Hajar el khalifi
  Moneres  protoctists  fongs  vegetal  animal
Les moneres són regnes biològicque comprèn la majoria dels éssersvius amb una estructura cel·lularprocariota, tenen una nu...
Es un grup divers demicroorganismes eucariotes.Son procariotes, unicel·lular ipluricel·lulars i heteròtrof iautòtrof.Exemp...
Es un grup dorganismes eucariotesgairebé sempre multicel·lularstambé son pluricel·lulars iheteròtrofs.Exemples:Els animals.
Es un esser viu (organismes) queson pluricel·lulars perquè tenenmoltes cèl·lules, també sonautòtrofs i eucariotes.Exemples...
Es un regne d’organismes decèl·lules eucariotes,pluricel·lular i de digestióexterna. També sonheteròtrofs.Exemple:Els llev...
Prochain SlideShare
Chargement dans…5
×

Els 5 regnes

446 vues

Publié le

0 commentaire
0 j’aime
Statistiques
Remarques
 • Soyez le premier à commenter

 • Soyez le premier à aimer ceci

Aucun téléchargement
Vues
Nombre de vues
446
Sur SlideShare
0
Issues des intégrations
0
Intégrations
88
Actions
Partages
0
Téléchargements
6
Commentaires
0
J’aime
0
Intégrations 0
Aucune incorporation

Aucune remarque pour cette diapositive

Els 5 regnes

 1. 1. Hajar el khalifi
 2. 2.  Moneres protoctists fongs vegetal animal
 3. 3. Les moneres són regnes biològicque comprèn la majoria dels éssersvius amb una estructura cel·lularprocariota, tenen una nutricióautòtrofa i el mateix tempsheteròtrof son unicel·lulars.Exemple:Els bacteris.
 4. 4. Es un grup divers demicroorganismes eucariotes.Son procariotes, unicel·lular ipluricel·lulars i heteròtrof iautòtrof.Exemple:Protozous.
 5. 5. Es un grup dorganismes eucariotesgairebé sempre multicel·lularstambé son pluricel·lulars iheteròtrofs.Exemples:Els animals.
 6. 6. Es un esser viu (organismes) queson pluricel·lulars perquè tenenmoltes cèl·lules, també sonautòtrofs i eucariotes.Exemples:Les plantes i les flors.
 7. 7. Es un regne d’organismes decèl·lules eucariotes,pluricel·lular i de digestióexterna. També sonheteròtrofs.Exemple:Els llevats, floridures i boletsson exemples de fongs.

×