Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

Feedback ul in comunicarea comerciala

1 693 vues

Publié le

 • Finally found a service provider which actually supplies an essay with an engaging introduction leading to the main body of the exposition Here is the site ⇒⇒⇒WRITE-MY-PAPER.net ⇐⇐⇐
     Répondre 
  Voulez-vous vraiment ?  Oui  Non
  Votre message apparaîtra ici
 • Soyez le premier à aimer ceci

Feedback ul in comunicarea comerciala

 1. 1. FEEDBACK-UL IN COMUNICAREA COMERCIALA Capatina Gabriela An I, MCA 2012
 2. 2. ORIGINEA TERMENULUI DE FEEDBACK
 3. 3. CE ESTE FEEDBACK-UL? Notiunea de feed-back desemneaza acele raspunsuri ale receptoruluicare formeaza si deformeaza mesajul ulterior al emitatorului. Emitatorul devinereceptor, iar receptorul devine noul emitator. Feed-back-ul pozitiv Feed-back-ul negativ încurajeaza comportamentul încearca sa schimbe comunicarea comunicational care se sau chiar sa o întrerupa. desfasoara.
 4. 4. CE NU ESTE FEEDBACK-UL?
 5. 5. CUM SA PRIMESTI FEEDBACK?
 6. 6. CUM SĂ DAI FEEDBACK Pentru a fi eficace, feedback-ul trebuie sa fie constructiv. Cele trei reguli de bază pentru un feedback eficace sunt: 1. Feedback-ul eficace este specific, nu general. 2. Feedback-ul eficace este întotdeauna concentrat pe o actiune specifică, nu pe persoană. 3. Feedback-ul eficace se dă imediat după ce acţiunea respectivă s-a produs.
 7. 7. DE CE ESTE NECESAR SA ACORZI FEEDBACK IN COMUNICAREA COMERCIALA?
 8. 8. DE CE ESTE IMPORTANT FEEDBACK-UL? Pentru Client Ajuta clientul sa controleze in mod eficient procesul comunicational cu compania aleasa, conducand in acelasi timp la o valorizare a timpului si bugetului. Oferind firmei feedback concret si obiectiv, relatia va deveni productiva si eficienta.
 9. 9. DE CE ESTE IMPORTANT FEEDBACK- UL? Pentru Companie § Organizatiile produc publicitate la un nivel superior daca se aliaza cu clientul in oferirea la timp de feedback constructiv si sincer. § Bucla de feedback ii ajuta pe oamenii de creatie sa isi ajusteze si armonizeze ideile fata de nevoile clientului, conducand astfel la realizarea unei strategii de comunicare de succes. § De asemenea, feedback-ul ajuta companiile sa se adapteze schimbarilor care pot interveni din partea clientului. § Obiectivele clientului si organizatiei nu pot fi atinse decat prin comunicare reciproca si constanta.
 10. 10. OBTINEREA FEEDBACK-ULUI DIN PARTEA CLIENTULUI Exista multe moduri de a realiza acest lucru: * Prin formulare tiparite * Prin telefon * Prin posta * Prin Email * Evenimente informale
 11. 11. IN CONCLUZIE... Acordarea de feedback produce plus valoare prin importanta pe care o are pentru calitatea si cantitatea de informatie transmisa sau primita, prin aportul indiscutabil la obtinerea unei variante de intelegere si actiune superioare asupra procesului, prin cresterea nivelului de incredere fata de indivizi, echipe si organizatie pe ansamblu si nu in ultimul rand prin dezvoltarea profesionala de care

×