Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

Narrativa b

269 vues

Publié le

presentació sobre textos narratius per al projecte cooperatiu interetapa 2n-2n

Publié dans : Formation
 • Identifiez-vous pour voir les commentaires

 • Soyez le premier à aimer ceci

Narrativa b

 1. 1. TEXTOS NARRATIUS -Grup -Components: Esther Pérez, Marina Cervera, Alba Mira, Manuel Ferrández, Maria LLabrés i Lucia Rodríguez.
 2. 2. ÍNDEX ● Què són els textos narratius? ● Quins elements el configuren i el fan diferent d’altres textos? ● Què hem de fer per a escriure’n un?
 3. 3. QUÈ ÉS UN TEXT NARRATIU? Explica accions i fets reals o imaginaris
 4. 4. QUINS ELEMENTS CONFIGUREN I EL FAN DELS ALTRES? Estructura 1) Plantejament - com comença 2) Nus - què passa 3) Desenllaç - com acaba
 5. 5. QUINS ELEMENTS CONFIGUREN I EL FAN DIFERENT A ALTRES? Tipus de relats 1) Relat realista 2) Relat fantàstic
 6. 6. QUINS ELEMENTS CONFIGUREN I EL FAN DIFERENT A ALTRES? Personatges 1) Un o més principals 2) Secundaris
 7. 7. QUINS ELEMENTS CONFIGUREN I EL FAN DIFERENT DELS ALTRES? Temps 1) Quant dura 2) Època
 8. 8. QUINS ELEMENTS CONFIGUREN I EL FAN DIFERENT DELS ALTRES? Espais o llocs 1) On ocorre la història
 9. 9. Què hem de fer per a escriure’n un? Pluja de idees Triar Idear Organitzar Redactar
 10. 10. CAPUXETA ROJA - LES PARTS Com comença? Caputxeta ha de portar un cistellet de pa i melmelada a la seua iaia. 2. Agafa un camí pel bosc. 3. Es troba el llop.
 11. 11. CAPUXETA ROJA - LES PARTS Què passa? 4. El llop agafa el camí més curt i Caputxeta el més llarg. 5. El llop arriba a casa de la iaia abans que Caputxeta i es menja la iaia 6. Arriba Caputxeta, el llop es difressa de iaia i es menja Caputxeta.
 12. 12. CAPUTXETA ROJA - LES PARTS Com acaba? 7. Un caçador escolta els crits de Caputxeta i va a la casa de la iaia 8. El caçador li obri la panxa al llop i salva a la iaia i a Caputxeta 9. El llop se’n va i el caçador, la iaia i Caputxeta es queden a berenar a casa de la iaia
 13. 13. CAPUTXETA ROJA – TEMPS, LLOC, NARRADOR Quant dura la història? - Una dia On ocorre? -al bosc, a casa de la iaia, a casa de Caputxeta Qui és el narrador? -una veu màgica, no és un personatge de la història
 14. 14. FI

×