Hyrje ne anatomi

24 Mar 2012
Hyrje ne anatomi
Hyrje ne anatomi
Hyrje ne anatomi
Hyrje ne anatomi
Hyrje ne anatomi
Hyrje ne anatomi
Hyrje ne anatomi
Hyrje ne anatomi
Hyrje ne anatomi
Hyrje ne anatomi
Hyrje ne anatomi
Hyrje ne anatomi
Hyrje ne anatomi
Hyrje ne anatomi
Hyrje ne anatomi
Hyrje ne anatomi
Hyrje ne anatomi
Hyrje ne anatomi
Hyrje ne anatomi
Hyrje ne anatomi
Hyrje ne anatomi
Hyrje ne anatomi
Hyrje ne anatomi
Hyrje ne anatomi
Hyrje ne anatomi
Hyrje ne anatomi
Hyrje ne anatomi
Hyrje ne anatomi
Hyrje ne anatomi
Hyrje ne anatomi
Hyrje ne anatomi
Hyrje ne anatomi
Hyrje ne anatomi
Hyrje ne anatomi
Hyrje ne anatomi
Hyrje ne anatomi
Hyrje ne anatomi
Hyrje ne anatomi
Hyrje ne anatomi
Hyrje ne anatomi
Hyrje ne anatomi
Hyrje ne anatomi
Hyrje ne anatomi
Hyrje ne anatomi
Hyrje ne anatomi
1 sur 45

Contenu connexe

Tendances

NDERTIMI I ATOMIT. R.H   F.PNDERTIMI I ATOMIT. R.H   F.P
NDERTIMI I ATOMIT. R.H F.PRei El Hajdari
Regjionet e kafkesRegjionet e kafkes
Regjionet e kafkesMedShqip
Hashim Beqiraj  Anatomia Funksionale e NjeriutHashim Beqiraj  Anatomia Funksionale e Njeriut
Hashim Beqiraj Anatomia Funksionale e NjeriutHandball 2011
Millosh Gjergj NikollaMillosh Gjergj Nikolla
Millosh Gjergj NikollaVilma Kafexhiu
Ndikimi i kultures osmane ne ShqiperiNdikimi i kultures osmane ne Shqiperi
Ndikimi i kultures osmane ne ShqiperiFlavioHabilaj
Trapezi dhe delltoidi Trapezi dhe delltoidi
Trapezi dhe delltoidi Besjona Jusufi

En vedette

Farm e pergj okFarm e pergj ok
Farm e pergj okMedShqip
KerciKerci
KerciMedShqip
Të dhëna morfo funksionale dhe klinike per kafkënTë dhëna morfo funksionale dhe klinike per kafkën
Të dhëna morfo funksionale dhe klinike per kafkënMedShqip
GjakuGjaku
GjakuMedShqip
Fiziologjia e syritFiziologjia e syrit
Fiziologjia e syritMedShqip
UdhetimiUdhetimi
UdhetimiMedShqip

Similaire à Hyrje ne anatomi

Document 4Document 4
Document 4ArbreshaKamberi
1. hyrje në anatomi dhe fiziologji.ppt1. hyrje në anatomi dhe fiziologji.ppt
1. hyrje në anatomi dhe fiziologji.pptArditTela1
Projekt biologjiProjekt biologji
Projekt biologjirejdi2106
Kimia-Qeliza ShtazoreKimia-Qeliza Shtazore
Kimia-Qeliza ShtazoreDenisa Caushi
BiologjiaBiologjia
BiologjiaArdian Hyseni
Projekt biologjiProjekt biologji
Projekt biologjiDoris Jonuzaj

Hyrje ne anatomi

Notes de l'éditeur

  1. Texere – pëlhurë.Epithelium – mbi thith (veshje e thithit). Thele – Gr. thithi.Connectere – bashkoj me tjetrin (lidh njëri me tjetrin).
  2. Stratum – shtresë. (strenere – shtroj. L.)
  3. Phalagx – rreshtim ushtarak.Pelvis – Gr.pelisAnconeus – Gr. anconSympathicus – Gr. sympatheticos.
  4. Rene Dekart (1597 – 1651) filozof dhe matematicien i shquar francez.