEKT/KIMI •HEKURI SI ELEMENT KIMIK
PROJEKT/KIMI •HEKURI SI ELEMENT KIMIKKleaHaka
5.3K vues10 diapositives
Pastrimi i gjuhes shqipe par
Pastrimi i gjuhes shqipePastrimi i gjuhes shqipe
Pastrimi i gjuhes shqipeolinuhi
8.9K vues23 diapositives
Kequshqyerja dhe semundjet par
Kequshqyerja dhe semundjetKequshqyerja dhe semundjet
Kequshqyerja dhe semundjetSindi_haka
55.1K vues50 diapositives
Hekuri element kimik me ndikim shendetesor. par
Hekuri element kimik me ndikim shendetesor.Hekuri element kimik me ndikim shendetesor.
Hekuri element kimik me ndikim shendetesor.ronela hasanaj
24.7K vues27 diapositives
Kimia ne jeten e perditshme par
Kimia ne jeten e perditshme Kimia ne jeten e perditshme
Kimia ne jeten e perditshme Orven Bregu
86.6K vues14 diapositives
Ndotja e ajrit par
Ndotja e ajrit Ndotja e ajrit
Ndotja e ajrit Diana Lamaj
69.6K vues10 diapositives

Tendances(20)

PROJEKT/KIMI •HEKURI SI ELEMENT KIMIK par KleaHaka
 PROJEKT/KIMI •HEKURI SI ELEMENT KIMIK PROJEKT/KIMI •HEKURI SI ELEMENT KIMIK
PROJEKT/KIMI •HEKURI SI ELEMENT KIMIK
KleaHaka5.3K vues
Pastrimi i gjuhes shqipe par olinuhi
Pastrimi i gjuhes shqipePastrimi i gjuhes shqipe
Pastrimi i gjuhes shqipe
olinuhi8.9K vues
Kequshqyerja dhe semundjet par Sindi_haka
Kequshqyerja dhe semundjetKequshqyerja dhe semundjet
Kequshqyerja dhe semundjet
Sindi_haka55.1K vues
Hekuri element kimik me ndikim shendetesor. par ronela hasanaj
Hekuri element kimik me ndikim shendetesor.Hekuri element kimik me ndikim shendetesor.
Hekuri element kimik me ndikim shendetesor.
ronela hasanaj24.7K vues
Kimia ne jeten e perditshme par Orven Bregu
Kimia ne jeten e perditshme Kimia ne jeten e perditshme
Kimia ne jeten e perditshme
Orven Bregu86.6K vues
Ndotja e ajrit par Diana Lamaj
Ndotja e ajrit Ndotja e ajrit
Ndotja e ajrit
Diana Lamaj69.6K vues
Rilindja kombetare shqiptare (1831 1912) par Kristjana Duni
Rilindja  kombetare shqiptare (1831  1912)Rilindja  kombetare shqiptare (1831  1912)
Rilindja kombetare shqiptare (1831 1912)
Kristjana Duni74.4K vues
Ndikimi i efektit sere ne jeten e perditshme par Sa Ide
Ndikimi i efektit sere ne jeten e perditshmeNdikimi i efektit sere ne jeten e perditshme
Ndikimi i efektit sere ne jeten e perditshme
Sa Ide38.9K vues
energjia par ANA KOSHI
energjia energjia
energjia
ANA KOSHI27.1K vues
Projekt histori par Adi Hoxha
Projekt historiProjekt histori
Projekt histori
Adi Hoxha13.1K vues
Projekt historie par S Gashi
Projekt historieProjekt historie
Projekt historie
S Gashi32.4K vues
Alumini dhe komponimet e tij par Erhan Luma
Alumini dhe komponimet e tijAlumini dhe komponimet e tij
Alumini dhe komponimet e tij
Erhan Luma19.2K vues
Projekt Gjeografi - Turizmi ne Jug te Shqiperis par Marinela Abedini
Projekt Gjeografi - Turizmi ne Jug te ShqiperisProjekt Gjeografi - Turizmi ne Jug te Shqiperis
Projekt Gjeografi - Turizmi ne Jug te Shqiperis
Marinela Abedini33.3K vues
Biologji - Frymemarrja par Erdi Dibra
Biologji - FrymemarrjaBiologji - Frymemarrja
Biologji - Frymemarrja
Erdi Dibra28.2K vues
Projekt Historia e zhvillimit te matematikes.Ervis Cara par Ervis Cara
Projekt Historia e zhvillimit te matematikes.Ervis CaraProjekt Historia e zhvillimit te matematikes.Ervis Cara
Projekt Historia e zhvillimit te matematikes.Ervis Cara
Ervis Cara11.2K vues
Hekuri ,elementi kimik me vlere... par Xhesiana Muka
Hekuri ,elementi kimik me vlere...Hekuri ,elementi kimik me vlere...
Hekuri ,elementi kimik me vlere...
Xhesiana Muka50.7K vues

