Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

Income | Outcome ® - Simulare de business

Income | Outcome ® este o experiență de business în care participanții devin executivi de top, echipele se transformă în corporații gigant, iar spațiul de învățare într-o piață concurențială, dinamică și în continuă schimbare.

Simularea creează un context ideal pentru învățare, iar lecțiile însușite au aplicații imediate, fiind direct transferabile în realitatea simulării și, mai apoi, în realitatea de zi cu zi.

Participanții își vor îmbunătăți competențele de ordin financiar și analitic pe măsură ce vor lucra cu sumele de bani, vor planifica și acționa treptat în activități din ce în ce mai complexe, în care apar tot felul de situații provocatoare, care sunt întâlnite în viața reală.

La urma urmei, este vorba despre realitatea financiară a organizației dvs. Puteți vedea și simți profitul, bilanțul, fluxurile de cash, iar toate acestea se pot organiza în grafice simple și indicatori.

  • Soyez le premier à commenter

  • Soyez le premier à aimer ceci

Income | Outcome ® - Simulare de business

  1. 1. simulare INCOME | OUTCOME ® BUSINESS FUNDAMENTALS Regulile jocului s-au schimbat. Cunoştințele financiare sunt, acum, cele care ne protejează și ne ajută să performăm. Income | Outcome® Business Simulation Income/Outcome ® Andromeda Training, USA • Veți percepe și interpreta realitatea unei afaceri în integralitatea ei: cash, profit, vânzare, dezvoltare, inovare, piață. • Veți înțelege legăturile cauză-efect între decizii, evenimente și rezultate. • Veți conștientiza propriul rol decizional în contextul organizațional. Income | Outcome este... Impact RAPID Non-finanțiștii înțeleg repede dinamica financiară a business-ului. Prinzi UȘOR Este ca într-un joc. Dorința de a câștiga catalizează pasiunea de a învăța. Efect VIZUAL Simularea este un model funcțional de business (și a situației sale financiare). CONECTARE cu realitatea Aplicare imediată a principiilor în viața reală. Declaratii financiare. Bugete. KPIs. FLEXIBILITATE În funcție de industrie, de focus și profunzime, de nevoile participanților. Big PICTURE A vedea imaginea de ansamblu conduce la decizii de business mai bune și la rezultate mai rapide. This isn’t a game my friend, this is business. “ o experiență de business în care participanții devin executivi de top, echipele se transformă în corporații gigant, iar spațiul de învățare într-o piață concurențială, dinamică și în continuă schimbare. Noi ne angajăm că...
  2. 2. Să vorbim aceeași limbă. Sunt multe idei, pe care participanții la simularea financiară Income/Outcome® le duc, la final, în viața de business reală: Fiecare dintre noi, antreprenori, manageri, angajați putem înțelege și putem comunica în limbajul financiar. Fiecare dintre noi, acolo unde suntem, în cadrul firmei noastre, suntem interconectați. Deciziile noastre au impact asupra echipei noastre, asupra altor echipe și departamente, asupra organizației ca întreg. Putem înțelege și vedea mai ușor consecințele deciziilor pe care le luăm la un moment dat. Astfel, anticipând consecințele, putem lua decizii mai bune. Simularea creează un context ideal pentru învățare, iar lecțiile însușite au aplicații imediate, fiind direct transferabile în realitatea simulării și, mai apoi, în realitatea de zi cu zi. Participanții își vor îmbunătăți competențele de ordin financiar și analitic pe măsură ce vor lucra cu sumele de bani, vor planifica și acționa treptat în activități din ce în ce mai complexe, în care apar tot felul de situații provocatoare, care sunt întâlnite în viața reală. La urma urmei, este vorba despre realitatea financiară a organizației dvs. Puteți vedea și simți profitul, bilanțul, fluxurile de cash, iar toate acestea se pot organiza în grafice simple și indicatori. office@evolutivconsultants.ro facebook.com/evolutiv Target audience: line manageri, middle manageri, viitori manageri, antreprenori

×