Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.
Prochain SlideShare
What to Upload to SlideShare
Suivant
Télécharger pour lire hors ligne et voir en mode plein écran

0

Partager

Télécharger pour lire hors ligne

Vinsanto logo dizajn predlozi

Télécharger pour lire hors ligne

Resenja za logotip, prva ruka. Ova resenja su usledila posle brifa i razgovora sa klijentom.

Brief klijenta:

"Potrudicu se da ne budem konfuzan...


Ime projekta je Vinsanto (prema drevnom desertnom grckom vinu poreklom sa Santorinija), a fokus projekta je prikupljanje gomile podataka sa polja putem raznih senzora i njihova obrada zarad dobijanja egzaktnih informacija. Dakle, imamo spoj vinogradarstva kao drevnog i kompleksne analitike kao modernog (big data, kao buzz word koji uopstava tehnoloski deo price).


Otuda dolazi i sama ideja za logo. Grozd (sa nekoliko zrna pri vrhu) koji se u ostatku "pretvara" u gomilu povezanih tacaka.

Saljem sliku sa povezanim tackama (kao primer za ovo "pretvaranje") i jedan sramni paint kojim skiciram ideju iz glave.


Ukratko toliko. Svaka ideja ili varijacija na temu iz uma profesionalca je dobro dosla. Ukoliko je potrebno dodatno razlaganje ideje stojim na raspolaganju."

  • Soyez le premier à aimer ceci

Resenja za logotip, prva ruka. Ova resenja su usledila posle brifa i razgovora sa klijentom. Brief klijenta: "Potrudicu se da ne budem konfuzan... Ime projekta je Vinsanto (prema drevnom desertnom grckom vinu poreklom sa Santorinija), a fokus projekta je prikupljanje gomile podataka sa polja putem raznih senzora i njihova obrada zarad dobijanja egzaktnih informacija. Dakle, imamo spoj vinogradarstva kao drevnog i kompleksne analitike kao modernog (big data, kao buzz word koji uopstava tehnoloski deo price). Otuda dolazi i sama ideja za logo. Grozd (sa nekoliko zrna pri vrhu) koji se u ostatku "pretvara" u gomilu povezanih tacaka. Saljem sliku sa povezanim tackama (kao primer za ovo "pretvaranje") i jedan sramni paint kojim skiciram ideju iz glave. Ukratko toliko. Svaka ideja ili varijacija na temu iz uma profesionalca je dobro dosla. Ukoliko je potrebno dodatno razlaganje ideje stojim na raspolaganju."

Vues

Nombre de vues

68

Sur Slideshare

0

À partir des intégrations

0

Nombre d'intégrations

3

Actions

Téléchargements

0

Partages

0

Commentaires

0

Mentions J'aime

0

×