Vleresimi i Performances

Menaxherat
MenaxheratVolunteer à Menaxherat
Vlerësimi i përformancës (VP) ,[object Object],[object Object]
Vlerësimi i performansës ,[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Rëndësia e Vlerësimit të performansës ,[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Vlerësimi i performansës ,[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Objektivat e Vlerësimit të performansës ,[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Vlerësimi i performansës ,[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Vlerësimi i performansës ,[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Metodate Vleresimit ,[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Problemet e Vlerësimit të Performansës ,[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Sistemi i Kompensimit të Punëtorve ,[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Ndërtimi një sistemi efketiv të pagave ,[object Object]
Objektivat e Sistemit te Kompensimit ,[object Object],[object Object],[object Object]
Sistemi i Kompensimit dhe vleresimi i punes ,[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Llojet e pagave ,[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Llojet e pagave ,[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Pyetje ,[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
1 sur 16

Recommandé

Shpërblimi për performancë par
Shpërblimi për performancëShpërblimi për performancë
Shpërblimi për performancëDoruntina Nikçi
8.9K vues30 diapositives
Menaxhimi i Burimeve Njerëzore - Dr. Ymer Havolli (Skriptë) par
Menaxhimi i Burimeve Njerëzore - Dr. Ymer Havolli (Skriptë)Menaxhimi i Burimeve Njerëzore - Dr. Ymer Havolli (Skriptë)
Menaxhimi i Burimeve Njerëzore - Dr. Ymer Havolli (Skriptë)fatonbajrami1
85.9K vues32 diapositives
Menaxhimi i personelit dhe vlerësimi i performancës par
Menaxhimi i personelit dhe vlerësimi i performancësMenaxhimi i personelit dhe vlerësimi i performancës
Menaxhimi i personelit dhe vlerësimi i performancësyllferizi
22.5K vues25 diapositives
10 Tema 10 par
10 Tema 1010 Tema 10
10 Tema 10MBNJ
9.2K vues31 diapositives
Menaxhim i projekteteve par
Menaxhim i projekteteveMenaxhim i projekteteve
Menaxhim i projekteteveArdiBucaj
4.8K vues32 diapositives
MENAXHIMI I BURIMEVE NJERËZORE - Dr. Ymer Havolli (Pyetje dhe përgjigje) par
MENAXHIMI I BURIMEVE NJERËZORE - Dr. Ymer Havolli (Pyetje dhe përgjigje)MENAXHIMI I BURIMEVE NJERËZORE - Dr. Ymer Havolli (Pyetje dhe përgjigje)
MENAXHIMI I BURIMEVE NJERËZORE - Dr. Ymer Havolli (Pyetje dhe përgjigje)fatonbajrami1
22.8K vues16 diapositives

Contenu connexe

Tendances

Planifikimi si funksion i menaxhimit par
Planifikimi si funksion i menaxhimitPlanifikimi si funksion i menaxhimit
Planifikimi si funksion i menaxhimitMenaxherat
19.5K vues24 diapositives
Menaxhment - Permbledhje par
Menaxhment - PermbledhjeMenaxhment - Permbledhje
Menaxhment - PermbledhjeJozef Nokaj
20.3K vues33 diapositives
Plan biznesi par
Plan biznesiPlan biznesi
Plan biznesiDiana Rama
82.6K vues26 diapositives
Bazat e menaxhimit par
Bazat e menaxhimitBazat e menaxhimit
Bazat e menaxhimitMenaxherat
107.7K vues201 diapositives
Plan biznesi par
Plan biznesiPlan biznesi
Plan biznesiEnea Jahollari
45.5K vues21 diapositives
Analize statistikore par
Analize statistikoreAnalize statistikore
Analize statistikoreMenaxherat
65.6K vues46 diapositives

Tendances(20)

