Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.
Ideal Horeca
Soluția pentru un management eficient al activității
Horeca
www.donauinvest.ro
www.donauinvest.ro
Ideal Horeca este o soluție software care vine în
ajutorul managerilor afaceriilor Horeca pentru o mai
...
www.donauinvest.ro
 Control complex si complet asupra proceselor si
activitatii angajatilor
Acces permanent si instantan...
www.donauinvest.ro
Evidentiere mod indeplinire sarcini personal pe om si
pe tip de job prestat
Usurinta in eliberare doc...
www.donauinvest.ro
Optimizati procesul de preluare comenzi
Aveti o evidenta a rezervarilor, stocurilor, camerelor,
etc.
...
www.donauinvest.ro
 Eliberati rapoarte zilnice foarte detaliate in functie de
angajat, gestiune sau locatie
 Va logati s...
www.donauinvest.ro
Personalizarea aplicatiei Ideal Horeca pentru hotelul,
restaurantul sau firma dumneavoastra de caterin...
www.donauinvest.ro
Cere oferta acum!
Telefon: +40 364 101633
E-mail: marketing@donauinvest.ro
Prochain SlideShare
Chargement dans…5
×

Ideal Horeca - Solutia de management Horeca

10 937 vues

Publié le

Ideal Horeca este solutia software pentru un management eficient al afacerilor Horeca.

Publié dans : Logiciels
  • Identifiez-vous pour voir les commentaires

Ideal Horeca - Solutia de management Horeca

  1. 1. Ideal Horeca Soluția pentru un management eficient al activității Horeca www.donauinvest.ro
  2. 2. www.donauinvest.ro Ideal Horeca este o soluție software care vine în ajutorul managerilor afaceriilor Horeca pentru o mai buna gestiune a activității: Hotel, Restaurant,Pensiune, Motel, Bar, Cafenea, Pub, Terasă, etc.
  3. 3. www.donauinvest.ro  Control complex si complet asupra proceselor si activitatii angajatilor Acces permanent si instantaneu la inventare Rapoarte detaliate asupra rezultatelor si activitatilor Alarme Interfatare cu contabilitatea Integrare cu sistemele de supraveghere video, control acces, sisteme de siguranta Cum vă ajută?
  4. 4. www.donauinvest.ro Evidentiere mod indeplinire sarcini personal pe om si pe tip de job prestat Usurinta in eliberare documente catre client: bonuri, facturi, cumulare consumuri si plati periodice Acces online permanent la situatia existenta in locatie Posibilitate de supraveghere retea de locatii in permanenta prin tablou de bord Crearea de profil si istoric incasari separat pentru fiecare angajat in parte Cum vă ajută?
  5. 5. www.donauinvest.ro Optimizati procesul de preluare comenzi Aveti o evidenta a rezervarilor, stocurilor, camerelor, etc. Optimizati procesul de incasare si eliberare a notei de plata Creati o harta a spatiului de desfasurare a activitatii (restaurant, hotel sau catering) Urmariti activitatea intregului staff si sa analizati rezultatele lor, ca si Administrator Avantajele utilizării Ideal Horeca:
  6. 6. www.donauinvest.ro  Eliberati rapoarte zilnice foarte detaliate in functie de angajat, gestiune sau locatie  Va logati si cu un card magnetic, la cerinta dumneavoastra  Implementati sisteme de rasplata a clientilor prin vouchere sau carduri de fidelitate  Automatizati procesul de inventariere a stocului  Creati automat lista de cumparaturi in functie de produsele care apar ca avand un stoc redus  Printati diverse documente Avantajele utilizării Ideal Horeca
  7. 7. www.donauinvest.ro Personalizarea aplicatiei Ideal Horeca pentru hotelul, restaurantul sau firma dumneavoastra de catering Consultanta pe partea de introducere a datelor Configurare POS (casa de marcat) Extra beneficii
  8. 8. www.donauinvest.ro Cere oferta acum! Telefon: +40 364 101633 E-mail: marketing@donauinvest.ro

×