Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.
Exam Code: 642-998
Deigned By: www.pss4sureusa.com
Projects DCUCD 642-998 exam Cisco Unified Computing
Data Center is associated with the CCNP certification DC
and Cisco Uni...
Exam Code:
642-998 DCUCD
Associated Certifications:
CCNP Data Center Certification Cisco Data Center Unified
Computing Des...
Exam Topics
Deigned By
www.pss4sureusa.com
No. Topics Percentage
01 Describe the Design Methodology 13%
02 Describe Data C...
How To Pass 642-998 Exam? Is the Question that comes in
one’s mind when He/She attempt this CCNP Exam. The
Simple and stra...
You Have Questions we have Answers
Deigned By
www.pss4sureusa.com
QUESTION 1:
Which document is the least relevant as an output deliverable from the design
phase?
A. high-level design
B. s...
QUESTION 2:
Which performance characteristic is least likely to require being addressed in the data
center solution requir...
QUESTION 3:
Which item can be used as an alternative reconnaissance tool to the NetApp OnCommand
Balance application?
A. N...
QUESTION 4:
Which design steps could be considered optional?
A. audit
B. solution sizing
C. analysis
D. deployment provisi...
QUESTION 5:
Which technology differentiates a data center designed around Cisco
equipment versus another vendor?
A. NPV
B....
QUESTION 6:
Which two characteristics are associated with the core layer of a Cisco Data
Center Unified Fabric network? (C...
QUESTION 7:
Which protocol is best suited for connecting two data centers
together?
A. LISP
B. OTV
C. FabricPath
D. vPC
Co...
QUESTION 8:
Which statement about the Overlay Transport Virtualization
protocol is true?
A. It is IP-based functionality t...
QUESTION 9:
What is one example of a fully virtualized environment in the
data center?
A. Hadoop clusters
B. VDI
C. vPC
D....
QUESTION 10:
What are common switching protocols that are used in the data center?
(Choose two.)
A. Token Ring
B. FDDI
C. ...
We Believe that the Success is….
Deigned By
www.pss4sureusa.com
ee your goal
nderstand the obstacles
reate a positive ment...
So Just Trust Us Because…
Deigned By
www.pss4sureusa.com
Prochain SlideShare
Chargement dans…5
×

Complete Training of 642-998 Designing Cisco Data Center Unified Computing Exam

The 642-998 DCUCD Designing Cisco Data Center Unified Computing exam is associated with the CCNP DC certification and with the Cisco Unified Computing Design Specialist. This exam tests a candidate's knowledge of designing Cisco Data Center Unified Computing, including design concept in a server virtualization environment, scalability, reliability, performances, management.To Pass this certification Exam the best study material is provided by pass4sureusa. This Site contain the Latest and most updated Study Guide for this exam.