Planifikimi si funksion i menaxhimit par Menaxherat
Planifikimi si funksion i menaxhimitPlanifikimi si funksion i menaxhimit
Planifikimi si funksion i menaxhimit
Menaxherat19.5K vues
Menaxhment - Permbledhje par Jozef Nokaj
Menaxhment - PermbledhjeMenaxhment - Permbledhje
Menaxhment - Permbledhje
Jozef Nokaj20.3K vues
Plan biznesi par Diana Rama
Plan biznesiPlan biznesi
Plan biznesi
Diana Rama82.6K vues
Bazat e menaxhimit par Menaxherat
Bazat e menaxhimitBazat e menaxhimit
Bazat e menaxhimit
Menaxherat107.7K vues
Analize statistikore par Menaxherat
Analize statistikoreAnalize statistikore
Analize statistikore
Menaxherat65.6K vues
Menaxhimi i burimeve njerezore,struktura dhe funksionimi në kompaninë VODAFON par #MesueseAurela Elezaj
Menaxhimi i burimeve njerezore,struktura dhe funksionimi në kompaninë VODAFONMenaxhimi i burimeve njerezore,struktura dhe funksionimi në kompaninë VODAFON
Menaxhimi i burimeve njerezore,struktura dhe funksionimi në kompaninë VODAFON
Menaxhimi i Resurseve Humane - Dr. Enver Kutllovci (Pyetje dhe përgjigje) par fatonbajrami1
Menaxhimi i Resurseve Humane - Dr. Enver Kutllovci (Pyetje dhe përgjigje)Menaxhimi i Resurseve Humane - Dr. Enver Kutllovci (Pyetje dhe përgjigje)
Menaxhimi i Resurseve Humane - Dr. Enver Kutllovci (Pyetje dhe përgjigje)
fatonbajrami133.4K vues
Metodat e Kerkimit Shkencor ne Finance : " Motivimi i punonjesve ne banka" par Xhino Brokaj
Metodat e Kerkimit Shkencor ne Finance : " Motivimi i punonjesve ne banka"Metodat e Kerkimit Shkencor ne Finance : " Motivimi i punonjesve ne banka"
Metodat e Kerkimit Shkencor ne Finance : " Motivimi i punonjesve ne banka"
Xhino Brokaj11.6K vues
ETIKA NË BIZNES - Dr. Ejup Fejza (Sllajdet e ligjëratave) par fatonbajrami1
ETIKA NË BIZNES - Dr. Ejup Fejza (Sllajdet e ligjëratave)ETIKA NË BIZNES - Dr. Ejup Fejza (Sllajdet e ligjëratave)
ETIKA NË BIZNES - Dr. Ejup Fejza (Sllajdet e ligjëratave)
fatonbajrami115.8K vues
Menaxhmenti strategjik par coupletea
Menaxhmenti strategjikMenaxhmenti strategjik
Menaxhmenti strategjik
coupletea36.8K vues
MENAXHMENTI - Dr. Ymer Havolli (Sllajdet e ligjëratave) par fatonbajrami1
MENAXHMENTI - Dr. Ymer Havolli (Sllajdet e ligjëratave)MENAXHMENTI - Dr. Ymer Havolli (Sllajdet e ligjëratave)
MENAXHMENTI - Dr. Ymer Havolli (Sllajdet e ligjëratave)
fatonbajrami130K vues
MENAXHMENTI - Dr. Berim Ramosaj (Pyetje dhe përgjigje) par fatonbajrami1
MENAXHMENTI - Dr. Berim Ramosaj (Pyetje dhe përgjigje)MENAXHMENTI - Dr. Berim Ramosaj (Pyetje dhe përgjigje)
MENAXHMENTI - Dr. Berim Ramosaj (Pyetje dhe përgjigje)
fatonbajrami160.9K vues
Sjellja Organizative - Dr. Berim Ramosaj (Sllajdet e ligjëratave) par fatonbajrami1
Sjellja Organizative - Dr. Berim Ramosaj (Sllajdet e ligjëratave)Sjellja Organizative - Dr. Berim Ramosaj (Sllajdet e ligjëratave)
Sjellja Organizative - Dr. Berim Ramosaj (Sllajdet e ligjëratave)
fatonbajrami136.6K vues
1. biznesi dhe format e organizimit të tij par Menaxherat
1. biznesi dhe format e organizimit të tij1. biznesi dhe format e organizimit të tij
1. biznesi dhe format e organizimit të tij
Menaxherat95.6K vues
Menaxhimi i resureseve njerzore1111 par kulla 2010
Menaxhimi i resureseve njerzore1111Menaxhimi i resureseve njerzore1111
Menaxhimi i resureseve njerzore1111
kulla 201017.2K vues
SJELLJA ORGANIZATIVE - Dr. Berim Ramosaj (Pyetjet e provimeve) par fatonbajrami1
SJELLJA ORGANIZATIVE - Dr. Berim Ramosaj (Pyetjet e provimeve)SJELLJA ORGANIZATIVE - Dr. Berim Ramosaj (Pyetjet e provimeve)
SJELLJA ORGANIZATIVE - Dr. Berim Ramosaj (Pyetjet e provimeve)
fatonbajrami128K vues
Autoriteti dhe pushteti ligj 8 Mr.Driton Sylqa par Valdet Shala
Autoriteti dhe pushteti  ligj 8 Mr.Driton SylqaAutoriteti dhe pushteti  ligj 8 Mr.Driton Sylqa
Autoriteti dhe pushteti ligj 8 Mr.Driton Sylqa
Valdet Shala7.1K vues
Metodologjia e Hulumtimeve par Fitore ZEQIRI
Metodologjia e Hulumtimeve Metodologjia e Hulumtimeve
Metodologjia e Hulumtimeve
Fitore ZEQIRI19.8K vues
Menaxhimi i burimeve njerëzore në kompaninë V par NGO Etnika
Menaxhimi i burimeve njerëzore në kompaninë VMenaxhimi i burimeve njerëzore në kompaninë V
Menaxhimi i burimeve njerëzore në kompaninë V
NGO Etnika12.5K vues

