Ce diaporama a bien été signalé.
Le téléchargement de votre SlideShare est en cours. ×

Metro branding kommunikasjon_brosjyre_12p

Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Chargement dans…3
×

Consultez-les par la suite

1 sur 7 Publicité

Plus De Contenu Connexe

Les utilisateurs ont également aimé (14)

Similaire à Metro branding kommunikasjon_brosjyre_12p (20)

Publicité

Plus récents (20)

Metro branding kommunikasjon_brosjyre_12p

  1. 1. TA TYDELIG POSISJON MED GODT INNHOLD
  2. 2. HVA KAN EN GOD HISTORIE GJØRE FOR DEG? POSISJON DESIGNKOMMUNIKASJON INNOVASJON ANALYSE TENK HELHET OG INNHOLD 365 DAGER I ÅRET! «Content marketing», eller innholdsstyrt markedsføring, er en tydelig trend. Kunsten er å fortelle gode historier om en merkevare som oppleves nyttig og engasjerer mottakeren. I dagens reklamejungel er godt innhold viktigere enn noen gang før. Spiss din posisjon, la innholdsstyrt markedsføring bli en viktig del av strategiplanen. Fortell historier som gir mening!
  3. 3. METRO BRANDING 54 METRO BRANDING Tekst mangler Gi kundene dine meningsfylt innhold som oppleves relevant. Redaksjonell tilnærming er en suksessfaktor, fordi det gir leseren en opplevelse av å få relevant og nyttig informasjon om et produkt. Det skaper troverdighet og merverdi for kundene dine. TALLENE ER FRA CONTENT MARKETING ASSOSIATION (CMA), STORBRITANNIA. UNDERSØKELSENE VISER AT BRITISKE BEDRIFTER ER VILLIGE TIL Å BRUKE EN VESENTLIG STØRRE DEL AV MARKEDSFØRINGSBUDSJETTET SITT PÅ INNHOLDSSTYRT MARKEDSFØRING I 2013. TRENDEN I NORGE ER NOKSÅ LIK. 82 prosent liker å lese innhold fra merkevarer/bedrifter når det er relevant. 68 prosent vil sannsynligvis lese innhold fra en merkevare de er interessert i. 57 prosent leser kundemagasiner minst én gang i måneden. 60 prosent er mer på utkikk etter produkter etter å ha blitt eksponert for content marketing. 37 prosent besøker nettsider med content marketing minst én gang i måneden. 82% 57% 37% 68% 60% Referanse: Redaksjonell annonse for NYT NORGE.
  4. 4. Har du hørt noe fra sjefen? Ta en tydelig rolle i egne kanaler. Et godt internmagasin bidrar til å styrke internkulturen i din bedrift. Ta hånd om internkommunikasjonen og gi de ansatte viktig informasjon i en interessant innpakning, i magasin eller som intranett rett på mobilen. Engasjer og skap samhold med godt innhold! En sterk merkevare blir til gjennom tydelig strategi, meningsfylt innhold og visuell slagkraft. Bruk redaksjonelle historier til å skape gode assosiasjoner og det etterlatte inntrykket du ønsker deg. Kundemagasinene styrker lojaliteten og gir høyere bevissthet og mer kunnskap om deg og dine produkter og tjenester. 30 prosent av tiden som brukes på å lese magasiner, brukes på kundemagasiner. 82 prosent av bedrifter med et kunde­ magasin som en del av sin markedsmiks opplever en salgsøkning. KILDE: CONTENT MARKETING ASSOSIATION (CMA), STORBRITANNIA METRO BRANDING 76 METRO BRANDING 82% 30% Referanse: Sans, kundemagasin for Blink Hus. Referanse: Pingvink, internmagasin for Jotun.
  5. 5. Innholdet på web må være tiltrekkende nok til at kundene vil komme til deg. Det må være relevant nok til at de velger å bli, og bruke tid på ditt innhold. Det må også være engasjerende nok til at de tar kontakt med deg, eller lar seg engasjere. Det må dessuten være inspirerende nok til at de vil dele det med andre. FØLES DET, DELES DET Godt innhold kan gi merkevaren din vinger. Gi næring til de gode historiene du vil at andre skal fortelle om deg og legg til rette for engasjement og viral spredning. God kommunikasjon styrker omdømmet og lønnsomheten din. Det handler om å påvirke i riktige kanaler. Få merkevarehistoriene til å høre sammen i et godt samspill. Tenk på hva du sier om deg selv hver dag – hele året! Hva sier du til kundene på nett? MOBILE TRENDER 37 prosent foretrekker innholdsdrevne nettsider for å nå sine kunder. 37% 66 prosent av befolkningen har smart­telefoner, og 71 prosent av norske ledere. 66% 36 prosent av befolkningen leter etter mobilt innhold daglig. Det er en mulighet det er verdt å benytte. 36% METRO BRANDING 9 KILDE: SCHIBSTED / CMA Referanse: Digitale flater for GLAVA.
  6. 6. GÅR TIL JOBB KJØRER TIL JOBB SYKLER TIL JOBB 20ANSATTE 40% 4 4 METROITTER DRIKKER TE PÅ JOBBEN 16 16 METROITTER DRIKKER KAFFE PÅ JOBBEN DESIGNERE/ AD-ER8 JOURNALISTER/ TEKSTFORFATTERE5 ØKONOMIANSVARLIG1 KOMMUNIKASJONS- RÅDGIVERE5 FOTOGRAF1 MENNESKENE er vår mest verdifulle ressurs. VERDIENE kompetent, lagorientert, kreativ og tydelig skal prege vår kultur. Sandefjord 60% 2 14 4 20 ansatte 2004 0 5 10 15 20 20 15 10 5 2007 2010 2013 Les om våre merkevareseminarer VIL DU VITE MER? Se metrobranding.no, meld deg på vårt nyhetsbrev, eller følg oss på facebook. Hvem har sagt at tall og statistikk skal være vanskelig? Forklar harde fakta og nyttig informasjon på en enkel og visuell måte. Det handler om å gjøre noe komplisert til noe enkelt, som trigger mottaker til å finne ut mer. Derfor har infografikk blitt en viktig del av språket vårt, og et viktig virkemiddel i verktøykassa for god kommunikasjon. 10 METRO BRANDING METRO BRANDING 11 Si mer med infografikk. GRATIS MERKEVARE­SEMINAR Referanse: Industrimagasin for Herøya Industripark.
  7. 7. DELTA PÅ VÅRE MERKEVARESE­MINARER Bygg innhold og skap trafikk som styrker din posisjon og ditt omdømme. Sett av en formiddag for faglig påfyll og en prat om merkevaren din. Metro Branding inviterer til gratis merkevareseminar. Følg med på metrobranding.no for neste seminar. Velkommen! metrobranding.no

×