Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

Xee for genivi - april 2016

128 vues

Publié le

Xee Lab presentation , full stack platform for Automotive Services

  • Soyez le premier à commenter

  • Soyez le premier à aimer ceci

Xee for genivi - april 2016

  1. 1. the most advanced technology to connect all cars and create the largest community of drivers. The Xee open platform for connected cars Stéphane DERVILLE – Apr.2016
  2. 2. | The Open Platform for Connected Cars | 2| All Rights Reserved | By connecting cars, Xee connects drivers to a better world Eco-driving Car-sharing Traffic flow Road Safety Assistance Maintenance Infrastructure Navigation
  3. 3. | The Open Platform for Connected Cars | 2| All Rights Reserved | By connecting cars, Xee connects drivers to a better world Eco-driving Car-sharing Traffic flow Road Safety Assistance Maintenance Infrastructure Navigation
  4. 4. | The Open Platform for Connected Cars | 2| All Rights Reserved | By connecting cars, Xee connects drivers to a better world Eco-driving Car-sharing Traffic flow Road Safety Assistance Maintenance Infrastructure Navigation
  5. 5. | The Open Platform for Connected Cars | 5| All Rights Reserved | The Xee solution : Sensors Com. Data Cloud APIs Apps Services A full stack to connect cars and drivers
  6. 6. | The Open Platform for Connected Cars | 6| All Rights Reserved | The Xee solution : Sensors Com. Data Cloud APIs Apps ServicesSensors aftermarket | OEM ready | open to other sensors universal | multi-brand | updated over-the-air (OTA) GPS | accelerometer | direct access to CAN-Bus homologated | non-intrusive
  7. 7. | The Open Platform for Connected Cars | 7| All Rights Reserved | The Xee solution : Sensors Com. Data Cloud APIs Apps ServicesCom. transfer of data in real-time GPRS (international coverage) | Bluetooth encrypted data (AES256) protected by a TCP socket secured via SSL/TLS
  8. 8. | The Open Platform for Connected Cars | 8| All Rights Reserved | The Xee solution : Sensors Com. Data Cloud APIs Apps ServicesData tens of million miles already recorded extended range of useful data from the car (CAN-Bus) raw-data | enhanced | algorithms | statistics data standardization | homogeneity
  9. 9. | The Open Platform for Connected Cars | 9| All Rights Reserved | The Xee solution : Sensors Com. Data Cloud APIs Apps ServicesCloud fully scalable solution constantly audited for cybersecurity complying with data privacy rules the driver owns the data
  10. 10. | The Open Platform for Connected Cars | 10| All Rights Reserved | The Xee solution : Sensors Com. Data Cloud APIs Apps ServicesAPIs open to third-party developers OAuth 2.0 | REST | JSON published SDK complete developer environment
  11. 11. | The Open Platform for Connected Cars | 11| All Rights Reserved | The Xee solution : Sensors Com. Data Cloud APIs Apps ServicesApps interoperability iOS | Android | Web | other platforms open to third-party developers promoted in the XeeSTORE
  12. 12. | The Open Platform for Connected Cars | 12| All Rights Reserved | The Xee solution : Sensors Com. Data Cloud APIs Apps ServicesServices all businesses B2B and B2C CRM | Driver profiling optimization of processes new services to drivers
  13. 13. | The Open Platform for Connected Cars | 13| All Rights Reserved | the on-board Device the Application Store https://store.xee.com the Open Platform Xee : a complete solution for connected cars the Developer Environment https://dev.xee.com 1 2 3 4
  14. 14. | The Open Platform for Connected Cars | 14| All Rights Reserved | The Xee Open Environment for developers to design a limitless number of connected services
  15. 15. | The Open Platform for Connected Cars | 15| All Rights Reserved | Let’s accelerate the connected car ecosystem
  16. 16. | The Open Platform for Connected Cars | 16| All Rights Reserved | Join the growing community of Xeetizens ! Connected and ready for new-services France, now expanding in Europe and international Customer price 139€, no monthly subscriptions XeeSTORE now growing from 15 apps today to over 100 by end-2016 Partnering with leading brands in all sectors (Midas, Norauto, TomTom, Rent-a-Car…)
  17. 17. | The Open Platform for Connected Cars | 17| All Rights Reserved | +33 6 34 02 65 58sderville@eliocity.comwww.xee.com Parc de l’Innovation, 1 rue de Menin 59520 Marquette lez Lille - FRANCE Stéphane Derville Car data for GENIVI apps

×