CxO Academy - Run IT like business

CEO at CxO Professional Oy à CxO Professional Oy
28 May 2014
CxO Academy - Run IT like business
CxO Academy - Run IT like business
CxO Academy - Run IT like business
CxO Academy - Run IT like business
CxO Academy - Run IT like business
CxO Academy - Run IT like business
CxO Academy - Run IT like business
CxO Academy - Run IT like business
CxO Academy - Run IT like business
CxO Academy - Run IT like business
CxO Academy - Run IT like business
CxO Academy - Run IT like business
CxO Academy - Run IT like business
CxO Academy - Run IT like business
CxO Academy - Run IT like business
CxO Academy - Run IT like business
CxO Academy - Run IT like business
CxO Academy - Run IT like business
CxO Academy - Run IT like business
CxO Academy - Run IT like business
1 sur 20

Contenu connexe

Similaire à CxO Academy - Run IT like business

MobiilistrategiaMobiilistrategia
MobiilistrategiaPete Nieminen
Kankeaa vai norjaa? Johtamisen työkalut bisnescloudissa. Valoa pilven reunalla?Kankeaa vai norjaa? Johtamisen työkalut bisnescloudissa. Valoa pilven reunalla?
Kankeaa vai norjaa? Johtamisen työkalut bisnescloudissa. Valoa pilven reunalla?ICMI Oy
Digitaalisen palvelun kehittäminenDigitaalisen palvelun kehittäminen
Digitaalisen palvelun kehittäminenMikko Eerola
Tulevaisuudenkestävät kauppakeskukset -työpaja_tulosyhteenveto.pdfTulevaisuudenkestävät kauppakeskukset -työpaja_tulosyhteenveto.pdf
Tulevaisuudenkestävät kauppakeskukset -työpaja_tulosyhteenveto.pdfCustomer Experience Professionals Association
Tyopaja1 pilotointivaiheen suoritekorvaukset ja asiakasmaksutTyopaja1 pilotointivaiheen suoritekorvaukset ja asiakasmaksut
Tyopaja1 pilotointivaiheen suoritekorvaukset ja asiakasmaksutSosiaali- ja terveysministeriö / yleiset
Suoritusmittariston rakentaminen projektituotantoonSuoritusmittariston rakentaminen projektituotantoon
Suoritusmittariston rakentaminen projektituotantoonPetri Pohjala

Similaire à CxO Academy - Run IT like business(20)

Plus de CxO Professional Oy

Cbmxiii d2 a2 disc toimCbmxiii d2 a2 disc toim
Cbmxiii d2 a2 disc toimCxO Professional Oy
CBM XIII D2 A1 aloitusCBM XIII D2 A1 aloitus
CBM XIII D2 A1 aloitusCxO Professional Oy
Vaikuttamisen taito - Master ClassVaikuttamisen taito - Master Class
Vaikuttamisen taito - Master ClassCxO Professional Oy
Vaikutusvoima heko 2018 05-15 toimVaikutusvoima heko 2018 05-15 toim
Vaikutusvoima heko 2018 05-15 toimCxO Professional Oy
Vaikutusvoima mc 2018 03-22Vaikutusvoima mc 2018 03-22
Vaikutusvoima mc 2018 03-22CxO Professional Oy
Vaikutusvoima puhetaito 2018 03-22Vaikutusvoima puhetaito 2018 03-22
Vaikutusvoima puhetaito 2018 03-22CxO Professional Oy

