Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

Vidanjare

Colmatarea retelelor de canalizare, partiala sau totala, este inconvenient foarte neplacut, fiind ca vor incetini scurgerea apei. Canalizatia infundata presupune inundatii si coroziunea canductelor, precum si pentru presiunea apei in conductele, care duc la sediul dumneavoastra. Canalizarile infundate provoaca aproape intotdeauna un miros neplacut si deterioreaza condițiile de igiena. Aceste condiții sunt mediu favorabil pentru cresterea rozatoarelor si a organismelor cauzatoare de boli.

  • Identifiez-vous pour voir les commentaires

Vidanjare

  1. 1. VIDANJARE 1 Colmatarea retelelor de canalizare, partiala sau totala, este inconvenient foarte neplacut, fiind ca vor incetini scurgerea apei. Canalizatia infundata presupune inundatii si coroziunea canductelor, precum si pentru presiunea apei in conductele, care duc la sediul dumneavoastra. Canalizarile infundate provoaca aproape intotdeauna un miros neplacut si deterioreaza condițiile de igiena. Aceste condiții sunt mediu favorabil pentru cresterea rozatoarelor si a organismelor cauzatoare de boli. Motivele pentru infundarea canalului pot fi foarte diferite - resturile cazute, murdaria, moloz si organisme insolubile acumulate, namol sau depuneri pe tevi sau panta insuficienta a conductelor prin montaj. Astfel pereții conductei de canalizare se formeaza depuneri de grasimi , materiale insolubile sunt formate la fundul canalului si in consecinta sa sectiunea transversala este redusa si scurgerea apei prin urmare permeabilitatea acestuia e redusa. Conducte de canalizare, care sunt responsabile pentru distribuirea apei reziduale, sunt aranjate in asa fel ca poluarea lor este aproape inevitabila si la un moment dat vine infundarea. Intreținerea la toate canalizarile in forma corecta este un aspect important si ofera siguranța si confort. In cazul poluarii unei secțiuni de canal, inlocuirea sa nu este soluția cea mai potrivita pentru noile conducte vor incepe in curand sa acumuleze depozite la fel ca și cele anterioare. Curațarea si desfundarea canalizarii se realizeaza prin urmatoarele metode: mecanica, hidrodinamice, termice și chimice. Utilizarea conform oricareia dintre acest tip este importanta in situația data.
  2. 2. VIDANJARE 2 Curatarea mecanica a conductelor inseamna ca indepartarea murdariei este realizata cu un cablu de otel sau de metal, sau indoit. Curatarea mecanica se foloseste daca tubul are un diametru de 30 mm la 200 mm, adica pentru dimensiuni mai mici. Aceasta metoda este cea mai acceptabila pentru indepartarea radacinilor, carpe, grasimi si depozite de namol in conducte. Acesta utilizeaza "calareti", echipamente mecanice, care razuieste sau taie blocaje in sistemul de canalizare. Curatare hidrodinamica este, de asemenea, un mod eficient, si este folosit in destuparea mai complexa. Esenta acestei metode consta in spalarea tubului cu apa sub presiune inalta de circa 150- 300 atmosfere. Aceasta metoda de curatare poate fi aplicata in aproape toate cazurile, deoarece nu incalca integritatea conductelor. Metoda hidrodinamica implica utilizarea de furtunuri pentru desfunderea canalelor cu aspiratie sub presiune ridicata - asa-numitele "jeturi" de apa. Jetul de apa este pulverizat pe conducta de canalizare si indeparteaza acumularile de namol, noroi si resturi pulverizindu- le si eliberand dupa care se spala. Procesul este format din doua componente, prima componenta este de pompare de apa sub presiune inalta, in timp ce al doilea component este o aspirație in vidaje a materialelor transportate de la conducta de canalizare. Ambele procese se efectueaza sincronizat si permanent. Dupa cum am mentionat deja o parte din echipamentul de masini pentru desfundarea canalizarilor, care ar trebui sa pastreze nivelul de munca de calitate sunt furtunurile pentru desfundarea conductelor de canalizare si furtunurile pentru eliminarea deseurilor.
  3. 3. VIDANJARE 3 Principalele criterii pentru curatarea de inalta calitate sunt: • presiunea maxima de lucru; • Lungimea; • siguranta la asamblarea furtunului; • siguranta in legaturi; • Capacitate pompata; • duza folosita. Utilizarea camioanelor pentru a debloca sistemul de canalizare echipate cu "jeturi" de apa sunt necesare, de asemenea,la indepartarea radacinilor care trebuie taiate sau eliminate din canalul blocat. "Jeturi" de apa de canalizare sunt tuburi lungi, flexibile, cu duza la un capat pentru inalta presiune, celalalt capat este cuplat la stropitoare sau la pompa cu compresor la camion pentru canalizare. In cele mai multe cazuri, fitingul al furtunului pentru desfundarea canalelor este front-injectie. Furtunurile pentru desfundare de canalizatii trebuie sa fie rezistente la presiuni ridicate si la produse chimice la conditii, care pot fi colectate in sistemul de canalizare. Metoda pentru desfundarile chimice pot fi utilizate pentru a mentine conditiile de functionare a conductei si pentru a preveni infundarea. Procedeu de curatare chimica este de obicei folosit pentru a dizolva si inmoaia deseurile. Aceasta metoda se poate folosi pentru intretinerea conductelor si a se evita infundarile.

×