Ce diaporama a bien été signalé.
Le téléchargement de votre SlideShare est en cours. ×

Bota bimore dhe shtazore (Gjeografi)

Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité

Consultez-les par la suite

1 sur 11 Publicité

Plus De Contenu Connexe

Diaporamas pour vous (20)

Publicité

Bota bimore dhe shtazore (Gjeografi)

  1. 1. Bota Bimore dhe Bota Shtazore nw Kosovw
  2. 2. Bota Bimore dhe Bota Shtazore • Relievi i ndryshueshwm, pwrbwrja e larmishme pedologjike, klima me dallime dhe pasuria nw ujwra, kanw ndikuar nw llojllojshmwrinw e botws bimore dhe shtazore. Bashkwsia e bimwve livadhore wshtw mjaft e pasur, sidomos nw pjeswn perwndimore, ku ka mw shumw livadhe e kullosa pwr shkak tw reshjeve mw tw larta dhe mundwsisw sw ujitjes sw sipwrfaqeve nwn livadhe. Drunjtw endemikw tw vjetwrsisw terciare janw disa: rrobulli, arneni, pisha e bardhw, pisha e zezw dhe selvia.
  3. 3. Bota Bimore • Nw pjeswt
  4. 4. Punoi: • Fleurat Govori

×