Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.
15 I 16 D’OCTUBRE15 I 16 D’OCTUBRE
COLÒNIES A CANCOLÒNIES A CAN
BRUGAROLABRUGAROLA
MARXEM….MARXEM….
SORTIREM EL DIJOUS DIA 15 A LESSORTIREM EL DIJOUS DIA 15 A LES
9 HORES DEL MATÍ DES DE LA9 HORES DEL MATÍ...
ACTIVITATSACTIVITATS
VISITA AL PORT, VOLTA AMB BARCAVISITA AL PORT, VOLTA AMB BARCA
I VISITA A LA LLOTJA.I VISITA A LA LLO...
MENÚSMENÚS
1R DIA1R DIA
ESMORZAR I DINAR:ESMORZAR I DINAR: EL PORTEM DEEL PORTEM DE
CASA.CASA.
BERENAR:BERENAR: PA O GALET...
QUÈ CAL PORTAR?QUÈ CAL PORTAR?
DINS D’UNA MOTXILLA PETITA:
- Esmorzar, dinar, ampolleta d’aigua, gorra, mocadors de
paper ...
QUÈ CAL PORTAR?QUÈ CAL PORTAR?
- PIJAMA dins del SAC DE DORMIR.
-DUES MUDES COMPLERTES EN BOSSES
DIFERENTS.
-UNES SABATES ...
ATENCIÓATENCIÓ
CAL QUE TOT ESTIGUI MARCATCAL QUE TOT ESTIGUI MARCAT
AMB EL NOMAMB EL NOM
CAL QUE FEU LA MOTXILLA AMBCAL QU...
COM ANAR VESTIT ELCOM ANAR VESTIT EL
PRIMER DIAPRIMER DIA
SAMARRETA I JERSEISAMARRETA I JERSEI
XANDALL O PANTALÓXANDALL O ...
MEDICACIÓMEDICACIÓ
SI ALGUN NEN O NENA HA DE PRENDRE UNSI ALGUN NEN O NENA HA DE PRENDRE UN
MEDICAMENT CAL QUE EL DONEU A ...
MEDICACIÓMEDICACIÓ
SI ALGUN NEN O NENA HA DE PRENDRE UNSI ALGUN NEN O NENA HA DE PRENDRE UN
MEDICAMENT CAL QUE EL DONEU A ...
Prochain SlideShare
Chargement dans…5
×

