Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

AzEvIrodaja_mediaajanlo_17.01.04

72 vues

Publié le

  • Identifiez-vous pour voir les commentaires

  • Soyez le premier à aimer ceci

AzEvIrodaja_mediaajanlo_17.01.04

  1. 1. AZ INGATLANPIAC ÜNNEPE VÁRKERT BAZÁR 2017.02.02
  2. 2. Idén Az Év Irodája Verseny és Díjátadó Gála témája az innová- ció és értékmegőrzés. Pont ezért választottuk eseményünk új helyszínéül a Várkert Bazárt, ahol a hagyomány és a megúju- lás találkozik. Hogyan tudjuk nem csak követni hanem formál- ni a piacot? Hogyan tudjuk az itthoni értékek mellett a nyugati innovációkat hasznosítani az ingatlanpiacon? GÁLA INFORMÁCIÓK A Díjátadó Gálán a hazai kereskedelmi ingatlanpiaci vállala- tok vezetői, tulajdonosai és a magyarországi nagyvállalatok vezetői vesznek részt. Tervezett létszám: 350 fő JEGYÁRAK EARLY BIRD DECEMBER 31-IG TELJES ÁRÚ JEGY Egyéni belépő 39.920 Ft+Áfa 49.900 Ft+Áfa 10 fős asztal 399.200 Ft+Áfa 499.000 Ft+Áfa AZ IRODA.HU CSAPATA IMMÁR HETEDIK ALKALOMMAL RENDEZI MEG AZ ÉV IRODÁJA DÍJÁTADÓ GÁLÁT, AHOL A FÜGGETLEN SZAKMAI ZSŰRI ÁLTAL KIOSZTOTT DÍJAKAT EGY EXKLUZÍV VACSORA KERETÉBEN ADJUK ÁT A 2016- BAN LEGJOBBNAK ÍTÉLT IRODÁKNAK, INGATLANOKNAK, FEJLESZTÉSEKNEK, CÉGEKNEK ÉS PIACI SZEREPLŐKNEK. FŐTÁMOGATÓ:
  3. 3. 10 FŐS ASZTAL VÁSÁRLÁS. DE MIÉRT? Mi tehetné még erősebbé a partneri és munkatársi kapcsola- tot, ha nem a közös siker? Ünnepelje együtt partnereivel és kollégáival az elmúlt évek eredményeit, melyek nem jöhettek volna létre egymás segítsége nélkül. Itt a remek alkalom, hogy egy asztalnál élvezzék a Gála pillanatait és még több közös élményben legyen részük. MI TARTOZIK AZ ASZTALVÁSÁRLÁSHOZ? • Céges logóval ellátott zászló az asztalon • A színpadhoz közel elhelyezett asztal • Gála kommunikációban való megjelenés • Gálán levetített prezentációban való megjelenés • www.azevirodaja.hu oldalon való logó megjelenés 1 éven keresztül (2017. szeptember) AKIK MÁR BIZTOSAN OTT LESZNEK:
  4. 4. FŐTÁMOGATÓ 2 500 000 FT+ÁFA KIEMELT TÁMOGATÓ 2 000 000 FT+ÁFA TÁMOGATÓ 1 000 000 FT+ÁFA ONLINE KOMMUNIKÁCIÓ Early bird december 31-ig 2 000 000+Áfa Early bird december 31-ig 1 600 000+Áfa december 31-ig 800 000+Áfa A www.azevirodaja.hu oldalon való logó megjelenés 1 éven keresztül (2017.szeptember-ig) X X X A verseny hírleveleiben való logó megjelenés támogatóként X X X A Gála hírleveleiben való logó megjelenés támogatóként X X X A Gála meghívóiban való logó megjelenés támogatóként X X X A verseny cikkeiben való logó megjelenés támogatóként X X X RENDEZVÉNY MEGJELENÉS Rendezvényen vetített videóban való logó megjelenés X X X Sajtófalon való logó megjelenés X X X Installáció, kiállítási lehetőség az aulában (6nm2 ) X X X Saját egyedi koktél a Gálán X X X Roll up elhelyezése a nagyteremben X X Kreatív megjelenés, installáció a helyszínen X X Tombolához nyeremény, termék felajánlása X X Gálán való videóinterjú készítés X Videóinterjú készítése a helyszínen ami belekerül az image videóba X Főszponzorként való kiemelt megjelenés X www.azevirodaja.hu

×