CxO Academy - Run IT like business

Notes de l'éditeur

  1. Yritysjohtorajapinnan tärkein lenkki on tietohallintojohtajan (tai vastaavan) ja hänen esimiehensä välinen yhteistyö. Mikäli tietohallinto on yhtiöitetty, hallitustyöskentely täydentää tätä esimies-alais –yhteistyötä. Mikäli ei, hallituksen korvaa ulkoinen johtoryhmä (tai –kunta). Liiketoiminta ei hoida asioitaan (perus)käyttäjärajapinnan kautta vaan liiketoimintojen IT-asioita hoitamaan kannattaa osoittaa liiketoimintaan ja sen järjestelmiin perehtyneet henkilöt. Liiketoimintarajapinnan hoito on sitä tärkeämpää mitä enemmän yrityksellä on liiketoimintoja, mitä enemmän niillä on valtaa ja mitä enemmän liiketoiminnot poikkeavat toisistaan. Käyttäjärajapinnan best practice –ratkaisu on Service Desk, joka toimii yhden luukun –periatteella asiakkaiden suuntaan patsi ongelmien ratkaisussa myös palveluiden tilaamisessa. Onnistuakseen Service Deskin henkilökunnalla on oltava hyvät tiedot yrityksen järjestelmissä ja valtaa rajapinnan takana toimiviin sisäisiin toimintoihin kuten käyttöoikeuksien hallinta, ohjelmistojen jakelu, laitteiden toimitus ja konesalipalvelut. Kumppanirajapinnan hoito ja IT-hankintatoimi kannattaa keskittää. Sen sijaan tilaaminen voidaan hyvinkin hajauttaa.
  2. Yritysjohtorajapinnan tärkein lenkki on tietohallintojohtajan (tai vastaavan) ja hänen esimiehensä välinen yhteistyö. Mikäli tietohallinto on yhtiöitetty, hallitustyöskentely täydentää tätä esimies-alais –yhteistyötä. Mikäli ei, hallituksen korvaa ulkoinen johtoryhmä (tai –kunta). Liiketoiminta ei hoida asioitaan (perus)käyttäjärajapinnan kautta vaan liiketoimintojen IT-asioita hoitamaan kannattaa osoittaa liiketoimintaan ja sen järjestelmiin perehtyneet henkilöt. Liiketoimintarajapinnan hoito on sitä tärkeämpää mitä enemmän yrityksellä on liiketoimintoja, mitä enemmän niillä on valtaa ja mitä enemmän liiketoiminnot poikkeavat toisistaan. Käyttäjärajapinnan best practice –ratkaisu on Service Desk, joka toimii yhden luukun –periatteella asiakkaiden suuntaan patsi ongelmien ratkaisussa myös palveluiden tilaamisessa. Onnistuakseen Service Deskin henkilökunnalla on oltava hyvät tiedot yrityksen järjestelmissä ja valtaa rajapinnan takana toimiviin sisäisiin toimintoihin kuten käyttöoikeuksien hallinta, ohjelmistojen jakelu, laitteiden toimitus ja konesalipalvelut. Kumppanirajapinnan hoito ja IT-hankintatoimi kannattaa keskittää. Sen sijaan tilaaminen voidaan hyvinkin hajauttaa.
  3. Yritysjohtorajapinnan tärkein lenkki on tietohallintojohtajan (tai vastaavan) ja hänen esimiehensä välinen yhteistyö. Mikäli tietohallinto on yhtiöitetty, hallitustyöskentely täydentää tätä esimies-alais –yhteistyötä. Mikäli ei, hallituksen korvaa ulkoinen johtoryhmä (tai –kunta). Liiketoiminta ei hoida asioitaan (perus)käyttäjärajapinnan kautta vaan liiketoimintojen IT-asioita hoitamaan kannattaa osoittaa liiketoimintaan ja sen järjestelmiin perehtyneet henkilöt. Liiketoimintarajapinnan hoito on sitä tärkeämpää mitä enemmän yrityksellä on liiketoimintoja, mitä enemmän niillä on valtaa ja mitä enemmän liiketoiminnot poikkeavat toisistaan. Käyttäjärajapinnan best practice –ratkaisu on Service Desk, joka toimii yhden luukun –periatteella asiakkaiden suuntaan patsi ongelmien ratkaisussa myös palveluiden tilaamisessa. Onnistuakseen Service Deskin henkilökunnalla on oltava hyvät tiedot yrityksen järjestelmissä ja valtaa rajapinnan takana toimiviin sisäisiin toimintoihin kuten käyttöoikeuksien hallinta, ohjelmistojen jakelu, laitteiden toimitus ja konesalipalvelut. Kumppanirajapinnan hoito ja IT-hankintatoimi kannattaa keskittää. Sen sijaan tilaaminen voidaan hyvinkin hajauttaa.