Similaire à Biologji

Biologjia par
BiologjiaBiologjia
BiologjiaArdian Hyseni
42.8K vues35 diapositives
Qeliza par
QelizaQeliza
Qelizaart teacher
4.7K vues9 diapositives
Kimia-Qeliza Shtazore par
Kimia-Qeliza ShtazoreKimia-Qeliza Shtazore
Kimia-Qeliza ShtazoreDenisa Caushi
12.1K vues21 diapositives
Mesimet ne Biologji pjesa e dyte par
Mesimet ne Biologji pjesa e dyte Mesimet ne Biologji pjesa e dyte
Mesimet ne Biologji pjesa e dyte EliotDylazeka
15.6K vues10 diapositives
Organizmat njëqelizorë Aleksia Guranjaku Klasa IX shkolla "Albanet" par
Organizmat njëqelizorë Aleksia Guranjaku Klasa IX shkolla "Albanet"Organizmat njëqelizorë Aleksia Guranjaku Klasa IX shkolla "Albanet"
Organizmat njëqelizorë Aleksia Guranjaku Klasa IX shkolla "Albanet"lira kuca
12.3K vues10 diapositives
JEMI ZOTER APO SKLLEVER TE GJENEVE TONA par
JEMI ZOTER APO SKLLEVER TE GJENEVE TONAJEMI ZOTER APO SKLLEVER TE GJENEVE TONA
JEMI ZOTER APO SKLLEVER TE GJENEVE TONAErmir Kuta
1.3K vues16 diapositives

Similaire à Biologji(20)

Mesimet ne Biologji pjesa e dyte par EliotDylazeka
Mesimet ne Biologji pjesa e dyte Mesimet ne Biologji pjesa e dyte
Mesimet ne Biologji pjesa e dyte
EliotDylazeka15.6K vues
Organizmat njëqelizorë Aleksia Guranjaku Klasa IX shkolla "Albanet" par lira kuca
Organizmat njëqelizorë Aleksia Guranjaku Klasa IX shkolla "Albanet"Organizmat njëqelizorë Aleksia Guranjaku Klasa IX shkolla "Albanet"
Organizmat njëqelizorë Aleksia Guranjaku Klasa IX shkolla "Albanet"
lira kuca12.3K vues
JEMI ZOTER APO SKLLEVER TE GJENEVE TONA par Ermir Kuta
JEMI ZOTER APO SKLLEVER TE GJENEVE TONAJEMI ZOTER APO SKLLEVER TE GJENEVE TONA
JEMI ZOTER APO SKLLEVER TE GJENEVE TONA
Ermir Kuta1.3K vues
Projekt biologji par rejdi2106
Projekt biologjiProjekt biologji
Projekt biologji
rejdi2106689 vues
EVOLUCIONI NJEREZOR (biologji 10 ) par CleaInanis24
EVOLUCIONI NJEREZOR (biologji 10 )EVOLUCIONI NJEREZOR (biologji 10 )
EVOLUCIONI NJEREZOR (biologji 10 )
CleaInanis242.6K vues
Presentation1 Qeliza dhe ndertimi i saj Arjola Mullai shkolla "Albanet" klasa... par lira kuca
Presentation1 Qeliza dhe ndertimi i saj Arjola Mullai shkolla "Albanet" klasa...Presentation1 Qeliza dhe ndertimi i saj Arjola Mullai shkolla "Albanet" klasa...
Presentation1 Qeliza dhe ndertimi i saj Arjola Mullai shkolla "Albanet" klasa...
lira kuca20.8K vues
FODILET DHE EVOLUCIONI GJEOLOGJIK par Gersa_a
FODILET DHE EVOLUCIONI GJEOLOGJIKFODILET DHE EVOLUCIONI GJEOLOGJIK
FODILET DHE EVOLUCIONI GJEOLOGJIK
Gersa_a2K vues
Organet vegjetative 2017 par Gename2000
Organet vegjetative 2017Organet vegjetative 2017
Organet vegjetative 2017
Gename20006.5K vues
Kimia ne jeten e perditshme par Orven Bregu
Kimia ne jeten e perditshmeKimia ne jeten e perditshme
Kimia ne jeten e perditshme
Orven Bregu20.1K vues
Punim seminarik par BJashari
Punim seminarikPunim seminarik
Punim seminarik
BJashari4K vues

Biologji