Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

Reunió pares Infantil Primària Set. 15

Presentació per la reunió de pares de principi de curs.
Ens preocupa els mals hàbits en les relacions entre iguals.

Livres associés

Gratuit avec un essai de 30 jours de Scribd

Tout voir
 • Soyez le premier à commenter

 • Soyez le premier à aimer ceci

Reunió pares Infantil Primària Set. 15

 1. 1. Tractem-nos bé
 2. 2. Vídeos que ens poden orientar https://www.youtube.com/watch?v=7okLQKC3SlM&feature=youtu.be http://internetsegura.cat/baixades/captures/DigitalUniverse.html https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ak3qp4qRAiY Cyberbullying: hay una salida! L’univers digital dels vostres fills Els perills de les xarxes socials
 3. 3. Volem educar per i en la convivència, per contribuir a la cultura de la pau i la no violència i per la resolució positiva del conflicte.
 4. 4. Partim d’un principi fonamental -Tothom té dret a ser ben tractat -Hem de tractar bé a tothom Fins i tot quan -estem enfadats -algú no ens cau bé.
 5. 5. Que us demanem? Que us interesseu tant per l’aprenentatge acadèmic com pel desenvolupament de les habilitats socials, la convivència i l'acceptació de les normes
 6. 6. Ensenyem als nens i nenes a dir ben dit allò que no els agrada que els facin o els diguin. Ensenyem-los a dir que no.
 7. 7. Tenir uns referents normatius ajuda a conviure i a la resolució positiva dels conflictes amb una finalitat educativa preventiva
 8. 8. PLA DE CONVIVÈNCIA -Extracte-Objectius-
 9. 9. • Capacitar tot l’alumnat i la resta de la comunitat educativa per a la convivència mitjançat la participació en el centre. • Aprendre a conviure amb la diversitat vivint-la com un enriquiment de la comunitat educativa.
 10. 10. • Fomentar la cultura de mediació com a eina bàsica en la gestió positiva del conflicte. • Afavorir la participació dels alumnes en l’afrontament dels problemes en els que estan implicats.
 11. 11. • Potenciar la presa de consciència i responsabilitat de l’alumne en les situacions de conflicte. • Aprendre a relacionar-se de forma positiva mitjançant la millora de les habilitats comunicatives.
 12. 12. • Garantir una aplicació ferma i flexible de les normes. • Realitzar un seguiment de les situacions de conflicte tot registrant les actuacions que es facin tant de grup com individuals.
 13. 13. Què us demanem? Que us interesseu tant per l’aprenentatge acadèmic com pel desenvolupament de les habilitats socials, la convivència i l'acceptació de les normes
 14. 14. Que ajudeu els vostres fills a resoldre conflictes de forma creativa.
 15. 15. Com? Ajudant-los a desenvolupar els cinc tipus de pensament
 16. 16. 1.Causal 2.Alternatiu 3.Conseqüencial 4. De perspectiva 5. De mitjans-fi
 17. 17. Però, això no s’aconsegueix d’avui per demà! Per començar...quan estic en ple conflicte...
 18. 18. Ensenyem als infants a -gestionar el conflicte, la frustració, l'enuig.
 19. 19. Ajudem-los a pensar perquè algú no ens cau bé. Ajudem-los a ser flexibles i s’adaptaran millor.
 20. 20. “No retrobareu mai el temps que no hagueu dedicat als vostres fills”

×