  4. Yritysjohtorajapinnan tärkein lenkki on tietohallintojohtajan (tai vastaavan) ja hänen esimiehensä välinen yhteistyö. Mikäli tietohallinto on yhtiöitetty, hallitustyöskentely täydentää tätä esimies-alais –yhteistyötä. Mikäli ei, hallituksen korvaa ulkoinen johtoryhmä (tai –kunta). Liiketoiminta ei hoida asioitaan (perus)käyttäjärajapinnan kautta vaan liiketoimintojen IT-asioita hoitamaan kannattaa osoittaa liiketoimintaan ja sen järjestelmiin perehtyneet henkilöt. Liiketoimintarajapinnan hoito on sitä tärkeämpää mitä enemmän yrityksellä on liiketoimintoja, mitä enemmän niillä on valtaa ja mitä enemmän liiketoiminnot poikkeavat toisistaan. Käyttäjärajapinnan best practice –ratkaisu on Service Desk, joka toimii yhden luukun –periatteella asiakkaiden suuntaan patsi ongelmien ratkaisussa myös palveluiden tilaamisessa. Onnistuakseen Service Deskin henkilökunnalla on oltava hyvät tiedot yrityksen järjestelmissä ja valtaa rajapinnan takana toimiviin sisäisiin toimintoihin kuten käyttöoikeuksien hallinta, ohjelmistojen jakelu, laitteiden toimitus ja konesalipalvelut. Kumppanirajapinnan hoito ja IT-hankintatoimi kannattaa keskittää. Sen sijaan tilaaminen voidaan hyvinkin hajauttaa.
  5. Yritysjohtorajapinnan tärkein lenkki on tietohallintojohtajan (tai vastaavan) ja hänen esimiehensä välinen yhteistyö. Mikäli tietohallinto on yhtiöitetty, hallitustyöskentely täydentää tätä esimies-alais –yhteistyötä. Mikäli ei, hallituksen korvaa ulkoinen johtoryhmä (tai –kunta). Liiketoiminta ei hoida asioitaan (perus)käyttäjärajapinnan kautta vaan liiketoimintojen IT-asioita hoitamaan kannattaa osoittaa liiketoimintaan ja sen järjestelmiin perehtyneet henkilöt. Liiketoimintarajapinnan hoito on sitä tärkeämpää mitä enemmän yrityksellä on liiketoimintoja, mitä enemmän niillä on valtaa ja mitä enemmän liiketoiminnot poikkeavat toisistaan. Käyttäjärajapinnan best practice –ratkaisu on Service Desk, joka toimii yhden luukun –periatteella asiakkaiden suuntaan patsi ongelmien ratkaisussa myös palveluiden tilaamisessa. Onnistuakseen Service Deskin henkilökunnalla on oltava hyvät tiedot yrityksen järjestelmissä ja valtaa rajapinnan takana toimiviin sisäisiin toimintoihin kuten käyttöoikeuksien hallinta, ohjelmistojen jakelu, laitteiden toimitus ja konesalipalvelut. Kumppanirajapinnan hoito ja IT-hankintatoimi kannattaa keskittää. Sen sijaan tilaaminen voidaan hyvinkin hajauttaa.
  6. Yritysjohtorajapinnan tärkein lenkki on tietohallintojohtajan (tai vastaavan) ja hänen esimiehensä välinen yhteistyö. Mikäli tietohallinto on yhtiöitetty, hallitustyöskentely täydentää tätä esimies-alais –yhteistyötä. Mikäli ei, hallituksen korvaa ulkoinen johtoryhmä (tai –kunta). Liiketoiminta ei hoida asioitaan (perus)käyttäjärajapinnan kautta vaan liiketoimintojen IT-asioita hoitamaan kannattaa osoittaa liiketoimintaan ja sen järjestelmiin perehtyneet henkilöt. Liiketoimintarajapinnan hoito on sitä tärkeämpää mitä enemmän yrityksellä on liiketoimintoja, mitä enemmän niillä on valtaa ja mitä enemmän liiketoiminnot poikkeavat toisistaan. Käyttäjärajapinnan best practice –ratkaisu on Service Desk, joka toimii yhden luukun –periatteella asiakkaiden suuntaan patsi ongelmien ratkaisussa myös palveluiden tilaamisessa. Onnistuakseen Service Deskin henkilökunnalla on oltava hyvät tiedot yrityksen järjestelmissä ja valtaa rajapinnan takana toimiviin sisäisiin toimintoihin kuten käyttöoikeuksien hallinta, ohjelmistojen jakelu, laitteiden toimitus ja konesalipalvelut. Kumppanirajapinnan hoito ja IT-hankintatoimi kannattaa keskittää. Sen sijaan tilaaminen voidaan hyvinkin hajauttaa.
  7. Yritysjohtorajapinnan tärkein lenkki on tietohallintojohtajan (tai vastaavan) ja hänen esimiehensä välinen yhteistyö. Mikäli tietohallinto on yhtiöitetty, hallitustyöskentely täydentää tätä esimies-alais –yhteistyötä. Mikäli ei, hallituksen korvaa ulkoinen johtoryhmä (tai –kunta). Liiketoiminta ei hoida asioitaan (perus)käyttäjärajapinnan kautta vaan liiketoimintojen IT-asioita hoitamaan kannattaa osoittaa liiketoimintaan ja sen järjestelmiin perehtyneet henkilöt. Liiketoimintarajapinnan hoito on sitä tärkeämpää mitä enemmän yrityksellä on liiketoimintoja, mitä enemmän niillä on valtaa ja mitä enemmän liiketoiminnot poikkeavat toisistaan. Käyttäjärajapinnan best practice –ratkaisu on Service Desk, joka toimii yhden luukun –periatteella asiakkaiden suuntaan patsi ongelmien ratkaisussa myös palveluiden tilaamisessa. Onnistuakseen Service Deskin henkilökunnalla on oltava hyvät tiedot yrityksen järjestelmissä ja valtaa rajapinnan takana toimiviin sisäisiin toimintoihin kuten käyttöoikeuksien hallinta, ohjelmistojen jakelu, laitteiden toimitus ja konesalipalvelut. Kumppanirajapinnan hoito ja IT-hankintatoimi kannattaa keskittää. Sen sijaan tilaaminen voidaan hyvinkin hajauttaa.