Similaire à Vleresimi i Performances

Menaxhimi i Burimeve Njerëzore par
Menaxhimi i Burimeve NjerëzoreMenaxhimi i Burimeve Njerëzore
Menaxhimi i Burimeve Njerëzoreedona krasniqi
11.7K vues18 diapositives
So kapitulli vii teoria e barazise 2013 par
So kapitulli vii teoria e barazise 2013So kapitulli vii teoria e barazise 2013
So kapitulli vii teoria e barazise 2013Valdet Shala
1.5K vues11 diapositives
K o n t r o ll i par
K o n t r o ll i K o n t r o ll i
K o n t r o ll i ekonomia
3K vues20 diapositives
Menaxhimi i burimeve njerezore par
Menaxhimi i burimeve njerezoreMenaxhimi i burimeve njerezore
Menaxhimi i burimeve njerezoreekonomia
32.4K vues23 diapositives
Vleresimi i Performances Nehar ISLAMI- Menaxhment dhe Informatikë par
Vleresimi i Performances Nehar ISLAMI- Menaxhment dhe InformatikëVleresimi i Performances Nehar ISLAMI- Menaxhment dhe Informatikë
Vleresimi i Performances Nehar ISLAMI- Menaxhment dhe InformatikëTarget
1K vues8 diapositives
Kompenzimi dhe shpërblimi i punëtorëve par
Kompenzimi dhe shpërblimi i punëtorëveKompenzimi dhe shpërblimi i punëtorëve
Kompenzimi dhe shpërblimi i punëtorëveDemir Veapi
1.8K vues17 diapositives

Similaire à Vleresimi i Performances(20)

