Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.
10 trends voor 2015
10. Doorbraak vd event 
app 
Eindelijk. Apps om 
organisatoren te ontlasten 
(planning-apps) en apps die 
het bezoek van e...
9. Korte concentratieboog 
Onderzoek heeft bewezen: onze 
aandachtsboog is inmiddels korter 
dan die van een goudvis. Onze...
8. Van events naar 
experiences 
Het evenement zoals we ooit 
bedacht hebben dat het er uit zou 
zien, is niet meer leiden...
7. Hybride evenementen 
Een offline en online 
evenement die elkaar 
versterken, de doelgroep 
vergroten, het natraject 
v...
6. Kleinschaligheid 
Waar we jarenlang trots waren 
op de enorme zalen die 
gevuld werden met grootse 
feesten of immense ...
5. Hoofdrol in de marcom-mix 
Contentmarketing? C2B revolutie? 
Neuromarketing? Costumer 
Journey?....in iedere marketing ...
4. Digital hand in hand 
met eventmarketing 
De kracht van de combinatie van de 
twee opkomende marketingkanalen. 
De comb...
3. Social technology 
Door de wildgroei aan apps, tools en 
technologieën was het even zoeken, 
maar we zijn er uit: 
soci...
2. Return on Events (ROI) 
Het blijft gek klinken: het is een trend om 
de meerwaarde van evenementen bloot 
te leggen, to...
1. Crowdsourced content 
Zender  boodschap  ontvanger? 
Klaar. Passé. Afgelopen. 
Er is een C2B revolutie gaande. 
Slim ...
Sjoerd Weikamp 
sjoerd@eventbranche.nl 
EventBranche.nl 
@EventBrancheNL 
EventBranche Nederland 
EventBrancheNederland
Prochain SlideShare
Chargement dans…5
×

EventBranche.nl: de 10 trends voor 2015

4 100 vues

Publié le

De 10 trends voor 2015. Welke trends zijn bepalend als het gaat om eventmarketing en live communicatie?

Publié dans : Marketing
 • Soyez le premier à commenter

EventBranche.nl: de 10 trends voor 2015

 1. 1. 10 trends voor 2015
 2. 2. 10. Doorbraak vd event app Eindelijk. Apps om organisatoren te ontlasten (planning-apps) en apps die het bezoek van een evenement of congres effectiever maken en netwerken te begeleiden.
 3. 3. 9. Korte concentratieboog Onderzoek heeft bewezen: onze aandachtsboog is inmiddels korter dan die van een goudvis. Onze concentratieboog wordt korter en korter en daar moeten evenementen en congressen op inspringen.
 4. 4. 8. Van events naar experiences Het evenement zoals we ooit bedacht hebben dat het er uit zou zien, is niet meer leidend. Het gaat erom dat live en experiences de toekomst zijn en daarbij is de vorm ondergeschikt.
 5. 5. 7. Hybride evenementen Een offline en online evenement die elkaar versterken, de doelgroep vergroten, het natraject voeden, de interactie sterker maken, etc etc
 6. 6. 6. Kleinschaligheid Waar we jarenlang trots waren op de enorme zalen die gevuld werden met grootse feesten of immense congressen, kiezen nu veel bedrijven voor een afgebakende target doelgroep.
 7. 7. 5. Hoofdrol in de marcom-mix Contentmarketing? C2B revolutie? Neuromarketing? Costumer Journey?....in iedere marketing trend of ontwikkeling kan het event een hoofdrol spelen, nog los van de impact.
 8. 8. 4. Digital hand in hand met eventmarketing De kracht van de combinatie van de twee opkomende marketingkanalen. De combinatie van online en live heeft ongekende mogelijkheden
 9. 9. 3. Social technology Door de wildgroei aan apps, tools en technologieën was het even zoeken, maar we zijn er uit: sociale technologie voor evenementen. Denk aan: - social seating - smartbadges - netwerkapp’s etc
 10. 10. 2. Return on Events (ROI) Het blijft gek klinken: het is een trend om de meerwaarde van evenementen bloot te leggen, toch is het zo. Gesteund door de recessie en andere marketingkanalen waar al langer de Return on Investement blootgelegd wordt, gaat de eventindustrie ook stapje voor stapje naar een model waar uiteindelijk maar 1 ding geldt: Wat levert het op!!!
 11. 11. 1. Crowdsourced content Zender  boodschap  ontvanger? Klaar. Passé. Afgelopen. Er is een C2B revolutie gaande. Slim gebruik maken van/inspelen op de mondige en actieve consument is de tactiek voor alle bedrijven, maar dat moet dan wel vertaald worden in live communicatie en marketing. Activeer uw gast: over welk onderwerp moeten we een spreker halen? Welke nieuwe kennis, welke workshop zou uw werk makkelijker maken? Hoe zouden jullie ons bedrijf toekomstproof maken. Activeer het publiek, de interactie en pas daar jouw content op aan.
 12. 12. Sjoerd Weikamp sjoerd@eventbranche.nl EventBranche.nl @EventBrancheNL EventBranche Nederland EventBrancheNederland

×