Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

MANAGING 3 ® - BUSINESS LEADERSHIP

De ce M3 ?

M3 este prima simulare care ilustrează, atât vizual cât și tactil relațiile dintre diferitele discipline de management: managementul resurselor umane, gândirea strategică și gândirea financiară.

Remarcabil este și modul în care participanții pot transfera direct ceea ce au învățat în domeniul lor de responsabilitate.

M3 creează, în același timp, o perspectivă specifică propriei dvs. firme și provocărilor cu care aceasta se confruntă în piață.

--

Care sunt temele specifice de învățare?

- OAMENII – cheia succesului
- “APETITUL PENTRU BUSINESS” – limite și posibilități pentru o creștere sănătoasă a afacerii
- INVESTIȚIILE – deciziile de investire pe baza analizelor financiare
- FLEXIBILITATEA – focusare, re-focusare, stabilirea priorităților
- REPUTAȚIA - controlul conștient al brandului în piață: poziționarea pe piața concurențială, atractivitatea pe piața forței de muncă.

Livres associés

Gratuit avec un essai de 30 jours de Scribd

Tout voir
  • Soyez le premier à commenter

MANAGING 3 ® - BUSINESS LEADERSHIP

  1. 1. GÂNDIRE ECONOMICĂ LEADERSHIP De ce M3 ? M3 este prima simulare care ilustrează, atât vizual cât și tactil relațiile dintre diferitele discipline de management: managementul resurselor umane, gândirea strategică și gândirea financiară. Remarcabil este și modul în care participanții pot transfera direct ceea ce au învățat în domeniul lor de responsabilitate. M3 creează, în același timp, o perspectivă specifică propriei dvs. firme și provocărilor cu care aceasta se confruntă în piață. Resurse Umane leadership, motivare, managementul timpului. Gândire strategică reputația companiei, competitivitate, definirea strategiei, planificarea strategică. Gândire economică costuri, bugete, profitabilitate, indicatori de performanță (KPI). Funcție de obiectivele specifice de învățare pentru grupul țintă, M3 poate fi adaptat prin simularea unor situații și evenimente asemănătoare cu cele reale, specifice business- ului dumneavoastră. În acest fel sunt oglindite în simulare procesele de business, scenariile și conexiunile din compania dumneavoastră. GÂNDIRE STRATEGICĂ MANAGING 3 ® BUSINESS LEADERSHIP SIMDUSTRY, Germany
  2. 2. BUSINESS LEADERSHIP MANAGING 3 ® office@evolutivconsultants.ro facebook.com/evolutiv Cum putem să vă s(t)imulăm afacerea? Hai să discutăm! Care sunt temele specifice de învățare? OAMENII – cheia succesului “APETITUL PENTRU BUSINESS” – limite și posibilități pentru o creștere sănătoasă a afacerii INVESTIȚIILE – deciziile de investire pe baza analizelor financiare FLEXIBILITATEA – focusare, re-focusare, stabilirea priorităților REPUTAȚIA - controlul conștient al brandului în piață: poziționarea pe piața concurențială, atractivitatea pe piața forței de muncă. În plus... ... oferă o înțelegere specifică a managementului factorilor de succes relevanți ai companiei și, astfel, contribuie la succesul pe termen lung al afacerii, ... oferă o experiență de învățare sustenabilă, plăcută, interactivă, cu legătură directă, individuală cu realitatea. SIMDUSTRY, Germany

×