Menaxhimi i Burimeve Njerëzore par edona krasniqi
Menaxhimi i Burimeve NjerëzoreMenaxhimi i Burimeve Njerëzore
Menaxhimi i Burimeve Njerëzore
edona krasniqi11.7K vues
So kapitulli vii teoria e barazise 2013 par Valdet Shala
So kapitulli vii teoria e barazise 2013So kapitulli vii teoria e barazise 2013
So kapitulli vii teoria e barazise 2013
Valdet Shala1.5K vues
K o n t r o ll i par ekonomia
K o n t r o ll i K o n t r o ll i
K o n t r o ll i
ekonomia3K vues
Menaxhimi i burimeve njerezore par ekonomia
Menaxhimi i burimeve njerezoreMenaxhimi i burimeve njerezore
Menaxhimi i burimeve njerezore
ekonomia32.4K vues
Vleresimi i Performances Nehar ISLAMI- Menaxhment dhe Informatikë par Target
Vleresimi i Performances Nehar ISLAMI- Menaxhment dhe InformatikëVleresimi i Performances Nehar ISLAMI- Menaxhment dhe Informatikë
Vleresimi i Performances Nehar ISLAMI- Menaxhment dhe Informatikë
Target1K vues
Kompenzimi dhe shpërblimi i punëtorëve par Demir Veapi
Kompenzimi dhe shpërblimi i punëtorëveKompenzimi dhe shpërblimi i punëtorëve
Kompenzimi dhe shpërblimi i punëtorëve
Demir Veapi1.8K vues
Perzantimi enver kutllovci mrh par drilon emini
Perzantimi enver kutllovci  mrhPerzantimi enver kutllovci  mrh
Perzantimi enver kutllovci mrh
drilon emini1.3K vues
Pyetje nga menaxhimi i resurseve humane par samel123456
Pyetje nga menaxhimi i resurseve humanePyetje nga menaxhimi i resurseve humane
Pyetje nga menaxhimi i resurseve humane
samel1234567.5K vues
Punimi i kontrollit te cilesis par valonpukaj
Punimi i kontrollit te cilesisPunimi i kontrollit te cilesis
Punimi i kontrollit te cilesis
valonpukaj5.4K vues
Menaxhimi i resurseve humane (ndarjet) par Gashi Besnik
Menaxhimi i resurseve humane (ndarjet)Menaxhimi i resurseve humane (ndarjet)
Menaxhimi i resurseve humane (ndarjet)
Gashi Besnik3.5K vues
Planifikimi dhe karriera MBNJ par Mikena Çako
Planifikimi dhe karriera MBNJPlanifikimi dhe karriera MBNJ
Planifikimi dhe karriera MBNJ
Mikena Çako4.7K vues
Mjetet dhe teknikat e planifikimit par Menaxherat
Mjetet dhe teknikat e planifikimitMjetet dhe teknikat e planifikimit
Mjetet dhe teknikat e planifikimit
Menaxherat1.9K vues
Mjetet dhe teknikat e planifikimit par ekonomia
Mjetet dhe teknikat e planifikimitMjetet dhe teknikat e planifikimit
Mjetet dhe teknikat e planifikimit
ekonomia1.5K vues
Mjetet dhe teknikat e planifikimit par ekonomia
Mjetet dhe teknikat e planifikimitMjetet dhe teknikat e planifikimit
Mjetet dhe teknikat e planifikimit
ekonomia973 vues
Punim seminarik menaxhimi i resurseve humane-rekrutimi par Shpejtim Rudi
Punim seminarik menaxhimi i resurseve humane-rekrutimiPunim seminarik menaxhimi i resurseve humane-rekrutimi
Punim seminarik menaxhimi i resurseve humane-rekrutimi
Shpejtim Rudi24.5K vues
Java e xi ite sjellja e lidershipit ne raport me shperblimin dhe denimin par coupletea
Java e xi ite sjellja e lidershipit ne raport me shperblimin dhe deniminJava e xi ite sjellja e lidershipit ne raport me shperblimin dhe denimin
Java e xi ite sjellja e lidershipit ne raport me shperblimin dhe denimin
coupletea894 vues
Menaxhment ymer havolli permbledhje par Menaxherat
Menaxhment  ymer havolli permbledhjeMenaxhment  ymer havolli permbledhje
Menaxhment ymer havolli permbledhje
Menaxherat3.7K vues

