Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.
www.optimonk.hu
ESETTANULMÁNY
ÜZLETBERENDEZÉS
WEBÁRUHÁZ
www.varoczi.eu
WEBOLDAL
WWW.VAROCZI.EU
IPARÁG
E-KERESKEDELEM
ORSZÁ...
www.optimonk.hu
A weboldalról
Kihívások
& Célok
A Váróczi Üzletberendezés több mint
20 éve ismert és elismert név az
üzlet...
www.optimonk.hu
Megoldás
A weboldalon több kampányt is teszteltek az egy év leforgása alatt, különböző időszakokban. Az
Op...
www.optimonk.hu
Eleinte nem sikerült tökéletesre minden beállítás, mégis
szinte az első perctől sikeresek voltak a kampány...
www.optimonk.hu
Nem elég
meggyőző?
Próbáld ki a saját weboldaladon
14 napig ingyen, és akadályozd meg,
hogy látogatóid vás...
Prochain SlideShare
Chargement dans…5
×

Váróczi Üzletberendezés esettanulmány

3 805 vues

Publié le

Váróczi Üzletberendezés esettanulmány

 • Dating direct: ♥♥♥ http://bit.ly/2F4cEJi ♥♥♥
     Répondre 
  Voulez-vous vraiment ?  Oui  Non
  Votre message apparaîtra ici
 • Follow the link, new dating source: ❤❤❤ http://bit.ly/2F4cEJi ❤❤❤
     Répondre 
  Voulez-vous vraiment ?  Oui  Non
  Votre message apparaîtra ici
 • Soyez le premier à aimer ceci

Váróczi Üzletberendezés esettanulmány

 1. 1. www.optimonk.hu ESETTANULMÁNY ÜZLETBERENDEZÉS WEBÁRUHÁZ www.varoczi.eu WEBOLDAL WWW.VAROCZI.EU IPARÁG E-KERESKEDELEM ORSZÁG MAGYARORSZÁG KAMPÁNY Letölthető tanulmány EREDMÉNYEK  466%-kal több oldalon eltöltött idő  26,2%-os konverziónövekedés
 2. 2. www.optimonk.hu A weboldalról Kihívások & Célok A Váróczi Üzletberendezés több mint 20 éve ismert és elismert név az üzletberendezés piacán. Ehhez kapcsolódóan blogot is vezetnek, és saját magazinnal is rendelkeznek. Az OptiMonk azzal a céllal került bevezetésre a weboldalon, hogy több érdeklődővel kerülhessen kapcsolatba a cég, s hogy a folyamatos utánkövetés hatására a lehető legtöbb látogató vásároljon.
 3. 3. www.optimonk.hu Megoldás A weboldalon több kampányt is teszteltek az egy év leforgása alatt, különböző időszakokban. Az OptiMonk nemcsak a webáruház konverzióját javította, de több stratégiai fontosságú mutatóra is kiemelkedően pozitív hatással volt. A kampányok közül az ingyenesen letölthető e-könyv promóciója bizonyult a legsikeresebbnek:
 4. 4. www.optimonk.hu Eleinte nem sikerült tökéletesre minden beállítás, mégis szinte az első perctől sikeresek voltak a kampányaink. Aztán persze az ügyfélszolgálat adott pár tippet. Hihetetlen, hogy mindig mindenre van ötletük. Azt tapasztaltam, hogy amit tanácsolnak, ott és akkor meg kell csinálni, és működni fog. Ma már több mint egy éve használjuk az OptiMonkot. A rendszer nagyon jól konfigurálható, szerintem egyszerű kezelni, és ha az ember jól használja, nagyon megéri az árát. Az OptiMonknak köszönhetően eddig több mint ezer üzlettulajdonosnak tudtunk segíteni. Önmagában már ezért is megérné használni, és akkor még nem is mondtam, mennyi bevételt hozott eddig" „ „Eredmények Váróczi Ákos varoczi.eu A teljes év viszonylatában 466%-kal több ideig böngésztek az oldalon azok, akik megigényelték az OptiMonk által közvetített ajánlatot. Az OptiMonk beüzemelését követően 26,2%-kal nőtt a webáruház konverziós rátája – azaz az eladások száma. 19,7%-kal többet költöttek azok a vásárlók, akik éltek az OptiMonk ajánlatával.
 5. 5. www.optimonk.hu Nem elég meggyőző? Próbáld ki a saját weboldaladon 14 napig ingyen, és akadályozd meg, hogy látogatóid vásárlás nélkül távozzanak! Tedd próbára, milyen egyszerű megnövelni a webáruházból származó bevételeket az OptiMonk segítségével! NINCS SZÜKSÉG BANKKÁRTYÁRA Kérdésed van? Mezei Nikinek hívnak, és szeretnélek meghívni egy ingyenes Skype konzultációra velem vagy az egyik kollégámmal. Egyszerűen csak kattints az alábbi gombra az időpontfoglaláshoz: Skype időpont foglalása

×