Publicité

Serveis COSTAISA Salut

COSTAISA
COSTAISA
14 Oct 2011
Serveis COSTAISA Salut
Serveis COSTAISA Salut
Serveis COSTAISA Salut
Serveis COSTAISA Salut
Publicité
Serveis COSTAISA Salut
Serveis COSTAISA Salut
Serveis COSTAISA Salut
Serveis COSTAISA Salut
Serveis COSTAISA Salut
Publicité
Serveis COSTAISA Salut
Serveis COSTAISA Salut
Serveis COSTAISA Salut
Prochain SlideShare
Presentació grup GRINXXPresentació grup GRINXX
Chargement dans ... 3
1 sur 12
Publicité

Contenu connexe

Publicité

Serveis COSTAISA Salut

 1. Persones, organització i tecnologia al servei de la salut
 2. 03 Costaisa Soluciones d’estratègia, de negoci, tecnològiques i d’outsourcing El grup COSTAISA som un equip de La nostra experiència en el sector de més de 40 anys ens proporciona la visió sistèmica que garanteix professionals que dissenyem l’execució de solucions que tenen en compte tots i implantem solucions d’estratègia, els agents implicats en les organitzacions de salut. de negoci, tecnològiques Per facilitar les solucions integrals i integrades i d’outsourcing amb una visió integral que les organitzacions de la salut necessiten hem en el sector de la Salut. desenvolupat les diferents línies de servei que donen cobertura des del disseny i planificació del centre sanitari fins a l’evolució del mateix cap a la millora continuada i l’excel·lència.
 3. Garantim un ús eficient i òptim dels recursos disponibles
 4. 05 Consultoria Consultoria de planificació de centres de salut Fruit d’una trajectòria d’èxit en l’àmbit de la salut en què els nostres clients han confiat en nosaltres més com un soci de negoci que com un mer Posem a la disposició dels ens decisors el proveïdor hem capacitat un equip nostre millor capital humà al servei de la salut. multidisciplinari per poder donar cobertura a totes les necessitats. • Plans funcionals i estratègics previs a la construcció La complexitat actual dels sistemes sanitaris fa • Planificació d’obres de centres de salut imprescindible que es disposi d’un enfocament • Seguiment i execució d’obres sistèmic que garanteixi les estratègies, els • Implantació i posada en marxa del servei processos i les eines, per garantir un ús eficient i òptim dels recursos disponibles. • Trasllat d’Hospitals Els nostres serveis de consultoria de planificació de centres de salut tenen impacte en diferents capes i moments de la presa de decisions de les institucions sanitàries.
 5. Un equip multidisciplinari al servei del seu negoci
 6. 07 Consultoria Consultoria estratègica i de negoci La unitat de Consultoria estratègica Acompanyem als nostres clients en els seus reptes i de negoci de COSTAISA acompanya de futur donant-los suport en l’organització i en la presa de decisions estratègiques, coneixent el negoci les organitzacions, en el procés de sanitari des de les seves diferents perspectives. crear valor alineant l’estratègia Treballem des d’un enfocament sectorial, que permet corporativa amb els diferents agents adequar-nos millor a la realitat dels nostres clients. que intervenen en l’organització. Som especialistes en sanitat i és per això que podem • Consultoria estratègica proporcionar les millors pràctiques del sector. • Consultoria RRHH • Consultoria de processos • Consultoria tecnològica • Models de qualitat: EFQM, Joint Commission, ISO • Models de col·laboració público-privada
 7. Disseny i desenvolupament de solucions TIC en l’àmbit de la salut Chaman Sanicost Total traçabilitat Integra tota la inforamció de la gestió assistencial administrativa i financera Chaman-, és el HIS (Health Information System) SaniCost-, es tracta d’una solució qualificada per SAP que COSTAISA ha desenvolupat aplicant les millors que integra tota la informació administrativa i financera pràctiques, tant funcionalment com tecnològicament. d’un centre de salut. Disposar de més i millor informació S’estructura en diferents mòduls que garanteixen la (certa i en temps real) agilitza i fa més eficaç la presa de total traçabilitat de la gestió assistencial d’un centre de decisions. salut, integrant tota la Història Clínica Electrònica dels seus pacients amb independència del centre o servei en què hagin estat atesos.
 8. 09 Solucions TIC El nostre origen en les tecnologies Les nostres solucions donen resposta a diferents necessitats detectades en els diferents processos de sanitàries juntament amb les organitzacions de salut. l’evolució tecnològica del sector, Gràcies a la confiança dels nostres clients hem ha fet que siguem una empresa crescut en capacitat de resposta a les seves capdavantera en disseny necessitats desenvolupant solucions tecnològiques i desenvolupament de solucions especialitzades en l’àmbit de la salut: enfocades a disposar de la informació per agilitzar els tecnològiques per a les processos de negoci i donar suport a la presa de organitzacions sanitàries. decisions. Serapis LinkH Transfereix conjunts de dades per donar Integració dels equips electromèdics servei a la presa de decisions amb els sistemes d’informació Serapis-, és una solució de software integrada que LinkH- es tracta d’una solució d’interoperabilitat que transfereix conjunts de dades dels diferents sistemes facilita la integració dels diferents equips electromèdics d’informació de l’organització sanitària i s’estructuren amb els sistemes d’informació del centre. La integració en forma d’indicadors per donar servei a la presa de d’aquesta informació, a més d’agilitar els processos decisions. de negoci del centre, dóna servei als diferents agents decisors d’aquest.
 9. La tecnologia més avançada amb el mínim cost
 10. 11 Serveis Serveis Gestionats i Outsourcing Sabem l’important que és saber crear Disposem dels següents serveis gestionats valor en la cadena del negoci sanitari. i d’outsourcing que li garanteixen la tecnologia És per això, que hem desenvolupat més avançada amb un cost mínim d’inversió. una unitat de Serveis Gestionats • Modalitat de contractació de que li permetrà centrar-se en aquells software SaaS processos que li generen major • Serveis gestionats de manteniments benefici. d’equips tecnològics • Hosting i Housing tecnològics Disposem de solucions organitzatives i • Serveis de gestió, manteniment i suport tecnològiques d’alt valor afegit que li permetran dels equips d’electromedicina seguir prestant el millor servei amb una major • Externalització de processos no variabilització del seu cost. assistencials Pagui pel que necessiti i centri la seva activitat, nosaltres farem la resta.
 11. Pau Alcover, 33 08017 Barcelona +34 932 536 100 costaisa@costaisa.com www.costaisa.com
Publicité