Plus de Menaxherat

Statistike nocionet kryesore dhe mostra ligjerata 2 - ardiana gashi par
Statistike  nocionet kryesore dhe mostra ligjerata 2 - ardiana gashiStatistike  nocionet kryesore dhe mostra ligjerata 2 - ardiana gashi
Statistike nocionet kryesore dhe mostra ligjerata 2 - ardiana gashiMenaxherat
10.5K vues43 diapositives
Statistike treguesit e korelacionit ardiana gashi par
Statistike treguesit e korelacionit  ardiana gashiStatistike treguesit e korelacionit  ardiana gashi
Statistike treguesit e korelacionit ardiana gashiMenaxherat
2.8K vues10 diapositives
Statistika dr rahmije mustafa provime nga afatet e kaluara par
Statistika dr rahmije mustafa provime nga afatet e kaluaraStatistika dr rahmije mustafa provime nga afatet e kaluara
Statistika dr rahmije mustafa provime nga afatet e kaluaraMenaxherat
2.2K vues34 diapositives
Statistike indekset par
Statistike indeksetStatistike indekset
Statistike indeksetMenaxherat
4.5K vues20 diapositives
Si te bejme hulumtim par
Si te bejme hulumtimSi te bejme hulumtim
Si te bejme hulumtimMenaxherat
15.1K vues7 diapositives
Tatimi mbi vleren e shtuar dhe tatimi ne te ardhurat e korporatave taksa d... par
Tatimi mbi vleren e shtuar dhe tatimi ne te ardhurat e korporatave taksa d...Tatimi mbi vleren e shtuar dhe tatimi ne te ardhurat e korporatave taksa d...
Tatimi mbi vleren e shtuar dhe tatimi ne te ardhurat e korporatave taksa d...Menaxherat
4.1K vues17 diapositives

Plus de Menaxherat(20)

