Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

Уређење школског дворишта

2 291 vues

Publié le

Уређење школског дворишта. ОШ "Надежда Петровић", Нови Београд.

Publié dans : Formation
 • Identifiez-vous pour voir les commentaires

 • Soyez le premier à aimer ceci

Уређење школског дворишта

 1. 1. E К О Л О Г И Ј А УРЕЂЕЊЕ ЖИВОТНОГУРЕЂЕЊЕ ЖИВОТНОГ ПРОСТОРАПРОСТОРА Припремила: Драгица ЈовановићПрипремила: Драгица Јовановић Објавио : Дејан КовачевићОбјавио : Дејан Ковачевић 25. април 2017. године25. април 2017. године П Р О Д У Ж Е Н И Б О Р А В А К Д Р У Г А К А
 2. 2. У месецу априлу када обележавамо Дан планете Земље, а у оквиру планиране теме “Екологија”, организовали смо и акцију уређења животног простора. Осим свакодневне бриге о хигијени у учионици , желели смо да уредимо и део школског дворишта који нам је посебно драг јер подсећа на паркић. Наша еколошка патрола установила је да у осталим деловима дворишта нема неорганског отпада. За акцију су биле потребне рукавице, празне кесе и добра воља. Уређењу паркића у школском дворишту добровољно су се прикључили и четвртаци Кристијан ( IV1) и Игор (IV2). Браво!
 3. 3. ДРУГАЦИ И ЧЕТВРТАЦИ У АКЦИЈИДРУГАЦИ И ЧЕТВРТАЦИ У АКЦИЈИ
 4. 4. АКЦИЈА УРЕЂЕЊА ДВОРИШТА
 5. 5. АКЦИЈА УРЕЂЕЊА ДВОРИШТА
 6. 6. АКЦИЈА УРЕЂЕЊА ДВОРИШТА
 7. 7. АКЦИЈА УРЕЂЕЊА ДВОРИШТА
 8. 8. Када постоји добра воља лако се дође до циља. Неко је носио рукавице, други празне кесе. Имали смо и “проналазача” отпада. За непуних 30 минута напунили смо око 15-ак кеса . Различити папири, конзерве, пластичне флаше и друго су несмотрени пролазници и неки ђаци бацили у паркић који је део школског дворишта. После успешне акције наш паркић је добио нови изглед. НИЈЕ ТЕШКО БИТИ ФИН!
 9. 9. ЧУВАЈМО НАШУ ПЛАНЕТУ! ВРЕМЕ ЈЕ ЗА ИГРУ!!!

×