Publicité
Publicité

Contenu connexe

Publicité

Sejur California-Los Angeles.pptx

 1. Enjoy 
 2. Ofertă Sejur turistic –California 8.762,5 ron/pers ,transport cu avionul dus-întors,cazare 5 nopți,hotel*** cu mic dejun inclus,transfer de la aeroport la hotel(nu sunt incluse taxe de vizitare obiective turistice ) Plecare-Aeroport Suceava cu destinația Los Angeles,Statele Unite ale Americii,7 aprilie orele 12.00 (durată zbor 21de ore,25 min) Sosire Aeroport Internațional Los Angeles 8 aprilie 0rele 9.25 Cazare:6 zile,5 nopți (8-13 aprilie) Retur-13 aprilie ,orele 10.00 Aeroport Los Angeles,sosire 14 Aprilie Aeroport Suceava orele 08.25
 3. Cazare Holiday Inn Los Angeles *** - LAX Airport, an IHG Hotel 16,7 km de centru Scor 7,5 Bine,3.969 evaluări Cameră King 1 pat dublu extra-large 5 nopți, 2 persoane,mic dejun inclus 3.671 lei/1835,5 lei de persoană
 4. Ziua I-8 aprilie,Los Angeles, transfer gratuit de la aeroport-hotel  Beneficiind de o locație convenabilă, la 1,6 km de Aeroportul Internațional Los Angeles.  Toate camerele de la Holiday Inn Los Angeles - LAX Airport oferă WiFi gratuit. Fiecare cameră modernă are TV cu ecran plat cu canale prin cablu, birou și uscător de păr.  MASA  Holiday Inn Los Angeles - LAX Airport găzduiește localul Landings Grill, care este specializat în preparate din bucătăria Californiei, fiind deschis pentru micul dejun, prânz și cină. Landings Lounge oferă o atmosferă relaxată și elegantă, cu băuturi speciale, oferte speciale pentru aperitive și Happy Hour, de luni până vineri.  ACTIVITĂȚI  Oaspeții se pot antrena în centrul modern de fitness. Piscină în aer liber .Pentru un plus de confort, există un centru de afaceri cu servicii de fax și fotocopiere.  DE VIZITAT  Renumita faleză Venice Beach este la 15 minute de mers cu mașina de hotel. Debarcaderul și Promenada Santa Monica 3rd Street se află la 22,5 km, oferind opțiuni de cumpărături, de luat masa și de vizitare.
 5. Ziua II De vizitat  Hollywood Walk of Fame este o alee ce se întinde de-a lungul Bulevardului Hollywood și Străzii Vine din Los Angeles, California, în trotuarele căreia au fost încorporate la distanță de 1,8 m una de alta stele realizate din terrazzo și alamă și inscripționate cu numele diverselor vedete din industria de divertisment americană, cărora s-a dorit să li se aducă astfel un omagiu. Hollywood Walk of Fame
 6. Ziua III-Universal Studios Hollywood  Universal Studios Theme Park are o varietate de plimbări mintale bazate pe teme de film, dar este, de asemenea, un studio de film de lucru. Puteți să vizitați studiourile și să explorați în spatele scenei unora dintre cele mai populare filme ale lui Universal. Principala atracție pentru majoritatea oamenilor este, de obicei, călătoriile, care variază de la simulatoare la roller-coastere. Filmul favorit și călătoriile și seturile cu tematică TV includ Lumea Wizarding a lui Harry Potter, Zombie, Simpsons, și Transformatoare.  Puteți petrece cu ușurință o zi sau două aici, mai ales dacă parcul este ocupat și orele de așteptare sunt lungi.
 7. Ziua IV-Griffith Park și Observatorul Griffith  Griffith Park, în partea estică a Munților Santa Monica și acoperind o suprafață de 4.210 de acri, este cel mai mare parc de stat din California. Parcul găzduiește Zoo- ul Los Angeles, Observatorul Griffith, un planetariu, un teatru grecesc, un centru de echitație creat pentru Jocurile Olimpice din 1984, terenuri de golf, terenuri de tenis, trasee pentru drumeții și alte atracții. Potecile de mers pe jos și unitățile pitorești prin munți oferă priveliști asupra orașului și dincolo.
 8. Ziua V-Disneyland  Chiar în afara Los Angeles, Disneyland este destinația de vacanță de familie din California. Parcul Disneyland, cu plimbari si experiente in seturi tematice create, este ceea ce majoritatea oamenilor imagineaza atunci cand isi imagineaza Disneyland. Disneyland California Adventure Park, creat în timpul unei expansiuni, deține și mai multă acțiune și aventură, cu șapte terenuri bazate pe teme de film.  Dincolo de plimbări și personajele Disney rătăcind străzile, stațiunea oferă, de asemenea, un complex complet de facilități și servicii pentru o vacanță completă. Hoteluri, restaurante, magazine și diverse opțiuni de divertisment sunt disponibile la Disneyland Resort.
 9. Ziua VI- plecare  0ra 06.00 răsărit de soare Plaja din Veneția  0ra 08.00 transfer la aeroport