Statistike nocionet kryesore dhe mostra ligjerata 2 - ardiana gashi par Menaxherat
Statistike  nocionet kryesore dhe mostra ligjerata 2 - ardiana gashiStatistike  nocionet kryesore dhe mostra ligjerata 2 - ardiana gashi
Statistike nocionet kryesore dhe mostra ligjerata 2 - ardiana gashi
Menaxherat10.5K vues
Statistike treguesit e korelacionit ardiana gashi par Menaxherat
Statistike treguesit e korelacionit  ardiana gashiStatistike treguesit e korelacionit  ardiana gashi
Statistike treguesit e korelacionit ardiana gashi
Menaxherat2.8K vues
Statistika dr rahmije mustafa provime nga afatet e kaluara par Menaxherat
Statistika dr rahmije mustafa provime nga afatet e kaluaraStatistika dr rahmije mustafa provime nga afatet e kaluara
Statistika dr rahmije mustafa provime nga afatet e kaluara
Menaxherat2.2K vues
Statistike indekset par Menaxherat
Statistike indeksetStatistike indekset
Statistike indekset
Menaxherat4.5K vues
Si te bejme hulumtim par Menaxherat
Si te bejme hulumtimSi te bejme hulumtim
Si te bejme hulumtim
Menaxherat15.1K vues
Tatimi mbi vleren e shtuar dhe tatimi ne te ardhurat e korporatave taksa d... par Menaxherat
Tatimi mbi vleren e shtuar dhe tatimi ne te ardhurat e korporatave taksa d...Tatimi mbi vleren e shtuar dhe tatimi ne te ardhurat e korporatave taksa d...
Tatimi mbi vleren e shtuar dhe tatimi ne te ardhurat e korporatave taksa d...
Menaxherat4.1K vues
Sjellja organizative berim ramosaj par Menaxherat
Sjellja organizative  berim ramosajSjellja organizative  berim ramosaj
Sjellja organizative berim ramosaj
Menaxherat2K vues
Statistike treguesit statistikor te pozicionit ardiana gashi par Menaxherat
Statistike treguesit statistikor te pozicionit  ardiana gashiStatistike treguesit statistikor te pozicionit  ardiana gashi
Statistike treguesit statistikor te pozicionit ardiana gashi
Menaxherat2.3K vues
Seminar analiza e tregut te punes ne kosove par Menaxherat
Seminar  analiza e tregut te punes ne kosoveSeminar  analiza e tregut te punes ne kosove
Seminar analiza e tregut te punes ne kosove
Menaxherat2.7K vues
Promocioni nail reshidi par Menaxherat
Promocioni nail reshidiPromocioni nail reshidi
Promocioni nail reshidi
Menaxherat6.3K vues
Treguesit e pozicionit ushtrime par Menaxherat
Treguesit e pozicionit ushtrimeTreguesit e pozicionit ushtrime
Treguesit e pozicionit ushtrime
Menaxherat795 vues
Variabla e rastësishme dhe distribucionet diskrete të probabilitetit ardian... par Menaxherat
Variabla e rastësishme dhe distribucionet diskrete të probabilitetit  ardian...Variabla e rastësishme dhe distribucionet diskrete të probabilitetit  ardian...
Variabla e rastësishme dhe distribucionet diskrete të probabilitetit ardian...
Menaxherat888 vues
Projektimi i procesit Vehbi Ramaj par Menaxherat
Projektimi i procesit Vehbi RamajProjektimi i procesit Vehbi Ramaj
Projektimi i procesit Vehbi Ramaj
Menaxherat3K vues
Politika e produktit nail reshidi par Menaxherat
Politika e produktit  nail reshidiPolitika e produktit  nail reshidi
Politika e produktit nail reshidi
Menaxherat1.8K vues
Permbledhje pytjesh ne nvm prof besnik krasniqi par Menaxherat
Permbledhje pytjesh ne nvm prof besnik krasniqiPermbledhje pytjesh ne nvm prof besnik krasniqi
Permbledhje pytjesh ne nvm prof besnik krasniqi
Menaxherat569 vues
Politika e cmimit nail reshidi par Menaxherat
Politika e cmimit nail reshidiPolitika e cmimit nail reshidi
Politika e cmimit nail reshidi
Menaxherat3.3K vues
Mjedisi ligjor i bizneseve par Menaxherat
Mjedisi ligjor i bizneseveMjedisi ligjor i bizneseve
Mjedisi ligjor i bizneseve
Menaxherat1.2K vues
Menaxhimi i qmimeve par Menaxherat
Menaxhimi i qmimeveMenaxhimi i qmimeve
Menaxhimi i qmimeve
Menaxherat4.4K vues
Menaxhimi i resurseve humane pytje par Menaxherat
Menaxhimi i resurseve humane pytjeMenaxhimi i resurseve humane pytje
Menaxhimi i resurseve humane pytje
Menaxherat961 vues
Kuptimi i sjelljes organizative so par Menaxherat
Kuptimi i sjelljes organizative soKuptimi i sjelljes organizative so
Kuptimi i sjelljes organizative so
Menaxherat2.4K vues

Vleresimi i Performances

 • 1.
 • 2.
 • 3.
 • 4.
 • 5.
 • 6.
 • 7.
 • 8.
 • 9.
 • 10.
 • 11.
 • 12.
 • 13.
 • 14.
 • 15.
 • 16.

Notes de l'éditeur

 1. Lack of experience and tradition of mangers in being questioned