Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.
●

Ju te gjithe keni udhetuar me autobus ose me
makine dhe keni shikuar se shoferi i autobusit
ose babai i juaj ka rritur ...
Prochain SlideShare
Chargement dans…5
×

Prezentimii3

Mesimet ne fizike per klasen e 6 pjesa e 3

  • Identifiez-vous pour voir les commentaires

  • Soyez le premier à aimer ceci

Prezentimii3

  1. 1. ● Ju te gjithe keni udhetuar me autobus ose me makine dhe keni shikuar se shoferi i autobusit ose babai i juaj ka rritur dhe ka zvogeluar shpejtesine e makines , ai e ka bere kete me ndihmen e motorit te automjetit . Ju te gjithe e dini se kur e lidhim gurin me spango dhe e rrotullojme ate ai do pershkruaje nje trajektore rrethore po ashtu ne te njejten kohe ai nderron DREJTIMIN dhe bene qe guri te rrotullohet . Po ashtu trupat edhe kunderveprojne me njeri tjetrin si p.sh loja me litar dy trupa terheqin njeri tjetrin ky quhet kunderveprim, Forca ndryshon shpejtesine e trupave dhe drejtimin e levizjes

×