Ce diaporama a bien été signalé.
Le téléchargement de votre SlideShare est en cours. ×

Sosiale medier for bedrifter!

Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Chargement dans…3
×

Consultez-les par la suite

1 sur 12 Publicité

Plus De Contenu Connexe

Similaire à Sosiale medier for bedrifter! (20)

Publicité

Sosiale medier for bedrifter!

 1. 1. BRAND.BLOGG.NO Laget av: Jimmy Mir
 2. 2. 1. TILFØR VERDI Sosiale medier handler om å være sosial og berike folks liv mens de følger med på ditt produkt eller merkevare. Hver gang du lanserer en kampanje eller legger ut nytt innhold på sosiale medier, forsøk å alltid stille deg selv dette spørsmålet: "Tilfører jeg verdi til folks hverdag, deres liv, mål eller deres relasjoner"? Kampanjer som gir dine tilhengere en mulighet til å dele/tagge innhold med sine venner er de mest vellykkede.
 3. 3. 2. GENUIN KOMMUNIKASJON Hver eneste kampanje krever autentisitet og kreativitet. Det å kjenne målgruppen og deres demografi vil la deg forstå realiteten i deres liv bedre og hvordan du best kan appellere til dem. Lytt til dem, tilfør verdi til deres liv og svar når de deltar, negativt eller positivt. Vær den første ute til å innrømme feil, hvis noen belyser et problem, bekreft det. Dette vil resultere i at dine kunder vil respektere deg og stoler på deg. #likealyzer
 4. 4. 3. FREKVENS Hyppighet og et godt planlagt innlegg til rett tid er nøkkelen til å opprettholde og beholde publikum. Publiser ofte, men kun hvis det er godt innhold. Husk alltid å respektere ditt publikum og ikke spam. Automatiske programmer er populære hos bedrifter, men de vil aldri matche engasjement skapt av en person som aktivt fremmer en bedrift. Det er bedre å publisere et utmerket element per dag enn to anstendige. Selv om du bare publiserer noen få ganger i uken, kan du fortsatt holde siden din aktiv på daglig basis. Sjekk siden din regelmessig og svar på kommentarer så fort som overhodet mulig, og husk å tagge folk/bedrifter du svarer til - det er en flott og enkel måte å få folk til å komme tilbake til siden og involverer dem mer i dine aktiviteter. PS. For å forsterke innvirkningen av innholdet du publiserer følg med på innsiktsdata fra facebook og sider som Halogen
 5. 5. 4. LYTT Sosiale medier er et utmerket lytte-verktøy for dine kunder, potensielle kunder og markedet generelt. Alltid vær på utkikk etter "insiders" som har den kunnskapen du trenger for å tjene din bedrift på best mulig måte. Lytte-verktøy: #Socialmention #googlealert #twilert
 6. 6. 5. TENK FØR DU POSTER Hvis det du publiserer muligens skaper negative konsekvenser er det da likevel verdt å poste det?
 7. 7. 6. RESPONS Rask respons på omtaler, kommentarer, ris og ros er avgjørende. Det kan resultere i salg eller at enda en kampanje går viral. Takket være søke-verktøy, varsel-apps og andre tjenester er det et mål som er mulig å oppnå. Ikke vær et hinder for nærhet, fokus og samtaleflyt mellom deg og din potensiell kunde.
 8. 8. 7. SAMARBEIDHvem andre der ute gjør det bra på sosiale medier? Hvordan kan du gjøre det bedre eller samarbeide med dem? Det er lurt å observere andre og muligens jobbe mot et felles mål for å styrke begge merkevarene. Samarbeid med andre bør også alltid være dokumentert på sosiale medier. Hvis de er flinke og genererer nok trafikk vil det automatisk heve profilen din organisk. #IfYouCantBeatThemJoinThem #PositivMerketilknytning
 9. 9. 8. VÆR TÅLMODIG Alt som er verdt å skape tar tid. Invester tid, energi, kreativitet og dine ferdigheter på daglig basis og engasjer deg i en meningsfull og bevisst kommunikasjon.
 10. 10. 9. LAG ET MERKE DU ER STOLT AV Å FREMME Hvis du innerst inne egentlig ikke ønsker å fremme merkevaren du markedsfører, spør deg selv hvordan du kan bygge dette merket opp til å bli noe som du selv er stolt av.
 11. 11. 10. VÆR PERSONLIG Bruk ord som "jeg", "vi" og "oss" i dine innlegg. Disse ordene fremmer og formidler mellommenneskelige følelser, snarere en å være formell og upersonlig.
 12. 12. Sosiale medier er og vil alltid være et verktøy. Husk at verdien kommer fra folk som bruker det. VI ER SOSIALE MEDIER.

×