Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.
Sjelljet e Shtazeve
Sjelljet e shtazeve ne natyre jane te ndryshme ato
dallojne ne baze vendit ku jetojne ne baze te famil...
Prochain SlideShare
Chargement dans…5
×

Mesimi ne biologji

Mesimi ne biologji te cilin e kemi mesuar

  • Identifiez-vous pour voir les commentaires

  • Soyez le premier à aimer ceci

Mesimi ne biologji

  1. 1. Sjelljet e Shtazeve Sjelljet e shtazeve ne natyre jane te ndryshme ato dallojne ne baze vendit ku jetojne ne baze te familjes etj . Marrim shembull disa shtaze jane shume agresive nese ti I afrohesh vendit ku ato jetojne ose I prek te vegjlit , ato nuk jane agresive por ndihen ne rrezik prandaj ato ne njefar menyre mbrohen por kur e sheh qe je duke I perkedhelur dhe je I mire I ushqen po ashtu dhe ato do te jene te mira prandaj sjelljet e shtazeve ne natyre jane te ndryshme .

×