Publicité
Publicité

Contenu connexe

Dernier(20)

Publicité

Treball en equip (1).pdf

  1. T R E B A L L E N E Q U I P Si vols anar ràpit viatja sol, si vols arribar lluny viatja acompanyat
  2. Diferencies Equip de treball Objetivos individuales responsabilidad individual reparto de tareas a partes iguales Resultado 1+1 =2 Resolución de conflictos soluciónes impositivas. Poca comunicación, se habla mucho y se escucha poco Grup de treball Objetivos comunes responsabilidad solectiva reparto de tareas flexible y dependiendo de capacidades, habilidades y motivaciones Resultado 1+1 =3 Resolución de conflictos soluciónes consenso. Comunicación constante, fluida y abierta,
  3. El vol de les oques Volen en formació de V, per així aguantar un 71% més. Millor juntes que aïllades. Quan una oca s'aparta perquè estigui afermà o ferida, dues oques l'ajuden a alleujar el seu vol. Quan la líder de la formació es cansa, es posa a un extrem a descansar i és rellevada per l'oca que està pròxima.
  4. En equip 1+1=3 - És més difícil coordinar-se tots. - Es pot eludir la responsabilitat en moments puntuals. - Es pot gastar massa temps discutint. - És més difícil prendre decisions. - Es necessita un líder que sigui acceptat. -Sinergies: El resultat del treball en equip és superior a la suma de les parts per separat. -Un equip és molt més estable -Hi ha més idees i són millors quan treballem en equip -S'incrementa la satisfacció i la motivació en treballar en equip Ventatges Inconvenients Treballant en equip...
  5. Les 5 C del treball en equip Compromis Coordinació Confiança Comunicació Complementarietat - Cal ______ entre els membre del equip, cadascú gestiona i domina una parcel.la determinada del projecte. - La _______ ha de ser oberta entre tots els membres per poder coordinar be l'equip - Cada membre es ________ a aportar el millor de si mateix i a posar el seu esforç en tirar la feina endevant. - Cada membre ______ en la feina de la resta de conpanys: s'anteposa l'exit del equip que el reconeixement individual. - Amb ______ es pot actuar de forma organitzada i assolir els objectius.
  6. Activitats Què és un equip de treball? En què consisteix el fenomen denominat sinergia? Indica dos avantatges i dos inconvenients d'un equip de treball. Què és la complementarietat en un equip de treball? Com ha de ser la comunicació en un equip de treball? A què es compromet una persona quan entra a formar part d'un equip de treball? Has treballat mai en equip, has fet algun esport en equip valora la teva experiencia. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.
Publicité