Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

IBM Business Connect - Video uitnodiging - Silverside

1 002 vues

Publié le

Tijdens IBM Business Connect 2013 organiseert Silverside een 2,5 uur durende workshop rondom de adoptie van nieuwe software. Deze User Adoption Strategies ronde tafel is een discussieplatform voor en door bedrijven om te leren hoe gebruikers sneller nieuwe collaboration software omarmen en willen gebruiken. De agenda van deze workshop volgt de beproefde 3G implementatiemethodiek:

Gevoel: Geld is niet belangrijk!
Start altijd met heldere communicatie over de waarom van de verandering. Het gaat niet om kostenbesparing, het gaat om optimaal wereldwijd verbinden.
#StartWithWhy #IBMSametime – Facilitator: Michel Jipping – PANalytical

Gedrag: Geen knoppentraining!
Verander de manier hoe mensen werken met behulp van management methodieken. Het gaat niet om migratie naar een nieuwe tool, het gaat om productiever en efficiënter werken dankzij Getting Things Done.
#GTD #IBMNotes #IBMSametime – Facilitator: TBD

Gereedschap: Thuis heb ik betere ICT!
Lever gebruikers een flexibele gereedschapskist en laat ze zelf komen tot de beste oplossing. Laat toepassingen natuurlijk evolueren door de business ipv als IT helemaal dicht automatiseren.
#BusinessVsIT #IBMConnections – Facilitator: Robert Sigmond – Forbo

Gezien de hoge interactie, de inbegrepen lunch en het beperkt aantal stoelen (25, enkel voor eindgebruikers) is vooraf registratie vereist via: http://silverside.nl/event/uasr14/

Publié dans : Business
  • Soyez le premier à commenter

×