Contenu connexe

Dernier(20)

Presentación FOC cat

  1. CATÀLEG DE SERVEIS 2011 “ Una persona o empresa mai perd: o guanya o aprèn”
  2. QUI SOM? Natàlia Pomar i Clara Vergés, psicòlogues especialitzades en orientació i desenvolupament personal. Amb experiència i formació en gestió de Recursos Humans, orientació psicoprofessional , processos de mentoring i coaching .
  3. QUÈ PENSEM? Creiem en el valor de les persones : treballem per a potenciar les seves habilitats i contribuir, així, al seu benestar . Defensem la psicologia preventiva com a model de treball. Promovem capacitats i dotem d’eines pròpies que permetin a la persona enfrontar-se a situacions i obstacles vitals de manera òptima.
  4. QUÈ FEM? Serveis de Formació per empreses: gestió del temps, resolució de conflictes, comunicació, creativitat, lideratge, educació emocional... Serveis d’ Orientació per a particulars: confecció del currículum, orientació professional, preparació per networkings... Coaching per a particulars i empreses
  5. PER QUÈ COACHING? Identifiquem conjuntament amb la persona la insatisfacció o punts de millora davant d’una situació determinada. Valorem les alternatives d’acció i possibilitats futures. Marquem un pla de treball i en fem seguiment. Establim objectius i accions concretes.
  6. PER QUÈ COACHING? Prendre decisions Millorar la comunicació Gestionar emocions Millorar la planificació Reorientar la carrera professional Emprendre un negoci Millorar l’autoestima ...
  7. XIFRES ANUALS 80 cursos de formació 35 processos de coaching 10 assessoraments puntuals psicoprofessionals
  8. ON TROBAR-NOS? www.foc-web.com http://foc-web.blogspot.com/ www.linkedin.com www.facebook.com www.twitter.com