Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

Tema 17 El núvol

148 vues

Publié le

El núvol. Web 2.0

Publié dans : Formation
  • Soyez le premier à commenter

  • Soyez le premier à aimer ceci

Tema 17 El núvol

  1. 1.  Introducció.  Què és el “núvol”? Com funciona?  Avantatges i problemes.  Tipus  Aplicacions  Preguntes
  2. 2.  La Web 1.0 solament era per al processament de textos.  Actualment, la Web 2.0, en permet informar- nos, compartir i crear.  Tot allò de la Web 2.0 es basa en la computació en “núvol”, el què ajuda a la societat a tindre millor accés a la informació i a compartir.  Esta computació ha produït que siga més fàcil accedir a l'emmagatzemament, ja què el “núvol” és gratuït o, si és de pagament, més barat que qualsevol producte.
  3. 3.  És un espai virtual on es pot compartir, crear i editar tot tipus d’arxius (documents, multimèdia, etc.), on l’espai d’emmagatzemament no ocupa espai físic, sinó està a Internet. Funciona gràcies a un conjunt d’ordinadors, els quals treballen a l’hora perquè en cap moment caiga el servidor i es perguen les dades.
  4. 4.  Major adaptabilitat.  No hardware.  Fàcil accessibilitat.  Actualitzacions automàtiques.  Sense caigudes.  Ecològic.  Disponibilitat d’aplicacions = disponibilitat d’Internet.  Seguretat deficient. Avantatges Problemes
  5. 5.  Dos tipus de classificacions: - Segons els servicis: - Servici de correu electrònic. - Servici d’infraestructures. - Servici de recursos. - Segons la propietat: - Públic. - Privat. - Híbrid.
  6. 6.  1. En què ens ha beneficiat la Web 2.0. de cara a l’educació?  2. Quina és la funció del “núvol”?  3. Quin tipus de “núvol” és la milor opció per a les empreses? Per què?  4. Creus que hi ha alguna possibilitat d’accedir al núvol sense l’ús de l’Internet?  5. Quina és la major aplicació amb funcionalitat “núvol”?
  7. 7. GRÀCIES!

×