Camins castellum 4t_2015

124 vues

Publié le

Camins Castellum 2015

Publié dans : Formation
0 commentaire
0 j’aime
Statistiques
Remarques
  • Soyez le premier à commenter

  • Soyez le premier à aimer ceci

Aucun téléchargement
Vues
Nombre de vues
124
Sur SlideShare
0
Issues des intégrations
0
Intégrations
3
Actions
Partages
0
Téléchargements
2
Commentaires
0
J’aime
0
Intégrations 0
Aucune incorporation

Aucune remarque pour cette diapositive

Camins castellum 4t_2015

  1. 1. CAMINS S’ha acabat el camí que un dia vam començar. He après tantes coses, ets tu qui m’ha ensenyat. Camins que un dia es van trobar. Camins que no sé on ens duran. Que bé passar per aquí, haver-te pogut abraçar. Tant de bo t’emportis coses que et pugui haver ensenyat. Camins que un dia et trobaràs. Camins que potser es creuaran. I jo el que faig és desitjar ben fort Que cada pas et porti en un lloc nou I explicar que el teu somriure és or Que obre portes i escampa les pors.
  2. 2. CAMINS S’ha acabat el camí que un dia vam començar. He après tantes coses, ets tu qui m’ha ensenyat. Camins que un dia es van trobar. Camins que no sé on ens duran. Que bé passar per aquí, haver-te pogut abraçar. Tant de bo t’emportis coses que et pugui haver ensenyat. Camins que un dia et trobaràs. Camins que potser es creuaran. I jo el que faig és desitjar ben fort Que cada pas et porti en un lloc nou I explicar que el teu somriure és or Que obre portes i escampa les pors.
  3. 3. CAMINS S’ha acabat el camí que un dia vam començar. He après tantes coses, ets tu qui m’ha ensenyat. Camins que un dia es van trobar. Camins que no sé on ens duran. Que bé passar per aquí, haver-te pogut abraçar. Tant de bo t’emportis coses que et pugui haver ensenyat. Camins que un dia et trobaràs. Camins que potser es creuaran. I jo el que faig és desitjar ben fort Que cada pas et porti en un lloc nou I explicar que el teu somriure és or Que obre portes i escampa les pors.
  4. 4. CAMINS S’ha acabat el camí que un dia vam començar. He après tantes coses, ets tu qui m’ha ensenyat. Camins que un dia es van trobar. Camins que no sé on ens duran. Que bé passar per aquí, haver-te pogut abraçar. Tant de bo t’emportis coses que et pugui haver ensenyat. Camins que un dia et trobaràs. Camins que potser es creuaran. I jo el que faig és desitjar ben fort Que cada pas et porti en un lloc nou I explicar que el teu somriure és or Que obre portes i escampa les pors.

×