 10.  California este un stat federal al Statelor Unite ale Americii. Se întinde de-a lungul jumătății sudice a coastei de vest a Statelor Unite ale Americii continentale. Cu o populație de peste 36 de milioane de locuitori și cu o suprafață de 423.970 km 2 (vedeți cum se încadrează 423.970 de km² în rândul altor țări), California este al treilea stat ca suprafață (după Alaska și Texas) și cel mai populat stat al SUA.  Zona era locuită de nativii americani încă cu mult înainte ca exploratori din Europa să înceapă a se perinda sporadic în secolul al 16-lea. Spania colonizase parțial statul California de azi, la sfârșitul anilor 1700, înaintea Războiului mexican de independență .După aceea California a făcut parte din statul independent Mexico. În timpul războiului mexican- american ,coloniștii americani ai regiunii s-au revoltat și au creat California Republic, un stat independent cu existență efemeră. Ca urmare a încheierii războiului dintre Mexico și Statele Unite ale Americii, zona a revenit SUA. Goana după aur din California (the California Gold Rush) din anul 1849 a adus o imensă populație de imigranți, care a permis rapid, ca în 1850 California să devină al 31-lea stat al Statelor Unite ale Americii. Date generale și istoric
 11. Asezare geografică California se învecinează la vest cu Oceanul Pacific, la nord cu Oregon, la est cu Nevada și Arizona, la sud cu statul mexican Baja California În mijlocul statului se află Valea Centrală a Californiei, mărginită spre vest de lanțurile muntoase din apropierea coastei, spre est de Sierra Nevada, SUA, la nord de Munții Cascade și la sud de Munții Tehachapi. Valea Centrală este principala zonă agricolă a Californiei, ea producând aproape o treime din alimentele pentru întreaga țară.
 12. Populația californiei  Structura rasială[modificare | modificare sursă]  Populația totală a statului în 2010: 37,253,956  Structura rasială în conformitate cu recensământul din 2010[5]: • 57.6% Albi (21,453,934) • 16.9% Altă rasă (6,317,372) • 13.0% Asiatici (4,861,007) • 6.2% Negri (2,299,072) • 4.9% Două sau mai multe rase (1,815,384) • 1.0% Amerindieni (362,801) • 0.4% Hawaieni Nativi sau locuitori ai Insulelor Pacificului (144,386)
 13.  Los Angeles , cunoscut ca L.A. ori în mod colocvial [the] „City of Angels” (Orașul Îngerilor), este cel mai mare oraș din statul California și al doilea ca mărime a populației din Statele Unite ale Americii, fiind întrecut doar de New York City. Populația este estimată la 4 milioane de locuitori.Los Angeles este centrul cultural, financiar și comercial al sudului Californiei. Orașul este recunoscut pentru climatul mediteraneean, diversitatea etnică și industria cinematografică și cea a divertismentului, fiind o metropolă în continuă expansiune.
 14. Clima  Los Angeles are un climat Subtropical- Mediteraneean și primește precipitații anuale îndeajuns încât să nu aibă un climat semi- arid. Los Angeles are mult soare în timpul anului, cu o medie de numai 35 de zile cu precipitații anual. Media anuală a temperaturii în centru este de 19 °C: 24 °C în timpul zilei și 14 °C în timpul nopții.
 15. În ce perioadă a anului să pleci  Perioadele perfecte pentru o vacanță în L.A. sunt Martie-Mai și Septembrie- Noembrie deoarece:  Temperatura medie este între 21 și 28 de grade celsius.  Sunt cele mai mici concentrații de turiști și aglomerări petonale.
 16. Cum să te deplasezi în L.A.  Majoritatea turiștilor care au vizitat deja L.A. recomandă să închiriezi o mașină,deoarece autobuzele nu sunt o opțiune când vine vorba de transport în comun,iar liniile de metrou nu reușesc nici pe departe să acopere tot orașul. Un dezavantaj al acestei metode este costul mare al parcărilor și regulilor întortochiate privind disponibitatea locurilor de parcare.  Vezi imprejurimile: Turul cu autobuzul Double Decker din Los Angeles Hop-on oferă o panoramă amuzantă a orașului cu o flexibilitate maximă.Bucurați-vă de vederi de 360 ​​de grade de la autobuzul în aer liber și puteți să vă opriți sau să vă opriți în mai mult de 50 de locații, inclusiv Beverly Hills, Hollywood, centrul LA și Santa Monica. Alegeți un bilet de 24 sau 48 de ore. Dacă sunteți în căutarea pentru un tur cu ghid, 6 ore Los Angeles City Tour este o opțiune minunată
 17. Hartă Los Angeles cu principalele atracții
 18. Vă mulțumim!!!
Publicité