Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

Od Vukovih poslovica do savremenih grafita

  • Soyez le premier à commenter

Od Vukovih poslovica do savremenih grafita

  1. 1. ОД ВУКОВИХ ПОСЛОВИЦА ДО САВРЕМЕНИХ ГРАФИТА
  2. 2. “ Ех, да се не пишу графити, ни зидови нам не би требали. А да нема зидова, не би требали ни кречити, а да...” непознати аутор “ Вук није живио нити живи за свој вијек, него за вијек други што настајаше ; зато га његов вијек и не разумије, зато га вијек његов прогањаше...” Ђура Даничић “ Press any key to continue, or any other key to quit. “
  3. 3. Ко нема у глави, има у ногама. Рад је створио човека, а нерад господина. Рад је створио човека, а шминка жену. Ко рано рани две среће граби. Ко рано рани има подочњаке. Ко рано рани цео дан зева! Ко нема у глави, има на ногама - NIKE AIR MAX
  4. 4. Што можеш данас, не одлажи за сутра. Не одлажи за сутра оно што можеш одложити за прекосутра. Ум царује, снага кладе ваља. Ум царује, снага добро дође! То мајка више не рађа. То бајка више не рађа. Ко ради, не боји се глади. Ко једе, не боји се глади!
  5. 5. Добар глас далеко се чује, а ружан још даље. Добар пасуљ далеко се чује. Боље врабац у руци,него голуб на грани. K о лаже, тај и краде. Боље врабац у руци, него бела флека на рамену! Ко лаже тај и краде, ко краде тај је и на власти!
  6. 6. Око за око, зуб за зуб. Око за око, паста за зубе. Ко другоме јаму копа, сам у њу упада. Ко другоме јаму копа физички је радник. Ко се задњи смеје, најслађе се смеје. Ко се задњи смеје, није сконтао виц! Лепа реч и гвоздена врата отвара, ал ’ пиштољ је пиштољ. Лепа реч и гвоздена врата отвара. Не дирај лава док спава. Не дирај лава док... Холидеј.
  7. 7. Ко високо лети ниско пада. Вук длаку мења, ал ћуд никада. Ко се мача лаћа, од мача и страда. Ко високо лети дуууго пада. Вук длаку мења, а лисица кокошке. Ко се мача лаћа, ла кукараћа .
  8. 8. И још један графит за крај... Ако су све друге награде разграбљене – узми прву. Слушали сте “Године пролазе” - Бајага

×