Powercolonies 140506055840-phpapp01

1 110 vues

Publié le

power colonies

Publié dans : Business
 • Soyez le premier à commenter

 • Soyez le premier à aimer ceci

Powercolonies 140506055840-phpapp01

 1. 1. 15 I 16 D’OCTUBRE15 I 16 D’OCTUBRE COLÒNIES A CANCOLÒNIES A CAN BRUGAROLABRUGAROLA
 2. 2. MARXEM….MARXEM…. SORTIREM EL DIJOUS DIA 15 A LESSORTIREM EL DIJOUS DIA 15 A LES 9 HORES DEL MATÍ DES DE LA9 HORES DEL MATÍ DES DE LA PLAÇA DE L’AJUNTAMENT.PLAÇA DE L’AJUNTAMENT. ……TORNEMTORNEM ARRIBAREM EL DIVENDRES DIA 16ARRIBAREM EL DIVENDRES DIA 16 A LES 16.30 HORES A LA PLAÇA DEA LES 16.30 HORES A LA PLAÇA DE L’AJUNTAMENT.L’AJUNTAMENT.
 3. 3. ACTIVITATSACTIVITATS VISITA AL PORT, VOLTA AMB BARCAVISITA AL PORT, VOLTA AMB BARCA I VISITA A LA LLOTJA.I VISITA A LA LLOTJA. A LA RECERCA DEL TRESOR.A LA RECERCA DEL TRESOR. L’AQUARI I TOCA- TOCA.L’AQUARI I TOCA- TOCA.
 4. 4. MENÚSMENÚS 1R DIA1R DIA ESMORZAR I DINAR:ESMORZAR I DINAR: EL PORTEM DEEL PORTEM DE CASA.CASA. BERENAR:BERENAR: PA O GALETES AMB XOCOLATA.PA O GALETES AMB XOCOLATA. SOPAR:SOPAR: SOPA DE PISTONS, VARETES DE PEIXSOPA DE PISTONS, VARETES DE PEIX I LÀCTIC.I LÀCTIC. 2N DIA2N DIA ESMORZAR:ESMORZAR: GALETES, CEREALS I PA AMBGALETES, CEREALS I PA AMB MANTEGA I MELMELADA, LLET AMB CACAU.MANTEGA I MELMELADA, LLET AMB CACAU. DINAR:DINAR: MACARRONS, POLLASTREMACARRONS, POLLASTRE ARREBOSSAT I IOGURT.ARREBOSSAT I IOGURT.
 5. 5. QUÈ CAL PORTAR?QUÈ CAL PORTAR? DINS D’UNA MOTXILLA PETITA: - Esmorzar, dinar, ampolleta d’aigua, gorra, mocadors de paper i impermeable. DINS LA MOTXILLA GRAN O BOSSA DE VIATGE MARCADA AMB EL NOM: BOSSA DE LA NETEJA: RASPALL O PINTA RASPALLET I PASTA DE DENTS TOVALLOLA DE LAVABO PAQUET DE MOCADORS DE PAPER NECESSER
 6. 6. QUÈ CAL PORTAR?QUÈ CAL PORTAR? - PIJAMA dins del SAC DE DORMIR. -DUES MUDES COMPLERTES EN BOSSES DIFERENTS. -UNES SABATES DE RECANVI. ALTRES: - LLANTERNA AMB PILES NOVES. -OBJECTE PER DORMIR SI EL NECESSITA. - JERSEI O ANORAC PEL JOC DE NIT.
 7. 7. ATENCIÓATENCIÓ CAL QUE TOT ESTIGUI MARCATCAL QUE TOT ESTIGUI MARCAT AMB EL NOMAMB EL NOM CAL QUE FEU LA MOTXILLA AMBCAL QUE FEU LA MOTXILLA AMB ELS NENS I NENES.ELS NENS I NENES.
 8. 8. COM ANAR VESTIT ELCOM ANAR VESTIT EL PRIMER DIAPRIMER DIA SAMARRETA I JERSEISAMARRETA I JERSEI XANDALL O PANTALÓXANDALL O PANTALÓ CALÇAT ADEQUAT PER CAMINARCALÇAT ADEQUAT PER CAMINAR GORRA PEL SOLGORRA PEL SOL
 9. 9. MEDICACIÓMEDICACIÓ SI ALGUN NEN O NENA HA DE PRENDRE UNSI ALGUN NEN O NENA HA DE PRENDRE UN MEDICAMENT CAL QUE EL DONEU A LA MESTRA AMBMEDICAMENT CAL QUE EL DONEU A LA MESTRA AMB EL NOM I DOSI APUNTATS A LA CAIXA.EL NOM I DOSI APUNTATS A LA CAIXA. (NO EL POSEU A LA MOTXILLA) AMB LA(NO EL POSEU A LA MOTXILLA) AMB LA RECEPTARECEPTA DELDEL METGE.METGE. CAL QUE RETORNEU L’AUTORITZACIÓ SIGNADACAL QUE RETORNEU L’AUTORITZACIÓ SIGNADA PERQUÈ LES MESTRES POGUEM DONAR ELPERQUÈ LES MESTRES POGUEM DONAR EL MEDICAMENT.MEDICAMENT.
 10. 10. MEDICACIÓMEDICACIÓ SI ALGUN NEN O NENA HA DE PRENDRE UNSI ALGUN NEN O NENA HA DE PRENDRE UN MEDICAMENT CAL QUE EL DONEU A LA MESTRA AMBMEDICAMENT CAL QUE EL DONEU A LA MESTRA AMB EL NOM I DOSI APUNTATS A LA CAIXA.EL NOM I DOSI APUNTATS A LA CAIXA. (NO EL POSEU A LA MOTXILLA) AMB LA(NO EL POSEU A LA MOTXILLA) AMB LA RECEPTARECEPTA DELDEL METGE.METGE. CAL QUE RETORNEU L’AUTORITZACIÓ SIGNADACAL QUE RETORNEU L’AUTORITZACIÓ SIGNADA PERQUÈ LES MESTRES POGUEM DONAR ELPERQUÈ LES MESTRES POGUEM DONAR EL MEDICAMENT.MEDICAMENT.

×