Nocioni i firmave

Volunteer à Menaxherat
21 Dec 2011
Nocioni i firmave
Nocioni i firmave
Nocioni i firmave
Nocioni i firmave
Nocioni i firmave
Nocioni i firmave
Nocioni i firmave
Nocioni i firmave
Nocioni i firmave
Nocioni i firmave
Nocioni i firmave
Nocioni i firmave
Nocioni i firmave
Nocioni i firmave
Nocioni i firmave
Nocioni i firmave
1 sur 16

Contenu connexe

Tendances

Konkurensa monopolistikeKonkurensa monopolistike
Konkurensa monopolistikeBastri Fetahu
Konkurrenca Monopoliste - Rasti i KosovësKonkurrenca Monopoliste - Rasti i Kosovës
Konkurrenca Monopoliste - Rasti i KosovësNdriçim Smërqaku
Ekonomi "Probleme te konkurrences ne tregun tone."Ekonomi "Probleme te konkurrences ne tregun tone."
Ekonomi "Probleme te konkurrences ne tregun tone."Maja
NdermarrjetNdermarrjet
NdermarrjetBessnik Latifi
Të ardhurat marigjinale dhe monopoliTë ardhurat marigjinale dhe monopoli
Të ardhurat marigjinale dhe monopoliMenaxherat
MonopoliMonopoli
MonopoliValdet Shala

En vedette

1. biznesi dhe format e organizimit të tij1. biznesi dhe format e organizimit të tij
1. biznesi dhe format e organizimit të tijMenaxherat
NdermarresiNdermarresi
NdermarresiMenaxherat
Ndermarrjet e Vogla dhe te MesmeNdermarrjet e Vogla dhe te Mesme
Ndermarrjet e Vogla dhe te MesmeMenaxherat
Tregu, oferta dhe kerkesaTregu, oferta dhe kerkesa
Tregu, oferta dhe kerkesaMenaxherat
FirmatFirmat
Firmatverozonteponte
2 l 1 - nocioni i kontabilitetit menaxherial2 l 1 - nocioni i kontabilitetit menaxherial
2 l 1 - nocioni i kontabilitetit menaxherialHamit Agushi

Similaire à Nocioni i firmave

Politika ekonomikePolitika ekonomike
Politika ekonomikedritashala
Përgaditje rreth testit shkurtPërgaditje rreth testit shkurt
Përgaditje rreth testit shkurtValdet Shala
Menaxhimi Financiar Menaxhimi Financiar
Menaxhimi Financiar Menaxherat
Pyetje dhe përgjigjje për kontabilitetPyetje dhe përgjigjje për kontabilitet
Pyetje dhe përgjigjje për kontabilitetbuqee
Letrat me vlerë dhe AksionetLetrat me vlerë dhe Aksionet
Letrat me vlerë dhe AksionetMenaxherat
MENAXHMETI-FINANCIAR (1)MENAXHMETI-FINANCIAR (1)
MENAXHMETI-FINANCIAR (1)Ymer Ejupi

Plus de Menaxherat

Statistike  nocionet kryesore dhe mostra ligjerata 2 - ardiana gashiStatistike  nocionet kryesore dhe mostra ligjerata 2 - ardiana gashi
Statistike nocionet kryesore dhe mostra ligjerata 2 - ardiana gashiMenaxherat
Statistike treguesit e korelacionit  ardiana gashiStatistike treguesit e korelacionit  ardiana gashi
Statistike treguesit e korelacionit ardiana gashiMenaxherat
Statistika dr rahmije mustafa provime nga afatet e kaluaraStatistika dr rahmije mustafa provime nga afatet e kaluara
Statistika dr rahmije mustafa provime nga afatet e kaluaraMenaxherat
Statistike indeksetStatistike indekset
Statistike indeksetMenaxherat
Si te bejme hulumtimSi te bejme hulumtim
Si te bejme hulumtimMenaxherat
Tatimi mbi vleren e shtuar dhe tatimi ne te ardhurat e korporatave taksa d...Tatimi mbi vleren e shtuar dhe tatimi ne te ardhurat e korporatave taksa d...
Tatimi mbi vleren e shtuar dhe tatimi ne te ardhurat e korporatave taksa d...Menaxherat

Nocioni i firmave