Përshtatja lokale dhe stinore

Attended Androkli Kostallari
25 May 2017
Përshtatja lokale dhe stinore
Përshtatja lokale dhe stinore
Përshtatja lokale dhe stinore
Përshtatja lokale dhe stinore
1 sur 4

Contenu connexe

Tendances

nentori  28-29nentori  28-29
nentori 28-29Klodjan Hoxha
RENDESIA E UJIT NE JETEN TONERENDESIA E UJIT NE JETEN TONE
RENDESIA E UJIT NE JETEN TONEEdlira Ekmekciu
Kimia ne mbrojtje te mjedisitKimia ne mbrojtje te mjedisit
Kimia ne mbrojtje te mjedisitKlarisa Klara
Figurat e rilindjes sonë kombëtareFigurat e rilindjes sonë kombëtare
Figurat e rilindjes sonë kombëtareolinuhi
Prodhimi i energjiseProdhimi i energjise
Prodhimi i energjiseroberto1723
energjia energjia
energjia ANA KOSHI

Similaire à Përshtatja lokale dhe stinore

Biologjia bota e rruazoreve gjitaret...Biologjia bota e rruazoreve gjitaret...
Biologjia bota e rruazoreve gjitaret...Eva Kajushi
Harun jahja``krijesa te mrekullueshmeprint``Harun jahja``krijesa te mrekullueshmeprint``
Harun jahja``krijesa te mrekullueshmeprint``Adriatik Rexha
Xhulja projektXhulja projekt
Xhulja projektkiara alikaj
Bota ujoreBota ujore
Bota ujoreAnisa Kreka
Bota ujoreBota ujore
Bota ujoreentela kreka
Evolucioni i ShpendeveEvolucioni i Shpendeve
Evolucioni i ShpendeveArtjola Dervishaj

Plus de Mario Peleshka

Qytetaria 8 portofoli IdeartQytetaria 8 portofoli Ideart
Qytetaria 8 portofoli IdeartMario Peleshka
Bima, Fotosinteza , Pjeset e bimes, funksionetBima, Fotosinteza , Pjeset e bimes, funksionet
Bima, Fotosinteza , Pjeset e bimes, funksionetMario Peleshka
Një jetë e shëndetshmeNjë jetë e shëndetshme
Një jetë e shëndetshmeMario Peleshka
AkustikaAkustika
AkustikaMario Peleshka
Powerpoint ThemePowerpoint Theme
Powerpoint ThemeMario Peleshka
Kultura, traditat dhe veshjet populloreKultura, traditat dhe veshjet popullore
Kultura, traditat dhe veshjet populloreMario Peleshka

Përshtatja lokale dhe stinore