Ce diaporama a bien été signalé.
Le téléchargement de votre SlideShare est en cours. ×

Aplicacions web 2.0 per fer presentacions.pptx

Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Chargement dans…3
×

Consultez-les par la suite

1 sur 11 Publicité

Plus De Contenu Connexe

Plus récents (20)

Publicité

Aplicacions web 2.0 per fer presentacions.pptx

 1. 1. Aplicacions web 2.0 per fer presentacions
 2. 2. Presentacions Google Slides és una de les eines gratuïtes i aplicacions més útils de Google. Amb ella, pots crear, modificar, editar i col·laborar en presentacions des de qualsevol lloc del món i en qualsevol moment.
 3. 3. Zoho Show Programari de presentació col·laborativa per a equips moderns. Dissenyi diapositives professionals, col·labori amb el seu equip i realitzi presentacions visualment atractives de manera gratuïta en qualsevol moment i lloc, en qualsevol dispositiu.
 4. 4. Prezi Prezi és un programa de presentacions per a explorar i compartir idees sobre un document virtual basat en la informàtica en núvol (programari com a servei). L'aplicació es distingeix per la seva interfície gràfica amb zoom, que permet als usuaris disposar d'una visió més acostada o allunyada de la zona de presentació, en un espai 2.5D. És una pàgina web que s'utilitza com a plataforma pont entre la informació lineal i la no lineal, i com una eina de presentació per a l'intercanvi d'idees, ja sigui de manera lliure o estructurada. El text, les imatges, els vídeos i altres mitjans es col·loquen sobre el llenç, i es poden agrupar en marcs. Després, els usuaris designen la grandària relat.
 5. 5. Canva Canva és una aplicació d'edició gratuïta que es pot usar computadora (o directament des del telèfon mòbil) i et permet crear diferents tipus d'art. És possible crear invitacions, targetes, currículums, presentacions, cartells, gràfics i, per descomptat, publicacions per a xarxes socials. Encara que és gratis, no té moltes limitacions i ens dóna opcions interessants, especialment per als creadors de contingut.
 6. 6. Apache OpenOffice Apache OpenOffice és un paquet d'oficina de codi obert que ajuda les organitzacions a crear fulls de càlcul, presentacions, gràfics i altres arxius. El seu mòdul de redacció ofereix plantilles de documents que permeten als membres de l'equip crear cartes, agendes i faxos amb taules de contingut, referències i notes.
 7. 7. WPS Office WPS Office és un paquet d'intercanvi d'arxius i productivitat que està dissenyat per a ajudar empreses de totes les grandàries a crear, editar i compartir presentacions, documents i fulls de càlcul amb clients o membres del seu equip.
 8. 8. Slidebean Slidebean és un programari de presentació que té com a objectiu fer que el procés de creació de diapositives sigui una cosa fàcil i ràpid. L'aplicació permet als usuaris concentrar-se en el contingut de les diapositives sense haver de preocupar-se massa pel disseny, sinó que trien entre moltes plantilles preconstruidas, colors, fonts i molt més.
 9. 9. Visme Visme transforma la forma en què crees i comparteixes atractives presentacions, infografies i altres formats visuals. Una eina de creació de contingut que et permet convertir les dades avorrides en atractives presentacions. Treballar individualment o en equip per a col·laborar. Publica en línia, comparteix o incrusta.
 10. 10. Keyote Keynote és un programari de presentació que permet als usuaris crear, editar i gestionar presentacions multimèdia. Inclou una àmplia gamma de gràfics i eines d'edició que permeten als usuaris afegir gràfics, editar imatges i integrar efectes cinematogràfics en diapositives. Els usuaris també poden crear diapositives personalitzades utilitzant fotografies de fons i temes personalitzables predefinits.
 11. 11. Adobe connect Comunica les teves idees poderosament usant el programari de conferència web d'Adobe Connect. Comparteix de manera segura presentacions i multimèdia directament des del teu escriptori i obtingues comentaris de centenars de participants, tot això utilitzant un navegador web i el temps d'execució d'Adobe Flash Player, ja instal·lat en el 98% de les computadores personals connectades a Internet.

×