Ce diaporama a bien été signalé.
Le téléchargement de votre SlideShare est en cours. ×

Almacen.pptx

Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Chargement dans…3
×

Consultez-les par la suite

1 sur 11 Publicité

Plus De Contenu Connexe

Plus récents (20)

Publicité

Almacen.pptx

 1. 1. Dossier d’exercicis (i/o d’ apunts) M – UF CS JAUME VILADOMS CFGM ACO1 – Activitats Comercials 2r TRIMESTRE CURS 2022-2023 Professor: Anna Alumne:Paul Data de lliurament:16/01/2023
 2. 2. La definició i imatge de cadascuna de les diferents agrupacions de mercaderies : • Caixes (de cartró, de fusta o de plàstic). • Bidons (de vidre, de plàstic o metàl·lics). • Bacs (apilables, encaixables). • Sacs (paper, plàstic, tela). • Rotlles, bobines. · Safates (de plàstic o de cartró). • Contenidors (metàl·lics, isotèrmics). • Palets. • Rolls.
 3. 3. Caixes (de cartró, de fusta o de plàstic). Recipient de diferents materials, mides i formes, generalment amb tapa, que serveix per guardar o transportar coses.
 4. 4. Bidons (de vidre, de plàstic o metàl·lics). Recipient gran, generalment de metall, de forma cilíndrica i tancament hermètic, que sol fer-se servir per transportar líquids.
 5. 5. Bacs (apilables, encaixables). Les caixes d'emmagatzematge apilables us permeten aprofitar al màxim l'espai disponible al vostre magatzem, així com traslladar fàcilment productes d'un lloc a un altre gràcies a les bases de roda per a transport.
 6. 6. Sacs (paper, plàstic, tela) Recipient de tela, paper o altre material flexible, de forma rectangular o cilíndrica i oberta per un dels costats, que serveix per ficar-hi i guardar-hi o transportar-hi coses. Són excel·lents per transportar adob, terra, fertilitzants i altres tipus de materials.
 7. 7. Rotlles, bobines. Del francès bobine, una bobina és un cilindre de fil, cable o cordill que es troba atropellat sobre un tub de cartró o un altre material. Rotlles - Cilindre de paper, teixit o altre material flexible enrotllat al voltant d'un eix central.
 8. 8. Safates (de plàstic o de cartró). Recipient poc profund, de fons pla i vores de poca alçada que serveix per emportar, servir o presentar coses, especialment aliments.
 9. 9. Contenidors (metàl·lics, isotèrmics). Els contenidors són recipients de càrrega per al transport ja sigui marítim, terrestre, aeri o multimodal. Es tracta d'unitats immòbils que protegeixen la mercaderia davant de factors externs. Aquests tenen una dimensió estàndard per a la seva correcta manipulació
 10. 10. Palets. és una plataforma horitzontal rígida emprada en el transport de mercaderies ja que facilita l'aixecament i maneig amb petites grues hidràuliques, anomenades carretons elevadors.
 11. 11. Rolls. Cilindre de paper, teixit o altre material flexible enrotllat al voltant d'un eix central.

×