  • Identifiez-vous pour voir les commentaires

Complete Training of 642-998 Designing Cisco Data Center Unified Computing Exam

  1. 1. Exam Code: 642-998 Deigned By: www.pss4sureusa.com
  2. 2. Projects DCUCD 642-998 exam Cisco Unified Computing Data Center is associated with the CCNP certification DC and Cisco Unified Computing Design Specialist. This exam tests a candidate's knowledge of designing Cisco Data Center Unified Computing, including the concept of design in an environment of server virtualization, scalability, reliability, performance, management. Exam Description Deigned By www.pss4sureusa.com
  3. 3. Exam Code: 642-998 DCUCD Associated Certifications: CCNP Data Center Certification Cisco Data Center Unified Computing Design Specialist Exam Duration: 1:30 Hour(90 minutes) No of Questions: 65 to 75 Questions Available Languages: English & Japanese Exam Information Deigned By www.pss4sureusa.com
  4. 4. Exam Topics Deigned By www.pss4sureusa.com No. Topics Percentage 01 Describe the Design Methodology 13% 02 Describe Data Center Structure and Modularity 17% 03 Describe the Technologies Used within the Data Center 17% 04 Design the Access Layer of a Data Center 17% 05 Design Virtualization Solution using Cisco UCS 13% 06 Design Network Management Considerations into a Data Center 23%
  5. 5. How To Pass 642-998 Exam? Is the Question that comes in one’s mind when He/She attempt this CCNP Exam. The Simple and straight forward answer of this Question is Pass4sureusa here you can get the Latest & most related study material for the training of CCNP 642-998 DCUCD Certification Exam. You Just have to visit the site give your desired exam code and download your Pack of Questions & Answers. Pass4sureusa is the Name of Success. How To Pass 642-998 Exam…??? Deigned By www.pss4sureusa.com
  6. 6. You Have Questions we have Answers Deigned By www.pss4sureusa.com
  7. 7. QUESTION 1: Which document is the least relevant as an output deliverable from the design phase? A. high-level design B. site requirements specification C. configurations D. migration plan Correct Answer: C CCNP 642-998 Sample Questions Deigned By www.pss4sureusa.com
  8. 8. QUESTION 2: Which performance characteristic is least likely to require being addressed in the data center solution requirements? A. server virtualization B. desktop virtualization C. distributed computing D. private cloud E. power efficiency Correct Answer: E CCNP 642-998 Sample Questions Deigned By www.pss4sureusa.com
  9. 9. QUESTION 3: Which item can be used as an alternative reconnaissance tool to the NetApp OnCommand Balance application? A. NetIQ PlateSpin B. VKernel vOPS C. Microsoft Assessment and Planning Toolkit D. VMware vCenter Orchestrator plug-in E. Symantec Enterprise Security Manager Correct Answer: A CCNP 642-998 Sample Questions Deigned By www.pss4sureusa.com
  10. 10. QUESTION 4: Which design steps could be considered optional? A. audit B. solution sizing C. analysis D. deployment provision Correct Answer: A CCNP 642-998 Sample Questions Deigned By www.pss4sureusa.com
  11. 11. QUESTION 5: Which technology differentiates a data center designed around Cisco equipment versus another vendor? A. NPV B. NPIV C. VSANs D. FCoE Correct Answer: C CCNP 642-998 Sample Questions Deigned By www.pss4sureusa.com
  12. 12. QUESTION 6: Which two characteristics are associated with the core layer of a Cisco Data Center Unified Fabric network? (Choose two.) A. no packet manipulation B. QoS policing C. voice, data, and wireless convergence D. scalable routing protocols E. provides default gateway redundancy F. QoS classification and queuing Correct Answer: A,D CCNP 642-998 Sample Questions Deigned By www.pss4sureusa.com
  13. 13. QUESTION 7: Which protocol is best suited for connecting two data centers together? A. LISP B. OTV C. FabricPath D. vPC Correct Answer: B CCNP 642-998 Sample Questions Deigned By www.pss4sureusa.com
  14. 14. QUESTION 8: Which statement about the Overlay Transport Virtualization protocol is true? A. It is IP-based functionality that provides Layer 3 extension over any transport. B. The data plane exchanges MAC reachability info. C. The control plane protocol is IS-IS. D. It supports FCoE. Correct Answer: C CCNP 642-998 Sample Questions Deigned By www.pss4sureusa.com
  15. 15. QUESTION 9: What is one example of a fully virtualized environment in the data center? A. Hadoop clusters B. VDI C. vPC D. VSAN Correct Answer: B CCNP 642-998 Sample Questions Deigned By www.pss4sureusa.com
  16. 16. QUESTION 10: What are common switching protocols that are used in the data center? (Choose two.) A. Token Ring B. FDDI C. Ethernet D. MPLS E. Frame Relay F. APPN/APPI Correct Answer: C,D CCNP 642-998 Sample Questions Deigned By www.pss4sureusa.com
  17. 17. We Believe that the Success is…. Deigned By www.pss4sureusa.com ee your goal nderstand the obstacles reate a positive mental picture. lear your mind of self doubt mbrace the challenge tay on track how the world you can do it
  18. 18. So Just Trust Us Because… Deigned By www.pss4sureusa.com

×