Ce diaporama a bien été signalé.
Le téléchargement de votre SlideShare est en cours. ×

Prijatelji So Kot Angeli

Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Prochain SlideShare
Prijatelj In Ljubezen
Prijatelj In Ljubezen
Chargement dans…3
×

Consultez-les par la suite

1 sur 26 Publicité

Prijatelji So Kot Angeli

 1. 1. PRIJATELJI SO KOT ANGELI
 2. 2. "Usluga prijatelja še ne nar'di in kdor udari, sovražnik še ni. Resnično namero pa človek spozna, ko vidi, kaj se skriva v globini srca."
 3. 3. Pravo prijateljstvo nastopi takrat, ko je molk med dvema človekoma prijeten.
 4. 4. Nobena vez ne združuje dveh človeških src tako močno, kot družba v bolečini.
 5. 5. Če utrne se ti solza, naj ne sproži je trpljenje, to naj bo le solza sreče.
 6. 6. En nasvet: Pazi nase! Ena prošnja: spominjaj se me! Ena želja: ne pozabi me! Ena laž: sovražim te. Ena resnica: prijateljici za vedno!
 7. 7. Padeš lahko čisto sam, da pa se pobereš potrebuješ prijateljeve roke.
 8. 8. Prjateljstvo ima razične namene. kamorkoli se obrneš, vedno te spremlja. Nobena ovira ga ne morepreprečiti. Zanj ni nepravega trenutka, nikoli ni napoti. Potrebujemo ga kot ogenj in vodo!
 9. 9. Ko angel odpre okno v nebesih in me upraša: kaj si danes želim? Jaz pa odgovorim: "Dragi angel, čuvaj osebo, ki bere ta verz!"
 10. 10. Če boš nekoč sam, zapuščen in potrt, če ti solze potečejo po licu, če te zlomi vsa osamljenost, bom vedno ob tebi, ker moje ime je PRIJATELJICA!
 11. 11. Spomni se da imaš nekaj bolj vrednega od zlata, od neba in zemlje, nekaj lepšega od ljubezni slajšega od čoklade, spomni se da imaš pravo prijateljico -MENE!
 12. 12. Prijatelji so kot zobje, če katerega izgubiš, občutiš praznino.
 13. 13. Čutni užitek mine in izgine, ko bi trenil, toda prijateljstvo med nama, medsebojno zaupanje, srčna radost, očaranje duše, to nikdar ne more in ne more propasti.
 14. 14. Sonce je simbol sreče, veselja in hrepenenja. Ptica je simbol svobode in notranje moči. Simbol prijateljstva pa si zame TI!
 15. 15. Prijatelj je tisti, ki te pozna tudi če nimaš denarja.
 16. 16. Ne bom ti rekla da ne joči, ker solze očistijo oči. Ne bom rekla naj se ti izpolnijo vse skrite želje, ker potem ne boš imel več skritih želja. Ne bom rekla, da ne ljubi, ker ljubezen je vir življenja. Ne bom rekla da če padeš, da te bom pobrala, saj vsak padec ima nov vzpon. Jaz ti bom samo stala ob strani in te vzpodbujala. Te učila, kakor se jaz učim od drugih. Zapomni si, da po tem se ceni najboljše prijatelje. In po tem, da te najboljši prijatelji nikoli ne izdajo.
 17. 17. Najsrečnejši tisti so ljudje, ki spoznali so resnico večno, da življenje nepopolno je, da ga sami naredimo srečno.
 18. 18. Resnično prijateljstvo je kakor trdno zdravje, ne znamo ga ceniti, dokler ga ne izgubimo.
 19. 19. Tako je bilo in tako bo ostalo, od nekdaj svet se že tako vrti, učenih je veliko, bistrih malo, a čez prijatelja ga ni.
 20. 20. Dokler imamo spomine - obstaja preteklost. Dokler imamo upanje - nas čaka prihodnost. Dokler imamo prijatelje - je lepa sedanjost!
 21. 21. Ceni svojega prijatelja, saj je samo eden-tisti najboljši, res pošten in vreden zaupanja!
 22. 22. Toliko je lepih stvari, pa ne veš zanje. Toliko je lepih dni, pa odidejo kdo ve kam. Toliko je na svetu ljudi, a nihče ni kot ti.
 23. 23. Če kdo ti reče žal besede, ne vitisni si jo v spomin, ker dostikrat srce ne ve kar usta v hipu spuste!
 24. 24. True friends are hard to find, harder to leave and impossible to forget.
 25. 25. Pozabi na tiste, ki so te razočarali, pomisli na tiste, ki te imajo radi. Zakaj bi v srcu čutil/a trpljenje, če pa si lahko ustvariš veselje.
 26. 26. HVALA TI KER SI ANGEL V MOJEM ŽIVLJENJU! POŠLJI TO VSEM SVOJIM PRAVIM PRIJATELJEM, KI JIH CENIŠ IN IMAŠ RAD/A!

×